Şimdi Ara

skechers 52631 migros Sanal market 299tl-25tl kod=274.90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: John WICK

Stok bitmiş bu migros bunu hep yapıyor 5 tane stok açıyorlar sonra aa ürünümüz bitti
    An itibariyle hala stok var. Sepete attım ürünü.
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Screenshot 2019 11 27 17 00 43 602 Com.inomera.sm
    https://hizliresim.com/3OnLl2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Antalyadayim stok yok gözüküyor 5Mde. Nereden aldın

Alıntıları Göster
    Stoklara nasıl bakıyorsunuz hocam ?
  • Aynısı bende var. Amcam verdi. Rahat ayakkabı ama piyasası gibi 300 400 etmez kanımca. Çünkü 60 Tlye aldığım kalenji koşu ayakkabısı bana daha rahat geliyor.
  • amentus kullanıcısına yanıt
    Boşverin eziği :) fakir alamıyor diye Kinetix ile karşılaştırıyor:)

• hakkikarahan H kullanıcısına yanıt
    Kara lastik vardı çocukluğumda onu çok giyerdim babam madenciydi yer altından kömür çıkaran işçilerdendi. Sizler gibi kaliteli ayakkabıyı biz göremedik fakir büyüdük doğrudur. Ama aldığım skechers ayakkabı 3 ayda yırtılıyorsa ve aldığım kinetix 1,5 yıldır yırtılmıyorsa ve hala giyiyorsam yaptığım karşılaştırma doğrudur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    valla eşim 4 senedir skechers giyiyor Türkiye den hiç almadık hep amerika veya almnya dan aldık on numara o dediğin problemlerin hiçbirini yaşamadık skechers kinetix le karşılaştırılabilecek bir ayakkabı değil memory foam başlı başına bir konfor zaten bence siz şanssızsınız

• meyymetbaba kullanıcısına yanıt
    Birde gelin İzmir optimum outletten alın. Her gün onlarca iadeye gelen insanlar var. Birde iki ayakkabıya 700 lira verip istediğim konforu bulamıyorsam ve bu ayakkabılar yırtılıyorsa o zaman ne yapılmalı.

Hacit be Duygu sömürüsü yapiyon bana ben hiç skechers giymedim hatta 8 yıldır falan bir spor ayakkabı ya 200 liradan fazla vermedim.

• hakkikarahan H kullanıcısına yanıt
    Yok dostum ne duygu sömürüsü yapayım . Sen yukarıdan itibaren okudun mu yazdıklarımı. Yeri geldi ayağım için Colombia aldım. Ama skecherstaki kalitesizliği diğer aldığım ayakkabılarda görmedim. Adidas Nike Puma reebok. Çocukluğum yoklukla fakirlikle geçti ama şimdi çok şükür mesleğim var istediğimi alıyorum. Para gücü bende.

hocam dediğim gibi Türkiye ye gelen ayakkabılar kötü sanırım birçok şikayet duydum gerçekten haklısınız ama skechers malzeme kalitesi gerçekten iyi değil ama 3 senedir giydiği ayakkabı var az deforme oldu hala rahat yani ama kinetix le de kesinlikle kıyaslanamaz kinetix çok koku yapıyor malzemesi çok kalitesiz iyi değil bence ben adidas originals serisi malzemesi kaliteli olan ayakkabı tercih ediyorum genellikle

• superstarr1907 S kullanıcısına yanıt
    Müthişcuma kodunu sanal markette yazıyorum ama kabul etmiyor

skechers 52631 migros Sanal market 299tl-25tl kod=274.90

• yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Büyük harflerle MÜTHİŞCUMA yazın. Dün kabul ediyordu. Şimdi tekrar denedim daha önce kullandınız dedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.