Adnan Sezgini İstanbuldaykende gıcık oluyordum bize geldiği zamanda.
Ohh be bugun ki derslerin ustune bu haber mukemmel geldi kurtlulduk hele şükür
İyi oldu diyen arkadaşlara gerçekten şaşırıyorum. Ne kadar kötü sonuçlar alınırsa alınsın biz böyleyiz işte. Türkiye'de dönen bi mantalite var. 3-4 kötü sonuç al, hemen biletin kesilir. Üstüste 4 maçta 4 gol attığımız zamanlarda çok iyi teknik direktördü değil mi Herr Skibbe? Anadolu kulüplerinde de bu var. Yok Yılmaz Vural, yok Raşit Çetiner, yok Samet Aybaba, yok Giray Bulak.. Tüm Türkiye'yi dolaştı adamlar. İki kötü sonuç al, haydi başka kapıya.. Galatasaray geleceğe yatırım adına büyük bir kayıp yaşamıştır. Ben ne sonuç alınırsa alınsın Skibbe'yle devam edilmesini isterdim. Öyle yaptı, böyle yaptı demeyeceğim. Ama ben Skibbe'nin biraz tecrübe kazanabilseydi çok iyi işler yapabileceğine inanıyordum. Skibbe'nin bence Ertuğrul Sağlam'dan bir farkı yoktur. Ve harcanıp gitmiştir şuanda. Bunu her yıl sezon öncesinde kombine alan, Galatasaray forması ve aksesuarlarıyla kulüp kasasına para sokan birisi olarak söylüyorum. Galatasaray Skibbe'yi göndermekle çok büyük bir hata yapmıştır.
valla nedense içime hiç sinmedi,hem skibbenin gidiş şekli,(ki ben hocaların kovularak gönderilmesine karşıyım,bi şeklide önüne istifa kağıdı falan konsa imzalatırlardı,daha 2 gün önce hocamız olan birinin kovulmuş damgası yemesi kötü bir şey) hemde yerine gelen kişi(bülenti çok seviyorum ama hocalığından emin değilim yani,sonuçta skibbe herhalde 10 kat tecrübelidir bülentten,biz niye hocadan memnun değildik,tecrübesizliğinden yakınıyorduk,bu müthiş kadroya otoritesi olan tecrübeli ve kaliteli bir hoca arıyorduk.
bence skibbenin ahı tutar bu takım bu sene uefaya bile kalamaz,ayrıca futbolcuların sevdikleri bir hocadan ayrıldıkları için yönetime tavır koyabileceklerini yani maçlara pek asılmayacaklarını düşünüyorum,zira skibbeyi gerçekten çok seiyorlardı ve bülentinde bence yapacağı şeyler otoriteyi güçlendirmeye çalşmak olacak,buda futbolcuları sıkacak.
aslında en güzeli sne balşı skibbeyi getirmemek olurdu.
Hayırlı olsun Darısı başımıza
Şu futbolculara ilkokul çocuğu muamelesi yapılması çok garibime gidiyor. Yok hocalarını çok severler. Yok hemen küserler. Yok dinlendirilmeleri lazım.
Kardeşim bu adamların mesleği futbolculuk ve bu yüzden tonla para alıyorlar. Sizin zannettiğiniz gibi hoca onlara herşeyi söylüyor da onlar uygulamıyorlar gibi abuk bir mantık olamaz. Profesyonel futbolcu hocanın söylediğini harfiyen sahada uygular ve Skibbeyi de biz işte bu yüzden istemiyorduk ki şükürler olsun kurtulduk sonunda.
Hoca bir 11 çıkarır, takımın sahadaki dizilişini belirler, maçın taktiğini verir ve oyuncu da sahada onu uygular. Hocanın sistemi ve taktiği yanlışsa takım sahaya çıktığı andan itibaren bariz şekilde gözükmeye başlar ilerleyen dakikalarda oyuncular alışık olmadıkları sistem ve yerlerini yadırgamaları sonucu fazladan efor sarfedip oyundan düşerler oyun dsisiplini kaybolur herkes kafasına göre oynamaya başlar ve sonuç dünkü gibi hüsran olur.
