Şimdi Ara

SKFU, PS Vita İçin Hız Kesmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün öncesine kadar PS Vita ile ilgili hack kelimesini aklımıza bile getirmezken, şok edici haberleri ile Vita dünyasını sarsan SKFU, hack kelimesini aklımıza kazımaya niyetli gibi görünüyor.

Daha önce yayınladığımız haberimizde SKFU'nun PS VITA Firmware xTractor isimli bir uygulama geliştirdiğini, bu uygulama sayesinde PS Vita Firmware dosyasının Dump edildiğini sizlere bildirmiştik. Hız kesmek bilmeyen SKFU, şimdi de PS VITA .pkg xTractor ismini taşıyan yeni bir uygulama geliştirdi.

PS VITA .pkg xTractor uygulaması, PS Vita game package (.pkg) dosya içeriğini bilgisayara çıkarma işlevini görüyor.

Aşağıda (.pkg) dosya içeriğini gösteren bir ekran görüntüsü vardır.

[Kunye=367-13][/html]

• bence sony microsoft işi hep yanlış yapıyor korsanı engellemeye çalışarak bir deliği kapatsalar baş bir delik açılıyor bakın apple adamlar sadece basit bi önlem almış korsan kullananı hackliyo öle habire güncelleme ile uğraşmıyor adamlar myhone youphone yapıyorlar adamlar ne diyor bizim bir kitlemiz var diğer kitleler bizi ilgilendirmez diyor yani ztn sony microsoft adını tescillemiş markalar böle işlerle uğraşmamalılar ztn trilyonlar kazanıyorlar 3-5 tane çapulcu için değmez
  • Hızlı oldu vitanin güvenlik codelarını şimdiden aştı adamlar,bu hızla giderlerse 1 aya kalmaz CFW hazırlar bunlar.Satışa çıkmadı vitanın yazlımını ortaya döktüler..
  • Anlaşıldı bu gidişle vitayı erken alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsss

Anlaşıldı bu gidişle vitayı erken alacağız

:D
  • valla bence iyi nedenmi her oyun emek verilmiş olarak çıkmıyor,sen oyununu yap hakkını ver gerisini kafana takma. gerçekten emek verilen hiçbir oyun korsan tehlikesinde değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: artist64

bence sony microsoft işi hep yanlış yapıyor korsanı engellemeye çalışarak bir deliği kapatsalar baş bir delik açılıyor bakın apple adamlar sadece basit bi önlem almış korsan kullananı hackliyo öle habire güncelleme ile uğraşmıyor adamlar myhone youphone yapıyorlar adamlar ne diyor bizim bir kitlemiz var diğer kitleler bizi ilgilendirmez diyor yani ztn sony microsoft adını tescillemiş markalar böle işlerle uğraşmamalılar ztn trilyonlar kazanıyorlar 3-5 tane çapulcu için değmez

o 3-5 çapulcu zamanla 300-500 milyona cıkıyor bunun farkındasındır umarım. mesela microsoft istese bütün korsan windows kullananları anında saf dışı bırakabilir ama yapmıyor eğer yaparsa pc os tekelinin elinden gideceğini biliyor. zaten amerika dünyadaki herkesi internet ortamında kontrol edebilmek için microsoft ile işbirliği içinde ve windows un korsan kullanılmasına ses çıkarmıyor.
    apple ürünleri bana göre kapalı bir dünya ve kendi içinde yazlaşma yaşıyan bir platform, sony ye gelince zaten senin dediğine benzer bir tutum içinde ama korsanı engellemek adına bence büyük bir çabası yok. korsan engellenmek istenmiyor istenilse orijinal ürün fiyatları alınabilir seviyelere çekilerek pekihala engellenir. şimdi bana tutup 1 lirada olsa gidip korsan indirirler gibi saçma sapan şeyler söylemeyin ben 1 lira için veya atıyorum 30-40 lira için online oyundan mahrummu kalayım bu gerçekten saçma olurdu.
    kısacası korsan dediğiniz şey yaratılmış ve beslenen birşey. herzaman var olacak çünkü amaç haline getirilmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alito haklısın hocam,bu arada iyi olmus kocum skfu
  • Mecburen kırılmasını bekleyeceğiz bu ne lan 50 euro (burda artık 200 tl'yi geçer) oyuna verecek gücümüz yok heralde hiç kusura bakmasın kimse.
  • Oyunlar pahalı gerçekten.
  • Artist yok öyle appleda ban fln sallama bilinmedik bir yerinden! İpad,i·phone,ipod,mac hepsini kullandım hepside jailbreakli idi. Sen önce öğren ardindanda gel burada ahkam kes;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.