Şimdi Ara

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
66
Favori
69.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xAsTx

Konuyu yeni görüyorum inceleme için teşekkürler güzelyalı tanşaş değil mi ora :D:D:D çocukluğum orda geçti duygulandım

Aynen ora
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

Amkov Amk7000s Vs Sjcam M20 iki kamerada standart ayarda

amkov amk7000s image stabilizion açık
    sjcam m20 gyro açık

Müşhiş bir karşılaştırma olmuş izlenimlerim,

Amköv 1 tık daha iyi çekmiş ama çok çok az fark var.
    Amköv de Gyro olmayışı malesef çekimleri çok sallantılı yapmış. M20 Gyro özelliği ile gene tam not almış.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    hoodan kullanıcısına yanıt
    amkov daha iyi gibi görünüyor o da daha parlak çektiği için ama işin aslında daha kötü çekiyor yolun üst tarafalarına bakarsanız oralarda amkov da hepışık patlaması olmuş ama sjcam de doğal renkler gözüküyor, birde gök yüzünde de aynı durum söz konusu. yarın da firefly 6s ile sjcam m20 gyro testi yapayım.
  • Daha fazla dayanamayıp siparişi geçtim :) Gazı veren olgu ve çökertme hocalarıma teşekkürü borç bilirim :) Umarım ekstre gelince kulaklarınızı çınlatmam :p (çınlatırsam da iyi anarım merak etmeyin:)

Olgu Hocamın konuları sayesinde önce yi aldım neyse ki pek zarar etmeden sattım . Daha sonra amköv aldım kullanıyorum.Simdide sjcam ... Allah sonumuzu hayretsin :)

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest

Bu arada siyah renkte indirim kodu geçerli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 30 Haziran 2016; 0:11:20 >

• hoodan kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun pişman olmayacağına eminim :) ekstre gelince bana gönder hallederiz:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Daha fazla dayanamayıp siparişi geçtim :) Gazı veren olgu ve çökertme hocalarıma teşekkürü borç bilirim :) Umarım ekstre gelince kulaklarınızı çınlatmam :p (çınlatırsam da iyi anarım merak etmeyin:)

Olgu Hocamın konuları sayesinde önce yi aldım neyse ki pek zarar etmeden sattım . Daha sonra amköv aldım kullanıyorum.Simdide sjcam ... Allah sonumuzu hayretsin :)

Bu arada siyah renkte indirim kodu geçerli oluyor

Hayırlısı olsun ama bence Şayomi Yi satmasaydın, bir noktadan sonra tek kamera yetmez oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de siparişi geçtim.

Acaba bu model için kafa-göğüs bandı bulabilir miyiz? Bu bantlar standart mı oluyor yoksa model bazında özel mi? Bir de güzel monopod önerirseniz sevinirim. Bu ilk kameram olduğu için ekstra şunları da alırsan iyi olur ihtiyacın olacak dediğiniz şeyler varsa onları da söylerseniz sevinirim.

Hafıza kartı hangisin tavsiye edersiniz? Baya çeşit var.

Olgu ve çökertme hocalara teşekkürler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noGret -- 30 Haziran 2016; 13:39:08 >
  • Olgu hocam,

Bende xiaomi yi ' nin monopodu var bu monopod a sjcam in kumandasini alip takabilirmiyim baktim fakat bulamadim boyle bir aparat

• Merhabalar,

Bu aralar aksiyon kamerası arayışı içindeyim. Sjcam m20 yi inceledim ve hoşuma gitti. Kullanım ama cım ağırlıklı olarak motosiklet kaskında çekim yapmak için kullanılacak. Sorularım ise,
    1- motosiklet için gyro özelliği olmadı benim için çok avantaj. Aynı fiyatlara alternatif varmıdır?
    2-kask bağlantı aparatları kutudan çıkıyormu?
    3- kaç gb sd kart desteği var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

