Şimdi Ara

SketchUp Temel Eğitim Dersleri – Sketchup 2024

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayallerinizdeki Binaları ve Tasarımları Gerçeğe Dönüştürmeye Hazır mısınız? SketchUp Temel Eğitim Dersleri ile 3D Modelleme Dünyasına Adım Atın!

Mimari modellemenin sınırlarını zorlayan tasarımlar mı hayal ediyorsunuz? Karmaşık mühendislik projelerinde mi yer almak istiyorsunuz? Yoksa 3D baskı ile özgün ürünler mi üretmek istiyorsunuz? SketchUp Temel Eğitim Dersleri tam size göre! Bu kapsamlı ve özel olarak hazırlanmış ders içeriği ile SketchUp 2024 kullanarak 3D modellemeyi adım adım öğrenecek ve hayalinizdeki her şeyi gerçeğe dönüştürmenin anahtarını elde edeceksiniz.

Big Bossyoutube
    SketchUp Temel Eğitim Dersleri - Sketchup 2024 Bölüm 01 bu videoda, SketchUp 2024'ün temel özelliklerini sıfırdan öğrenecek ve 3D modelleme becerilerinizi geliştirmeye başlayacaksınız. Hiç 3D modelleme deneyiminiz olmasa bile, bu kurs adım adım videolar ve kolay anlaşılır talimatlarla size rehberlik edecektir. Bu kursla şunları öğreneceksiniz: SketchUp 2024 arayüzünü kullanma Temel çizim araçlarını kullanma 3D binalar, mobilyalar ve diğer nesneleri modelleme Boyutlandırma ve ölçeklendirme teknikleri Malzeme ve dokular uygulama Temel aydınlatma ve gölgelendirme Modellerinizi sunma ve dışa aktarma Bu kurs, mimarlar, tasarımcılar, mühendisler, öğrenciler ve 3D modellemeyle ilgilenebilecek herkes için idealdir. Eğlenceli ve bilgilendirici derslerle SketchUp'ı hızlı bir şekilde öğrenin ve hayalinizdeki 3D tasarımları hayata geçirin! @SketchUp @sketchupturkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=ycePUmni2Ts&t=138s

Big Bossyoutube
    Neden SketchUp Temel Eğitim Dersleri? Kolay ve anlaşılır dille hazırlanmış dersler: Her ders, yeni bir konuyu basit ve anlaşılır bir şekilde ele alır. Bu sayede SketchUp'ı adım adım öğrenebilir ve becerilerinizi kolayca geliştirebilirsiniz. Deneyimli ve uzman eğitmenler: Dersler, SketchUp konusunda uzman eğitmenler tarafından hazırlanmıştır. Eğitmenlerimiz size en doğru bilgileri aktarırken aynı zamanda pratik bilgiler de vereceklerdir. Her zaman erişilebilir: Dersleri istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden izleyebilirsiniz. Yoğun programlarınızda bile SketchUp öğrenmek için bahane üretemeyeceksiniz! Destekleyici bir topluluk: Kursumuza katılan diğer öğrencilerle etkileşime girebilir ve birbirinizden bilgi alabilirsiniz. Bu sayede zorlandığınız konularda yardım alabilir ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=rlUm90ISxxg&t=4s

Big Bossyoutube
    3D modelleme ile sınırsız bir dünyaya adım atmaya hazır mısınız? Hemen kanalımıza Abone olarak SketchUp Temel Eğitim Dersleri'nin sunduğu tüm avantajlardan yararlanın ve hayalinizdeki her şeyi gerçeğe dönüştürmenin ilk adımını atın! SketchUp Temel Eğitim Dersleri ile Neler Kazanacaksınız? SketchUp 2024'ü kullanarak 3D modellemeyi temelden öğreneceksiniz. Hayalinizdeki binaları, tasarımları ve objeleri gerçeğe dönüştürmenin anahtarını elde edeceksiniz. Mimarlık, tasarım, mühendislik ve oyun geliştirme gibi alanlarda iş imkanlarınızı genişleteceksiniz. 3D baskı ile özgün ürünler oluşturabileceksiniz. Kendinizi geliştirmenin ve yeni beceriler edinmenin tatminini yaşayacaksınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=FRDsgzuaQqk&feature=youtu.be

