Şimdi Ara

SIZMU SEASON4+NEW İTEM LOW EXP ONLINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EXP:400
    DROP:80
    MAX LEVEL:400
    RESET:GİDİYOR+400 POİNT GELİYOR
    Bless bug:OF
    EVENTLER:ÇALIŞIYOR
    SATICILAR NORMAL ,GÖREV itemleri satılmıyor,SADECE BLESS SATILIYOR.
    YENİ İTEMLER EKLİDİR BOXLARDAN YENİ İTEMLER DÜŞMEKTEDİR.BİR KAÇ GÜN AKSİLİK OLMADIĞI TAKDİRDE TEST YAPALIM İSTEDİK.
    SPOTLAR TÜM CHARLARIN KASABİLECEĞİ ŞEKİLDEDİR.
    http://sizmu.servegame.com sitede patchımız mevcuttur.

TÜM PLAYERLERİ BEKLERİZ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYREİS -- 16 Mayıs 2009; 22:45:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BYREİS

Arkadaşlar ilk olarak sezon2 kurmuştuk kurduğumuz makınanın anakartı yandı şuan itibarı ile tamirde. bunu yüzümüz ak bi şekilde açıyoruz söz verdim kurdum ve low exp olarak herkeze hayırlı uğurlu olasun.

EXP:400
    DROP:80
    MAX LEVEL:350
    RESET:GİDİYOR+400 POİNT GELİYOR
    EVENTLER FAAL
    SATICILAR NORMAL GÖREV İŞTEMLERİ BULUNUYOR,SADECE BLESS SATILIYOR.
    SPOTLAR TÜM CHARLARIN KASABİLECEĞİ ŞEKİLDEDİR.
    http://sizmu.servegame.com sitede patchımız mevcuttur.

o ne demek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PaKo| -- 10 Mayıs 2009; 23:50:13 >
  • Hayırlı olsun..Fakat anakartın yanmasının, version değişimine ne gibi bir etkisi oldu anlıyamadım açıkcası.

@|PaKo|
    Eventler çalışır durumda yani aktif demek
  • Teşekkürler arkadaşlar anakartın yanmasıyla versiyon değişimi arasında bişey tabiki bağdaşmıyor yanlızca benim kanaatim oldu en stabil olarak bu filesi gördüm. low olarak kurduk.
  • hayırlı olsun
    server offline mı?
  • teşekkürler server şuan itibarı ile online açıktır patchımız sitede download kısmındadır.
  • Hayırlısı olsun umarım amaçladıklarınıza ulaşırsınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim sercan ayrıca sizlerede başarılar dilerim. sorunlarda çıkmasa güzel olacak ama istemedende olsa çıkıyor kul yapısı sonuçta. hadi geceniz hayırlı olsun.
  • Hayirli olsun.
  • sağolun arkadaşlar servere buyrun gelin özellikle fundan sıkılanlar için yapıldı bu server.
  • oynamak istiyoruz ama sabahtan bu yana kapalı
  • HAKLISINIZ yalan dolanı sevmem pc ye format atılıyor yeniden kuruyorum . Asıl ilk başta kurduğum pcnin özellikleri iyidi onun anakart yandı bu arkadaşın pc ye aktardım onunda bazı sorunları çıktı bizde sözümüzün arkasında durmak babında formatı atıp ivedi olarak açacağım inşallah durum bundan ibaret arkadaşlar anlayışınıza teşekkürler.
  • ne zaman açılır?
  • makinada sorun çıkıyor bi kardeşimiz var olursa ona entegre edecez. bizimde elimiz kolumuz bağlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BYREİS

makinada sorun çıkıyor bi kardeşimiz var olursa ona entegre edecez. bizimde elimiz kolumuz bağlı.

• Emre abiyle ortak bi çalışmamızın sonucunda serverimizi kurduk..
    Herkesi bekliyoruz şuan server testten geçecektir 1-2 Gün sonra serveri testten çıkarıp normal bir şekilde açacağız herkese teşekkür ediyoruz :) iyi forumlar
  • Sonunda EmeLine Kavustun Berk HaYiRLİ oLSn
  • arkadaşlar serverimiz test sürecine girmiştir siteden acc alıp oyuna girebilirsiniz. http://sizmu.servegame.com online dir.
  • Hayırlısı Olsun ßasarıLar
  • teşekkür ederiz servere bekleriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.