Şimdi Ara

Sk Gaming vs Kil'Jaeden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca orda bi insan 800€ alıyorsa inan bana zar zor geçiniyor. türkiyedeki gibi 1.600 ytl olarak düşünme o parayı. çok farklı fiyatlar orda..

ev kiralarının da en az 500-600€ olduğunu da düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_o_X -- 30 Mayıs 2008; 19:48:35 >
  • insanlar ne kadar alıosa üreticilerde ona göre ürünler için fiyat belirlior.
    aylık gelirin ortalama 600-700 olduğu bi yerde ev sahibinini 500 lira kira koyması görülmez pek(genel konuşuorum)
    avrupada da maaşlara göre tüketim fiyatları belirleniodur
  • kimse kiraları işsizlik maaşı üstünden belirlemiyor ama. almanya'da ki akrabamız 80-100m2 lik eve 700€ kira ödüyor.

arkadaşım üniversitenin kampüsünde kalıyor 300 küsür € ödüyor her ay.

neyse konu dağılmasın artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

kimse kiraları işsizlik maaşı üstünden belirlemiyor ama. almanya'da ki akrabamız 80-100m2 lik eve 700€ kira ödüyor.

arkadaşım üniversitenin kampüsünde kalıyor 300 küsür € ödüyor her ay.

neyse konu dağılmasın artık.

evet kanımcada,
    yani deyimki hemo rog dps yapıo hll olsun
  • Sondan okuyunca yanlış konuya girdim sandım.. Neyse..
  • Shaman'a ağzım açık kaldı ya oda çok deli dps yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: melart

Yanlız yuksek kalıte cektım bılmıyorum ceken varmı warlockun MS 3 5 arası degısıyo cok dıkkatımı cektı ayrıca adamlar full HD mı oynuyor nedır cozunurluk mukemmel

Bende videoyu HD olarak indirdim ve çok şaşırdım cidden ... HD olarak oynayabilir ona birşey demem ama videoyu hd olarak kaydederken pc de takılma olmadan raid yapabiliyor adamlar ... Nasıl bir pc dir bu
  • Full Grafikte ben oynadım ve fps 30-40 civarı(Herşey en yüksek). Ama TTnet şerefsizi yüzünden giremedim ana karakterime ancak raidlerde olsa kasacağına eminim
  • Full çöz. oynarken ortalama bi makinada sorun olmuyor ama fraps başlayınca kasım kasım kasılıyor. Sağlam makina var demekki adamlarda.
  • Ya bu nasıl bir oyunculuk nasıl bir off söz bulamıyorum ya..Biz boşuna mı oynuyoruz ne
  • ben ordaki hunter yerinde olmak isterdim legendary bow a bayıldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.