Big Bossyoutube
    SketchUp Temel Eğitim Dersleri ile 3D Modelleme Dünyasına Adım Atın! Mimari, tasarım, mühendislik ve oyun geliştirme gibi alanlarda 3D modelleme becerisi son yıllarda son derece değerli hale gelmiştir. SketchUp ise bu alanda kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü araçlarıyla öne çıkan popüler bir yazılımdır. SketchUp Temel Eğitim Dersleri ile SketchUp'ı kullanarak 3D modellemeyi temel seviyede öğrenebilir ve hayalinizdeki her şeyi gerçeğe dönüştürmenin anahtarını elde edebilirsiniz. Derslerde Neler Öğreneceksiniz? SketchUp 2024 arayüzünü ve temel işlevlerini keşfedeceksiniz. Çizgi, şekil, daire ve diğer çizim araçlarını kullanarak 2D ve 3D modeller oluşturacaksınız. Modellerinizi düzenlemeyi, kopyalamayı, taşımayı, gruplamayı ve katmanlama tekniklerini öğreneceksiniz. Modellerinize gerçekçi bir görünüm kazandırmak için malzemeler ve dokular kullanacaksınız. Modellerinizi doğru şekilde boyutlandırmayı ve ölçeklendirmeyi öğreneceksiniz. SketchUp'ın işlevlerini genişleten eklentileri keşfedeceksiniz. Modellerinizi farklı açılardan görüntüleyecek ve sunumlar hazırlayacaksınız. Bu Dersler Kimler İçin? SketchUp'ı ilk kez kullananlar 3D modellemeyi temel seviyede öğrenmek isteyenler Mimarlık, tasarım, mühendislik veya oyun geliştirme gibi alanlarda çalışanlar 3D baskı ile ilgilenler Derslerin Faydaları: SketchUp 2024'ü kullanarak 3D modellemeyi temelden öğreneceksiniz. Hayalinizdeki tasarımları gerçeğe dönüştürmenin anahtarını elde edeceksiniz. Mimarlık, tasarım ve mühendislik gibi alanlarda iş imkanlarınızı genişleteceksiniz. 3D baskı ile özgün ürünler oluşturabileceksiniz. Kendinizi geliştirmenin ve yeni beceriler edinmenin tatminini yaşayacaksınız. Hemen Kaydolun ve SketchUp ile 3D Modelleme Dünyasına Adım Atın! SketchUp Temel Eğitim Dersleri ile şunlara sahip olacaksınız: Kolay ve anlaşılır dille hazırlanmış dersler: Her ders, yeni bir konuyu basit ve anlaşılır bir şekilde ele alır. Bu sayede SketchUp'ı adım adım öğrenebilir ve becerilerinizi kolayca geliştirebilirsiniz. Deneyimli ve uzman eğitmenler: Dersler, SketchUp konusunda uzman eğitmenler tarafından hazırlanmıştır. Eğitmenlerimiz size en doğru bilgileri aktarırken aynı zamanda pratik bilgiler de vereceklerdir. Her zaman erişilebilir: Dersleri istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden izleyebilirsiniz. Yoğun programlarınızda bile SketchUp öğrenmek için bahane üretemeyeceksiniz! Destekleyici bir topluluk: Kursumuza katılan diğer öğrencilerle etkileşime girebilir ve birbirinizden bilgi alabilirsiniz. Bu sayede zorlandığınız konularda yardım alabilir ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. #sketchup @SketchUp @sketchupturkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=OWpcoo3Ey-g

Dersler yüklenerek devam ediyor....

• 5 nci bölüm

Big Bossyoutube
    SketchUp Temel Eğitim Dersleri: 3D Modelleme ve Mimari Render’da Uzmanlaşın! SketchUp Temel Eğitim Dersleri ile 3D Modelleme Dünyasına Adım Atın SketchUp, 3D modelleme ve mimari tasarım dünyasında en çok tercih edilen yazılımlardan biridir. "SketchUp Temel Eğitim Dersleri" ile bu güçlü aracı nasıl etkili bir şekilde kullanabileceğinizi öğrenin. İster yeni başlayan biri olun, ister deneyimli bir tasarımcı, bu eğitimlerle yeteneklerinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. SketchUp Temel Eğitim Dersleri: Neden Önemli? SketchUp Temel Eğitim Dersleri, 3D modelleme dünyasına sağlam bir giriş yapmanızı sağlar. Temel eğitimlerden başlayarak, ileri düzey tekniklere kadar geniş bir yelpazede bilgi edinebilirsiniz. Bu derslerde, SketchUp'ın kullanıcı dostu arayüzünü, temel araçlarını ve komutlarını öğrenecek, ardından kendi 3D modellerinizi oluşturabileceksiniz. SketchUp Temel Eğitim Derslerinin İçeriği SketchUp Temel Eğitim Dersleri, adım adım ve anlaşılır bir şekilde sunulur. Eğitimlerde şunları bulabilirsiniz: SketchUp Arayüzü Tanıtımı: SketchUp'ın arayüzünü keşfedin ve araçları nasıl kullanacağınızı öğrenin. Temel Modelleme Teknikleri: Basit geometrik şekillerden karmaşık yapılar oluşturmaya kadar temel modelleme tekniklerini öğrenin. Çizim ve Düzenleme Araçları: Çizim araçlarıyla nesneler oluşturun ve düzenleme araçlarıyla modellerinizi geliştirin. Malzeme ve Renk Uygulamaları: Modellerinize gerçekçi malzemeler ve renkler ekleyin. Render Motorları ile Çalışma: SketchUp'ta render motorlarını kullanarak profesyonel görseller oluşturun. Kimler İçin Uygun? SketchUp Temel Eğitim Dersleri, 3D modelleme ve mimari tasarıma ilgi duyan herkes için idealdir. Öğrenciler, mimarlar, iç mimarlar, mühendisler ve tasarımcılar, bu eğitimlerle kariyerlerinde önemli bir adım atabilirler. Eğitimin Avantajları Uygulamalı Öğrenme: Teorik bilgileri pratik uygulamalarla pekiştirme imkanı. Esnek Eğitim Programı: Kendi hızınıza göre öğrenme fırsatı. Profesyonel Eğitmenler: Alanında uzman eğitmenler tarafından sunulan kaliteli eğitimler. SketchUp Temel Eğitim Dersleri ile Yaratıcılığınızı Keşfedin SketchUp Temel Eğitim Dersleri, 3D modelleme becerilerinizi geliştirmenize ve yaratıcı projeler ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Hemen kaydolun ve SketchUp'ın sunduğu imkanları keşfetmeye başlayın. Bu eğitimlerle, 3D tasarım dünyasında kendinize sağlam bir yer edinebilirsiniz. @SketchUp @SketchUpSchool @sketchupturkiye #sketchup #sketchup2024
    https://www.youtube.com/watch?v=GUgK8vgWw-E&t=16s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.