Merhabalar,

Bu aralar aksiyon kamerası arayışı içindeyim. Sjcam m20 yi inceledim ve hoşuma gitti. Kullanım ama cım ağırlıklı olarak motosiklet kaskında çekim yapmak için kullanılacak. Sorularım ise,
    1- motosiklet için gyro özelliği olmadı benim için çok avantaj. Aynı fiyatlara alternatif varmıdır?
    2-kask bağlantı aparatları kutudan çıkıyormu?
    3- kaç gb sd kart desteği var acaba?

bu soruların tüm cevapları Olgu hocanın paylaştığı ilk video da var.
  • Sanıyorum inceleme videosundan bahsediyorsun ancak mobilden girdiğimden dolayı videoyu izleyemiyorum

• @OlguErhan'a teşekkürler.

Efsane bir konu hazırlamış.

aklıma takılan bir kaç nokta var maalesef. İlk aksiyon kameram olacak. Vlog oluşturacağım.

3 model kameraya göz attım açıkçası bu zamana kadar.

-xioami yi
    -Amkör
    -M20

bunların arasında öne çıkan tüm apartlar dahilinde M20 fakat aklıma takılanlar ise..

geniş açı ayarı yapılabiliyor mu ?
    su altında kaç m'ye kadar çekim yapıyoruz. Su altında belli bir sürenin üstünde dursak örnek 10-15 dk'lık çekim yapsak sorun yaşar mıyız?
    bir arkadaş daha sormuş (kafa ve göğüs aparatı var mı ? )

birde menü özellikleri ile alakalı bir video çekilecekti detaylı onu beklemekteyiz. fiyat şuan için baya yüksek 104$ skalasında ilerlemekte...

indirim olur mu veya kod var mı acaba? sorularımın cevaplarından sonra gerekli hamleyi yapayım :)

aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim.

• quote:

Sanıyorum inceleme videosundan bahsediyorsun ancak mobilden girdiğimden dolayı videoyu izleyemiyorum

hemen yardımcı olayım kardeşim :)

Kask aparatı var.
    gyro özellik kısımları ile alakalı çpk bilgim yok ama okuduğum ve araştırdığıma göre bu fiyata bu güzel bir avantaj
    64 Gb 128'e kadar desteklenebiliyormuş
  • Cevaplar için teşekkür ederim. 64 gb desteklediğinden eminmiyiz ben biraz baktım ancak bilgi bulamadım

• quote:

Cevaplar için teşekkür ederim. 64 gb desteklediğinden eminmiyiz ben biraz baktım ancak bilgi bulamadım

video içeriğinde bu şekilde bahsediyordu ona istinaden söyledim
  • xiaomi yi bile 64 gb kartı destekliyor, bu ondan daha yeni bi cihaz oldugu icin kesinlikle destekliyordur.
  • noGret N kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun ,aksiyon kameraların tüm aksesuarları waterproof housing' i veya frame ( kutu içinden çıkıyorlar) takınca uyuyor. monopod ve micro sd kart ,için link ' aşağıda. monopodu n aynısını kullanabiliyorum. extra aksesuarları kendin belirlersen daha iyi olur çünkü senin neye ihtiyacın olduğunu bilmiyorum. :)

http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_331431.html
    http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_302211.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod adı çökertme -- 30 Haziran 2016; 18:32:06 >

• emre-29 kullanıcısına yanıt
    bulursan banada söyle şuan öyle ürün yok :( aliexpresste saat gibi şekilnde satılanlar var onlarada sordum ellerinde sadee aparat yokmuş.
  • davedevil kullanıcısına yanıt
    1- gyro özelliği en iyi çalışan kamera bu.
    2- evet çıkıyor
    3- 64 gb netac al (12,5 dolar) işini fazlasıyla görür.
  • quote:

Cevaplar için teşekkür ederim. 64 gb desteklediğinden eminmiyiz ben biraz baktım ancak bilgi bulamadım

64 Gb Kart ExFat olarak takınca biçimlendirmen lazım diye uyarı verdi.

okey dedim biçimlendirdi kartı Fat32 yaptı ve direkt tanıdı. Altta 59.6 Gb olarak gösteriyor boş alan diye resimde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.