Şimdi Ara

SK Kev1n - SK HyrqBot NiP'e mi gitti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SK'nın sitesine baktım, anladığım kadarıyla Kev1n ve HyrqBot Ninjas In Pyjamas'a gitmiş. Kev1n nereye gitmek istiyorsa gitsinde HyrqBot'un eksikliğini kolay kolay doldurabileceğini düşünmüyorum SK'nın. Bir SK fanı olarak LCS'de Diamondprox'dan sonra en başarılı bulduğum junglerdı. SK'nın yeni toplane ve junglerını bilen var mı ?

• Henüz daha yeni oyuncular açıklanmadı.
  • Evet
  • sk'nın eksik doldurmasına gerek yok. son lcs te 7. oldular, eksik fazla zaten kötüler. ya da diğer avrupa takımları çok iyi. bilemiyorum.
  • en çok kev1nın gitmesine üzüldüm sk mutlaka yenilerini bulur ama takıma adapte etmeleri zaman alır ve ocelote alex xpeke bjergsen gbi mid lanerlardan kötü oynamaya devam ederse sk nın lcsde tutunması bile mucize olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oce nin rage yapmasindan bikmislar. Bir oce bir regi bu ikisi takimlardaki elemanlarin morallerini bozmada yarisirlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

Oce nin rage yapmasindan bikmislar. Bir oce bir regi bu ikisi takimlardaki elemanlarin morallerini bozmada yarisirlar

oce rage yapıcak son adam bence orda

nipte malunoo bench olmus buda ilginç paso duo gırıyodu bjergsen ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oce nin rage yapmasindan bikmislar. Bir oce bir regi bu ikisi takimlardaki elemanlarin morallerini bozmada yarisirlar

kaynak?

• oce seneyede lcs de olucaklarını söyledi streamde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

quote:

kaynak?

http://www.sk-gaming.com/content/511425-SK_releases_Kev1n_and_hyrqbot__join_NiP
  • İyi iyi NiP çoşturacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.