Ürünün Türkiye'de Garantili olarak satışı mevcut.Türkiye'de bulamadığınız için mi yurt dışından aldınız ? Peki Ürünü inceleme fırsatınız oldu mu ? Memnunmusunuz ? yorumlarınızı alabilirmiyim.
3,5mm mini jacklarda mono-stereo çeşitleri bulunmaktadır.
1-Bu resimdeki ürün hangisi 3,5 mikrofonları desteklemekte onu bilmek gerekir,dişi 3,5 girişinin içini ölçme şansınız var ise canlı cansız uç ölçümü yaparakta bulabilirsiniz. 2-Kullanılan mikrofonlardada ( 3,5mm uçlarında ) tek-çizgi-iki çizgi-üç çizgi gibi farklı konnektör yapıları bulunmaktadır 3-Örnek ; Ps4 dualshock kumandaya apple kulaklığı taktığınızda mikrofon özelliği çalışmaz,ama sony takarsanız veya sony gibi diş yapısı uygun olan farklı bir model takarsanız çalışır.Yani tamamen konnektör yapısından kaynaklanmaktadır.
dream-FiD
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam dediğinizi bi test edeyim bakalım.
Sonuç olarak GitUp Git2 - Firefly 7S hangisi. Sualtı ve bisiklet kullanımında hangisini tavsiye edersiniz.
Ben bisiklet için git2 kullanıyorum gayet güzel. Özellikle raw fotoğraf çekip işlerseniz harika kaliteye sahip fotolar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme