Şimdi Ara

SK Hynix Ram Satın Aldım Cpu-Z'de Samsung ve Kingston marka yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada'dan Sk Hynix 2400mhz 8gb ddr4 cl17 sodimm ram satın aldım çünkü bilgisayarımda da aynı şekilde bu ramden bulunuyordu. 8+8 yani 16gb'a yükseltmek istiyordum. Fakat ram elime ulaştıktan ve bilgisayara taktıktan sonra cpu-z ile kontrol ettiğimde ram'in dram üreticisi samsung, modül üreticisi kingston ve parça numarası da 2400 8gb tarzında bir şey yazıyor. İlk taktığımda sistem hemen algıladı. Uyumlu şekilde dual channel çalışmaya başladı. Aşağıya ekran görüntüsü da bırakacağım.

Şimdi aklıma gelen deli sorular:
    1) Satın aldığım ürünün etiketinde Sk Hynix Korea yazıyor ama cpu-zde Kingston samsung yazıyor. Bu ürün fake ürün mü? Yoksa kingstonun lisanssız yan ürünü ve sk hynix diye satılarak milleti kazıklıyorlar mı?
    2) Yoksa ramle ilgili biostan bir şey mi yapmam gerekiyor?
    3) Ürün değişim veya iade talep etmem mantıklı mı?
    SK Hynix Ram Satın Aldım Cpu-Z'de Samsung ve Kingston marka yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezhy -- 28 Kasım 2022; 11:58:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cpu z guncelleyip bak, aida vs baska programdan bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can48 -- 28 Kasım 2022; 21:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpu-z güncelledim baktım fakat yine aynı. Aklıma yan sanayi ürün olması geldi. Orijinallik testi için aradım hepsiburadayı ekran görüntüsü de attım. Bakalım sonuç ne olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.