Şimdi Ara

Sizlerden istediğim kaynak tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ygs coğrafya ve tarih için konu + sb
    Lys matematik konu + sb şeklinde
    Ve ygs matematik sb tavsiyesi istiyorum. Fem ilk adım ve %100 ygs güvenderden sonra orta-zor ne gider. Aklımı kurcalayanlar 3-4-5 veya fem konu özetli hangisini almalıyım sizce. Fem konu özetliyi çok övüyorlar.

Lys matematikde aklımı kurcalayan yayın 4lü fem simetri seti nasıldır sizce hakkıyla kasım gibi başlanıp şubata kadar bitirilebilirmi hakkıyla çözüp marttan sonrada ayrı kaynaklardan trigo türev ve soru bankaları şeklinde gidilince +40 görebilirmiyiz.

Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Güncel
  • Ygs cografya fem konu ozetli soru bankasi
    Tarih edam yayinlari ozet anlatim cep kitabi fdd sosyal bilimler soru bankasini alabilirsin tarih icin hangis soru bankasi iyi olur bilemiyorum sayisalsin herhalde o yuzden sosyal icin bir soru bankasi yeter
    Ygs mat fem konu ozetli birey karekok hepsi olur
    Lys mat karekok mps(3-4-5(1 ve 2 ygs) ve fem simetri iyidir
    yaparsin niye yapamiyasin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awersomeboythislikemii

Ygs cografya fem konu ozetli soru bankasi
    Tarih edam yayinlari ozet anlatim cep kitabi fdd sosyal bilimler soru bankasini alabilirsin tarih icin hangis soru bankasi iyi olur bilemiyorum sayisalsin herhalde o yuzden sosyal icin bir soru bankasi yeter

Yok hocam ben tmyim ilgin için teşekkür ediyorum fakat 1-2 sorum var. simetriden sonra ek kritik örn. türev integral konu fasikülleri ve soru bankaları götürmeyi düşünüyorum karekök mps dediğin nedir konumu soru bankasımı konu açısından sadece simetri +teknofem videoları yeterli gelirmi ve simetri kasımdan şubata kadar bitermi şuan mat 1 i iyice halletmem gerekiyor o bakımdan fonksiyon vs tam oturtmam lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: IMiralayI

quote:

Orijinalden alıntı: Awersomeboythislikemii

Ygs cografya fem konu ozetli soru bankasi

Yok hocam ben tmyim ilgin için teşekkür ediyorum fakat 1-2 sorum var. simetriden sonra ek kritik örn. türev integral konu fasikülleri ve soru bankaları götürmeyi düşünüyorum karekök mps dediğin nedir konumu soru bankasımı konu açısından sadece simetri +teknofem videoları yeterli gelirmi ve simetri kasımdan şubata kadar bitermi şuan mat 1 i iyice halletmem gerekiyor o bakımdan fonksiyon vs tam oturtmam lazım.

Mps konu anlatim istersen yapamiyacagin bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.