Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SKECHERS Equalizer 2.0 Özel Ortopedik Taban Ayakkabı Satın Al 2 Haziran 2016 00:27 1 1 SKECHERS Equalizer 2.0 Özel Ortopedik Taban Ayakkabı Skechers Equalizer 2.0 Dual Lite Air Cooled Memory Foam Ayakkabı Ayağıma büyük geldiği için satıyorum. Amazon'dan alındı(isteyene linki atılır 70 dolar+15 dolar kargo ücreti istiyor, Türkiye'deki sitelerde de fiyatı 300 liradan aşağı değil). Maksimum 1 ya da 2 kere giyildi, o da ev içerisinde deneme amaçlı. Hayatınızda giydiğiniz en rahat ayakkabı olacağının garantisini verebilirim. Cidden harika bir tabanı var ve yürürken pamuk üstünde yürüyormuş gibi hissediyorsunuz. Kalite olarak ise yine iyi bir iş yaptıklarını söyleyebilirim, dışarıda giymedim ama elinize aldığınızda ya da 1-2 adım attığınızda dayanıklılığını az çok anlıyorsunuz. Skechers'ı daha fazla anlatmaya gerek yok zaten, ayağıma büyük gelmese kesinlikle satmazdım. İstanbul içi elden denetebilirim, şehir dışı içinse kargoya veririm. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-skechers-equalizer-2.0-ozel-ortopedik-taban-ayakkabi-306017590/detay/ Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR VOID WIRELESS HEADSET BEYAZ
ihzone89 kullanıcısına yanıt 46 numara, 200TL ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR VOID WIRELESS HEADSET BEYAZ
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR VOID WIRELESS HEADSET BEYAZ
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR VOID WIRELESS HEADSET BEYAZ
satış devam ediyor ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR VOID WIRELESS HEADSET BEYAZ