Şimdi Ara

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
66
Favori
68.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *Moral bozucu

Kart değiştirip denediniz mi ? + En son yaptığınız ayarları eski haline getirin deneyin tekrardan.
  • daha önce hiç aksiyon kamerası kullanmamış biri olarak amele bir sorum var. anladığım kadarıyla kutunun içinden sj remote denilen aparat çıkmıyor. saat şeklinde veya monopod şeklinde ayrı olarak satılıyor şeklinde anladım. mesela bende blitzwolf mini monopod var. aleti buna taktığımda fotoğraf nasıl çekiyorum, üzerinde timer falan mı var önce onu mu ayarlamam gerekiyor.SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest bu resimdeki ürün olsa tuşuna basıp ister foto ister video vs çekiyoruz iyi hoş ama onun da 100 tl civarı fiyatı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlee_81

daha önce hiç aksiyon kamerası kullanmamış biri olarak amele bir sorum var. anladığım kadarıyla kutunun içinden sj remote denilen aparat çıkmıyor. saat şeklinde veya monopod şeklinde ayrı olarak satılıyor şeklinde anladım. mesela bende blitzwolf mini monopod var. aleti buna taktığımda fotoğraf nasıl çekiyorum, üzerinde timer falan mı var önce onu mu ayarlamam gerekiyor.SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest bu resimdeki ürün olsa tuşuna basıp ister foto ister video vs çekiyoruz iyi hoş ama onun da 100 tl civarı fiyatı var.

Bunun en kolay yolu video kaydını açık tutup daha sonra pc de ekran görüntüsü almak :)

Kendi remote kontrolü dışında hiç bir kontrol işlemez.

Bende sadece remote kontrol var 1 adet. Hiç kullanılmamış. Saat veya monopoda bağlı değil. Uygun fiyattan verebilirim. Almayı düşünürsen mesaj ile dönüş yapabilirsin.

• suzukiboy S kullanıcısına yanıt
    Selam sorununuzu çözdünüz mü ? Sizin için ekran getirteceğim isterseniz. Fiyat alıyorum sanırım 50 tl vs olacak.
  • daha önce amkov 7000s almıştım kaybolduğu için uzun uğraşlar sonucu gearbest bana ödemeyi kabul etti ve 45dolarlık bir ödeme yaptı 66 dolara almıştım şimdi kafamda m20 almak var önerirmisiniz yoksa tekrar amkov mu sipariş ediyim ? sipariş ederken yeni su kabi istiyoruz anladiğim kadari ile eskisi ile gelirse tekrarmi yollamak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

yen paketlerde lens kapağı hediye geliyordu sanırım, bakayım elmdekiler uyuyorsa hediye ederim ben

2,5 litrelik kola kapağı denicem olmassa😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calfagri C kullanıcısına yanıt
    aradaki 21 dolar çöp mü oldu dostum ? ulan bu gearbest.

m20 önerilebilir bir makine ama ben gitup git2 öneririm. M20 ile aynı tarzda makineler ama gitup daha kaliteli.
  • Selamlar xiaomi yi yerine bugün m20 aldım yorumlara uyup ama aldığım yerdeki arkadaş (doğubank yılmaz elektronik Berk bey) soocoo c30 önerdi.

Sizin fikriniz var mı?

• M20 çok daha iyi soocoo c30 ın gyrosu berbat artı görüntü kalitesi ise m20 den kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında kağıt üzerinde çok fark yok ancak soocoo biraz geride kaldı aksiyon kamerası piyasasında. Muhtemelen satamamış elinde kalmış önermiştir.

imx078 ve imx206 görüntü sensörleri farkı var. biri 2011 biri 2013 çıkışlı sensörler. Kişisel zevke göre değişecektir burası. Ancak gyrosunu kimse beğenmemişti.

Dediğim gibi bu konuda piyasayı Olgu hocam belirliyor. Soocoo hiç incelemediği için kimsede onlara yeltelenmiyor.

Elimde gitup git2, m20, hero2, yi, yi4k, 7s, amk7000s, elephone pro, elephone elite, eken h9, h8r, dazzne p2wifi vs hemen hemen hepsinden var. Karşılaştırmak için zamanım olsa detaylı karşılaştıracağım.

Bana sorsan yine gider xiaomi yi alırım ya da amkov amk7000s. Dediğim gibi bütçe ve zevk meselesi.
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Hocam soocoo firması tekcamın alt şirketidir ve piyasdaki orta seviye kamera üreticilerden birisidir. Soocoo c30 ile elephone explorer pro aynıdır yine discovery adventures, f68 4k ve f69 4k da aynıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    süpersin dostum. şöyle söyleyeyim bir çok kamera fiziksel olarak hatta batarya ve su altı kılıfı olarak aynı zaten :)
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Hocam karşılaştırmanıza gerek yok hepsinden 1 dk kaydı yapıp upload etseniz yeterli orjinal videoları izleyince anlar kişi zaten. Bu youtube den izleyince pek anlaşılmıyor. Upload yaparsanız herkes yararlanır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

M20 çok daha iyi soocoo c30 ın gyrosu berbat artı görüntü kalitesi ise m20 den kötü

+1
  • Batarya performansından memnun musunuz? Bana göre çok çabuk bitiyor gibi geliyor ama emin olamadım. Bu arada telefonla kamerayı bağladığımda kamera üzerinden çekilmiş videoları izleyemiyor-indiremiyorum. Sadece fotoğraflar sorunsuz sekilde iniyor. Android için çözümü var mıdır acaba?
  • skyline334 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kamerayı kullanırken gyro,wifi gibi özellikler açıksa veya üzerindeki 3 ışık da açıksa batarya performansını olumsuz etkileyecektir.

Wireless ile bağlantılarda videolar tam çözünülürlükte incelenemez. Hafıza kartlarının yetişemediği kalitede mb boyutuna sahip dosyaları wireless ile telefona indirmek günler süreceği için sadece fotoğrafları indirmeniz mantıklı. Hafıza kartını telefona takın.
  • Ben şu gyro'sundan memnun kalmadım acayip sarsıntı var (bisiklet gidonuna bağlamıştım) ve yukarıda ki arkadaşın dediği gibi yaklaşık 20 dakikalık çekimde tek dişe indi üstelik wifisi kapalıydı.

C30 içinde haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 12 Aralık 2016; 0:42:32 >
  • Benim de elime bugün geçti görüntü kalitesi pek tatmin edici gelmedi bence çok fazla noise var ampul ışığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Evet bugun sizlere sjcam m20 nin nasıl mükemmel bir cihaz olduğunu gösteriyorum. Bu gece istanbulda çekildi

Dikkat dikkat resmin boyutu 21 mb !!

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest

hocam bu fotoğrafı hangi ayarlarda çektiniz acaba, ya da en iyi fotoğraflar için nasıl ayarlar kullanmak gerekir.

benim deneme amaçlı çektiğim fotoğraflar hiç böyle çıkmıyor ne dosya boyutu olarak ne de kalite olarak

• fenerlee_81 F kullanıcısına yanıt
    Hocam resim boyutu png ye çevirdiğimden büyük çıktı. Ayarları unuttum ama her olayın ayrı bir ayarı var. Bunun için biraz uğraşmıştım sonra makineyi aabitledim otomatik poza aldım. Cihazı sattım ama satmaz olaydım çok pişmanım.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.