Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Caty]

Arkadaşlar bir sorum var mbot ile ilgili, 2 pc var.Bir tanesinde sorunsuz skiller gözüküyor hiçbir sorun yok win7 pc. Diğeri xp bunda mbot da skiller gözükmüyor.Dress i sattım vs denedim hepsini ama win7 pc de dress vs olmasına rağmen hiçbir sorun yok xp olanda skiller ne yaparsam yapayım gözükmüyor.Oyunu sildim yükledim botu sildim yükledim nafile nedendir acaba ?

vcredist_x86 ve net framework 4.0 yüklüyse.

Mbot karakteri görmüyorsa.
    Dressleri kasaya koy.

oyunun clientinin olduğu yerdeki

msvcp100
    msvcp100d
    msvcp110
    msvcp110d
    msvcr110d
    msvcrtd
    msvcp90
    msvcr100
    nsvcr100_clr0400
    msvcr100d
    msvcr100

dosyaları sil.

skill isimlerini görmüyorsa mbot ayarları bi kere kaydet dediğinde mbotun kurulu olduğu klasöre config adında metin belgesi gelir.onun içindeki lang ı 9 yap.
    [_translate]
    lang=9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcalderas -- 19 Ocak 2014; 22:37:41 >

• Çok teşekkür ederim hocam sorun çözüldü dosyaları silince
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

Arkadaşlar server nasıl hala başlamaya değer mi ?

Hocam ben 1 haftadır yoktum. Yanlış kişiyi alıntıladın
  • Buraya yazıyorum bir daha kimse gelip dhdenim guilde alın diye pm atmasın bize..

Gelenlerin hepsi çürük yumurta..

Nz9 adlı arkadaşa para veriyorum adam küfrediyo oyuna çıkıp gidiyo..Ulan bari sana verdiğimizi geri ver çık git..Bu kadar düşüncesiz insanlarla beraber oynucak oynumuz yok..Ben ve arkadaşlarım devam edicez..

Dediğim gibia rtık dhden hgelen 1 kişi bile pm atmasın..Daha da bu konuya uğramıcam..
  • Beyler erro code 5 diye bi hata alıyorum.bi türlü düzeltmedim antivürs filan kapadım.Tahminimce sro_cliet dosyasını bulamıyo başka sroclient kopyalayıp yapıştırınca hatayı almıyorum ama bu seferde çalışmayı durdurdu hatası alıyorum 3 gündür böyle oyuna giremedim bi türlüde düzeltemedim bilgisniz varsa yardımcı olursanız sevirnim
  • Oyuna bende başladım şu an 73 lvlım. Oyunda para bugu oduğu hakkında bir şey duydum ne kadar doğrudur size sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
  • bende geliyorm guild varmı ?
  • Var mıdır oynayan? Gelmeyi düşünüyorum bütleri atlattıktan sonra bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Var mıdır oynayan? Gelmeyi düşünüyorum bütleri atlattıktan sonra bakalım

bende yeni gördüm ben bi indirip başlıycam server güzele benziyor
  • Biz 3-4 kişi başladık kasıyoruz.
  • Bu arada no goldbotting yazmışsın ama insanlar botların çokluğundan yakınıyor facebook sayfasında,en iyi itemler hep onlardaymış.serverin yarısı botsa hiç başlamayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 29 Ocak 2014; 0:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Bu arada no goldbotting yazmışsın ama insanlar botların çokluğundan yakınıyor facebook sayfasında,en iyi itemler hep onlardaymış.serverin yarısı botsa hiç başlamayalım

Ben direk epvp konusundan alıntı yapmıştım,zaten bir süre önce bıraktım serverı.
    Server zaten vaadettiği çoğu şeyi veremedi,menun olmayan playerlar vardı en son baktığımda,bir de gold bugu mu ne yapmışlardı en son,5bye satılan coinlerden adamda 2400tane vardı (yani forumda resmini gördüm) ama en son noldu düzeltildi mi rollback mi oldu bilemiyorum.

Epvp'deki konuyu takip edin güncel durum için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Bu arada no goldbotting yazmışsın ama insanlar botların çokluğundan yakınıyor facebook sayfasında,en iyi itemler hep onlardaymış.serverin yarısı botsa hiç başlamayalım

Ben direk epvp konusundan alıntı yapmıştım,zaten bir süre önce bıraktım serverı.
    Server zaten vaadettiği çoğu şeyi veremedi,menun olmayan playerlar vardı en son baktığımda,bir de gold bugu mu ne yapmışlardı en son,5bye satılan coinlerden adamda 2400tane vardı (yani forumda resmini gördüm) ama en son noldu düzeltildi mi rollback mi oldu bilemiyorum.

Epvp'deki konuyu takip edin güncel durum için.

sağolasın indi artık ama update varmış galiba,yine de yarın bir bakayım kendim göreyim nasıl bir servermış. Herkes mi bıraktı yav,güzel olayları hep kaçırıyorum

• Edit: Azıcık yardım edin 90 oldm 3 günde ilk kervanım yattı 1m le etrafta geziyorm :D Pm atarsanız sevinirim [RovaNT_]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RovaNT -- 31 Ocak 2014; 8:01:18 >
  • Arkadaşlar gold item silah vs satan arkadaşlar vardı, var mı hala ?
  • nasıl hızlı level atlarız yeni başladım. millette +9 +8 lar var.

birde bu sos itemlerde ranger magician gibi birşeyler yazıyor onlar nedir.
    çok karışık geldi bana :D
  • STR Glaiveler acımaz demon falan dinlemez..

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

STR Glaiveler acımaz demon falan dinlemez..

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting

fıstık gibi yapmışsın:) işler dolayısıyla 1 aydır girmiyordum, canımı çektirdin vallahi, daha nicelerine, iyi eğlenceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar guild felan var mı oyunda ? Bende yurtdışında okuyorum dışarısı soğuk yapacak bişeyler yok.Oyuna gelmeyi planlıyorum eğer ortam varsa
  • arkadaslar serverın durumu nasıl baslamaya degermı ıtem satısı varmı
    ıtem satısı olmayan bır server arıyorum baslamak ıcın
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.