Şimdi Ara

Sketchup Vray Çalışmalarım (son çalışma eklendi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
14.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel çalışmalar konuyu takip için mesajım bulunsun.Bende öğrenmek istiyorum 3Dsmax + Vray ama bi türlü tam olarak kendimi veremedim.
  •  Sketchup Vray Çalışmalarım (son çalışma eklendi)
     Sketchup Vray Çalışmalarım (son çalışma eklendi)

Hocam programi indirdim duvar kaplaması vardı.bu kaplamaya gerekli işlemleri yaptım save yaparkende Tif olarak saveledim.sonuç olarak kaplamayı kötü yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemil88

Çok güzel çalışmalar konuyu takip için mesajım bulunsun.Bende öğrenmek istiyorum 3Dsmax + Vray ama bi türlü tam olarak kendimi veremedim.

Cemil kardeş bu sketchup programı daha basittir, ve 3dsmax gibi komut yığılımına boğulmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Hocam programi indirdim duvar kaplaması vardı.bu kaplamaya gerekli işlemleri yaptım save yaparkende Tif olarak saveledim.sonuç olarak kaplamayı kötü yaptı.

Kaplamayı jpeg olarak dışarı çıkarmıyormu ?

Birde cryengine yerine , untiy3d kullansana neden dersen cryengine'de yaptığın çalışmaları nasıl dışarı çıkaracaksın ?

Unity exe olarak başkalarınada göndermeni sağlıyor.

• Hocam bir şehir tasarlıyorum.proje sonunda ise SS ve trailer tarzında video hazırlayacağım.ben kaplamayı yanlış hatırlamıyor isem tiff yada dds olması lazım bu şekilde kayıt ettim.kaplama mesafe uzaklaştıkça bozuluyor.onun haricinde kaplamaların üzerinde yazı yazıyor program ücretsiz olduğundandır herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bir şehir tasarlıyorum.proje sonunda ise SS ve trailer tarzında video hazırlayacağım.ben kaplamayı yanlış hatırlamıyor isem tiff yada dds olması lazım bu şekilde kayıt ettim.kaplama mesafe uzaklaştıkça bozuluyor.onun haricinde kaplamaların üzerinde yazı yazıyor program ücretsiz olduğundandır herhalde.

Anladım aslında program çok sağlamdır kaplama hazırlamada en iyi programlardan biridir, sana özel mesaj atacağım programın full versiyonu için.

Bende unity3d ye başladım bakalım neler çıkaracağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Hocam bir şehir tasarlıyorum.proje sonunda ise SS ve trailer tarzında video hazırlayacağım.ben kaplamayı yanlış hatırlamıyor isem tiff yada dds olması lazım bu şekilde kayıt ettim.kaplama mesafe uzaklaştıkça bozuluyor.onun haricinde kaplamaların üzerinde yazı yazıyor program ücretsiz olduğundandır herhalde.

Anladım aslında program çok sağlamdır kaplama hazırlamada en iyi programlardan biridir, sana özel mesaj atacağım programın full versiyonu için.

Bende unity3d ye başladım bakalım neler çıkaracağız.

Hocam yardımların için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 16 Şubat 2013; 14:25:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil.
  • merhaba ufuk 3dmax+vray kullanmaktayım.
    butun forumlarda bu programın cok basıt oldugundan bahsediyorlar..
    sketchup gecmeye dusunuyorum ..freelancer iş yapan birisi olarak max vray crack'li kulanıyorum
    sketchup vray kırılmıs versiyonu var mı ?
    daha cok bina cızıyorum onerebilecegın bi uygulama var mı ?
    thea render forumlarda iyi oldugu soleniyor bu konu hakkında bir bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerckr

merhaba ufuk 3dmax+vray kullanmaktayım.
    butun forumlarda bu programın cok basıt oldugundan bahsediyorlar..
    sketchup gecmeye dusunuyorum ..freelancer iş yapan birisi olarak max vray crack'li kulanıyorum
    sketchup vray kırılmıs versiyonu var mı ?
    daha cok bina cızıyorum onerebilecegın bi uygulama var mı ?
    thea render forumlarda iyi oldugu soleniyor bu konu hakkında bir bilgin var mı ?

Vray , thea render ve maxwell bunlar gerçekten kaliteli sonuçlar çıkarabileceğiniz render motorları.
  • En son çalışma ilk mesajın , ilk kısmına eklenmiştir.
  • Baştan ikinci doğa isimli (köprülü) çalışmam vray'in ana sayfasında yayınlandı arkadaşlar.

https://www.facebook.com/chaosgroup
  • Kısa zamanda yaptığım cephe çalışmasından bir örnek

Özellikle vray kanallarını anlamak için üretilmiş bir çalışma Sketchup / Vray / PS

• 2012 Showreel

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=phiyIi7X_6w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 7 Nisan 2013; 21:00:04 >
  • ben başarılı buldum.
  • Teşekkürler
  • Resimleri tek tek yüklemek yerine çalışmalarımı burdan takip edebilirsiniz.

http://www.3dufuk.com/
  • Son çalışma Çocuk odası , mesaja eklenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.