Şimdi Ara

Sizin Tercihiniz Hangisi Olurdu? ---> Ainol Novo Flame vs Ainol Novo Venüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen ay windowsphone 8 işletim sistemine sahip bir telefon aldım. Uzun zamandır android kullandığım için şu an androidden kopamayacağımı anladım. :) Ufak tefek bağımlısı olduğum oyunlar var. Bunlardan en önemlileri ise subway surfers :) Hem bu oyunu oynamak hem de film vb. ihtiyaçlarımı mobil olarak giderip internette sörf yapma amacı ile bir tablet almak istiyorum.

Bütçem maksimum 300 lira ve ainol novo flame ile ainol novo venüs arasında kaldım. Aslında benim tercihim novo flame'den yana fakat venüs'ün daha yeni bir cihaz olması uzun vadede bana kar sağlar mı diye kafama takıldı. Kamera, bluetooth vb. özellikleri bakımından ainol novo flame daha albenili duruyor. Fakat novo venüs'ün 4 çekirdekli olması da kafamı çelen bir diğer konu :) Siz olsaydınız hangi tableti alırdınız? Bu iki tablet veya farklı markalar dahilinde tekliflere açığım. Benim bütçemde alınabilecek fiyat/performans ürünü en iyi cihaz hangisidir? Yardımcı olursanız sevinirim, karara varabildiğim taktirde yarın sipariş geçeceğim.

• Ben venus derdim.. Bir de artes q812'ye bakabilirsin ama o 8 inç.,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 11 Ekim 2013; 23:44:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Ben venus derdim.. Bir de artes q812'ye bakabilirsin ama o 8 inç.,,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Artes markasına karşı nedense kafamda güven hissi oluşturamadım. Ayrıca sadece 8 inch olması bile tercih etmeme sebeplerim arasında ilk sırada olacaktır. :)

Şimdi asıl meseleye gelelim, neden venüs diyorsunuz? Fark edebildiğim tek + özelliği işlemcisinin 4 çekirdek olması, bunun dışında bluetooth yok, ön ve arka kameraları yetersiz ve kasasında kullanılan materyal yetersiz gibi geldi. Subway surfers ve benzeri oyunları takılmadan oynatmaz mı flame? İşlemcinin 4 çekirdek olması oyun performansını çok mu etkiler?
  • Hocam neden venus dersen dört çekirdekli olması benim için en önemli neden. Bir de zdnet diye yabancı bir sitede bir yazar bilindik markaların yanında 2 tane tablet öneriyordu. Biri ainol novo 9 spark diğeri ainol novo 7 venus...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam neden venus dersen dört çekirdekli olması benim için en önemli neden. Bir de zdnet diye yabancı bir sitede bir yazar bilindik markaların yanında 2 tane tablet öneriyordu. Biri ainol novo 9 spark diğeri ainol novo 7 venus...

Venüs'ün siparişini sabah verdim, biraz önce kargolandı. Forumda okuduğum yorumlar sonrasında cihaz gelmeden cihazdan soğudum. İşlemcisinin A9 değil A5 tabanlı olduğu yazıyor. Ainol resmi destek forumuna baktığımda ise bu bilginin doğru olmadığı söyleniyor. Kafam karıştı, acaba flame modelini mi alsaydım? Hem metal kasa, hem bluetooth hem de kamera olarak çok daha önde bir cihazdı. Fakat venüsü 250 liraya aldım, flame 300 lira ne yapayım tablet gelir gelmez geri iade mi göndereyim firmaya? Lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı.

• Hocam biraz kullan hoşuna gitmezse internet üzerinden aldığın ürünü 7 gün içerisinde iade hakkın var bildiğim kadarıyla... Ama araya bayram giriyor dikkatli ol.. Genelde güzel bir ürün diyorlardı ama sen bilirsin kardeşim... İçine kurt düştüyse iade et o zaman...

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi yükseltip adam gibi bişey alacağım. 600 liraya kadar bi önerin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cherry Tiggo 7 pro alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bütçeyi çok yükseltmeden alabileceğin Asus memopad hd 7 var ama dikkat et bir 8gb bir de 16gb dahili depolama alanı olan modelleri var. 600'e kadar kaam rahat olsun diyorsan geçen yılki nexus 7 var gayet güzel bir cihaz... Ainol novo 9 spark var. Cube u30gt2, artes q1003, artes q812, codegen quantum94, ezcool minipad, dark'ın modelleri daha şu an aklıma gelmeyen bayaği bir model var...
    Çok var hocam senin tam olarak istediklerin ne onları bir belirle. Ekran, işlemci, ram, pil gibi seçeneklerin ne?

• quote:

Hocam bütçeyi çok yükseltmeden alabileceğin Asus memopad hd 7 var ama dikkat et bir 8gb bir de 16gb dahili depolama alanı olan modelleri var. 600'e kadar kaam rahat olsun diyorsan geçen yılki nexus 7 var gayet güzel bir cihaz... Ainol novo 9 spark var. Cube u30gt2, artes q1003, artes q812, codegen quantum94, ezcool minipad, dark'ın modelleri daha şu an aklıma gelmeyen bayaği bir model var...
    Çok var hocam senin tam olarak istediklerin ne onları bir belirle. Ekran, işlemci, ram, pil gibi seçeneklerin ne?

http://forum.donanimhaber.com/m_82470453/tm.htm bu konuda tam olarak ihtiyaçlarımı dile getirdim. Konudaki kriterler doğrultusunda yeni konu üzerinden tavsiyede bulunursanız çok memnun kalacağım. Umarım diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar da rahatça bir karara varabilirim. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.