Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana o şekilde iletti, aynen aldıktan 5 gün sonra gönderecek sanırım
  • ürünü bende tesadüf bugün aldım arkadaşlar ve 7 gün sonra işlem şeklinde geçti bilginiz olsun. Benden önce teslim alan olursa konuya bir yazarsa nedir ne değildir bilelimde ona göre hazırlanalım
  • Ben de siparişi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Ben de siparişi verdim.

indirim istediniz mi?
  • trailblazer kullanıcısına yanıt
    Zaten indirimde muhabbeti yaptı, 130$ tutuyordu sepet, bi kamera daha ekledim 65$a geldi indirim ile.
  • Bende almak istiyorum bunu toplu alacaklar sırasına giriyim
  • Alan arkadaşlar kaça aldıklarını yazarlarsa bizde ona göre sipariş edebiliriz.
  • İndirim yapmıyor, 95$. Stokta yok zaten şuan, 5gün sonra gelecek dedi ama sipariş verilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Zaten indirimde muhabbeti yaptı, 130$ tutuyordu sepet, bi kamera daha ekledim 65$a geldi indirim ile.

nasıl yani 65 e gelen hangisi? :)
    neler aldın ve toplam ne kadar tuttu yazar mısınj ben de şimdi alıcam belki ucuza gelcekse bende 2 kamera alabilirim;:)
  • 2 sjcam
    1 araç tutucu
    1 selfie çubuğu
    2 lazer pointer 10'ar $ dan

Totalde 225$ yapıyor, 10$ dükkan indirimi oluyor, 20$ da 200$ üstü alışveriş indirimi oluyor aliexpress in, totalde 195$ a bu sepeti aldım yani.

2 ayrı paket şeklinde yollattıracağım takılmaması için.
  • ürün aynı değil diğerinde ekstra pil ve masaüstü şarj cihazı var ilk gördüğüm ama fiyat makul buda düşünülebilir bana geçmiş olsun ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozy245

ürün aynı değil diğerinde ekstra pil ve masaüstü şarj cihazı var ilk gördüğüm ama fiyat makul buda düşünülebilir bana geçmiş olsun ama :)

Hocam zaten ekstrası olmayıversin bana bu hali yeter ama orjinalse tabi orjinal diyor yorumlardada yine foruma sormak lazım en iyisini bilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Beyler burda 74 $

http://www.aliexpress.com/item/Sport-Action-Camera-Diving-Full-HD-DVR-DV-SJ4000-Min-30M-Waterproof-extreme-Sport-Helmet-Action/1659997869.html

10$ mobil indirim devam ediyomu ?

wifi si yok.
  • bu gunkü indirim bitmeden ben de aldım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, konuyu görmüşken buraya yazim dedim, sualtı için kamera arıyorum go pro şu an için çok pahalı uygun birşey arıyorum. Aliexpress den falan önerebileceğiniz ucuz bir ürün varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Arkadaşlar merhaba, konuyu görmüşken buraya yazim dedim, sualtı için kamera arıyorum go pro şu an için çok pahalı uygun birşey arıyorum. Aliexpress den falan önerebileceğiniz ucuz bir ürün varmı?

tabi ki sj4000
  • arkadaşlar şu an toplam da 20 dolar olan bir siparişi aliexpress de nasıl ucuz alırız, ne kadara gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imax1

arkadaşlar şu an toplam da 20 dolar olan bir siparişi aliexpress de nasıl ucuz alırız, ne kadara gelir?

15 dolar üzeri 2 dolar indirim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: imax1

arkadaşlar şu an toplam da 20 dolar olan bir siparişi aliexpress de nasıl ucuz alırız, ne kadara gelir?

15 dolar üzeri 2 dolar indirim var.

o nasıl oluyor acaba..
    17,50 lik siparişlerim var orada değerlendirebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.