Sonuç olarak futbolcu seçimini yanlış yapan oyun sistemini ve oyun taktiğini sürekli yanlış kuran Skibbenin gönderilmesi tam ve doğru bir karardır.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
Şu futbolculara ilkokul çocuğu muamelesi yapılması çok garibime gidiyor. Yok hocalarını çok severler. Yok hemen küserler. Yok dinlendirilmeleri lazım.
Kardeşim bu adamların mesleği futbolculuk ve bu yüzden tonla para alıyorlar. Sizin zannettiğiniz gibi hoca onlara herşeyi söylüyor da onlar uygulamıyorlar gibi abuk bir mantık olamaz. Profesyonel futbolcu hocanın söylediğini harfiyen sahada uygular ve Skibbeyi de biz işte bu yüzden istemiyorduk ki şükürler olsun kurtulduk sonunda.
Hoca bir 11 çıkarır, takımın sahadaki dizilişini belirler, maçın taktiğini verir ve oyuncu da sahada onu uygular. Hocanın sistemi ve taktiği yanlışsa takım sahaya çıktığı andan itibaren bariz şekilde gözükmeye başlar ilerleyen dakikalarda oyuncular alışık olmadıkları sistem ve yerlerini yadırgamaları sonucu fazladan efor sarfedip oyundan düşerler oyun dsisiplini kaybolur herkes kafasına göre oynamaya başlar ve sonuç dünkü gibi hüsran olur.
Sonuç olarak futbolcu seçimini yanlış yapan oyun sistemini ve oyun taktiğini sürekli yanlış kuran Skibbenin gönderilmesi tam ve doğru bir karardır.
sence dünkü maçta pozisyona giremedik mi? yada felaket ,inanılmaz kötü mü oynadık?herhalde aynı maçı izlemişizdir,bence gs şansızlık ve maç içindeki ani moral bozukluklarıyla maçı kaybetti ve hocanın dediği bişey var,eğer maç 3 3 olsaydı falan.. biz burda olmıyacaktık dedi,aynı şekilde yarım sezonki başarısızlığı ile geretside yolladık,şu an pişman değilmiyiz?bence gs hata yapmıştır,gelecek günler bülentin nasıl bir teknik direktör olduğunu gösterecektir,skibbeninde,bigün löw gibi hiddink gibi biyerlerde görürsek üzülmeyelim,o zaman fenerbahçeleştik dediğimizde karşı çıkanlar, 15 haftada hoca yollansın demeye başlayanlar düşünür.
Tarihin en pahalı kadrosuyla şu anda 5. sırada takım.
Skibbe sen çok olmuştun artık.
quote:
Orjinalden alıntı: The After Toucher
Tarihin en pahalı kadrosuyla şu anda 5. sırada takım.
Skibbe sen çok olmuştun artık.
Nokta.
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
quote:
sence dünkü maçta pozisyona giremedik mi? yada felaket ,inanılmaz kötü mü oynadık?herhalde aynı maçı izlemişizdir,bence gs şansızlık ve maç içindeki ani moral bozukluklarıyla maçı kaybetti ve hocanın dediği bişey var,eğer maç 3 3 olsaydı falan.. biz burda olmıyacaktık dedi,aynı şekilde yarım sezonki başarısızlığı ile geretside yolladık,şu an pişman değilmiyiz?bence gs hata yapmıştır,gelecek günler bülentin nasıl bir teknik direktör olduğunu gösterecektir,skibbeninde,bigün löw gibi hiddink gibi biyerlerde görürsek üzülmeyelim,o zaman fenerbahçeleştik dediğimizde karşı çıkanlar, 15 haftada hoca yollansın demeye başlayanlar düşünür.
Bunları yazdığına göre tartışmak anlamsız olur. İlk yarıya adam gibi kadro ve sistemle çıksaydık zaten tek kale oynar ve farka giderdik. Pozisyon bulduk mu dersen bana göre tek bir net pozisyonumuz var o da Nondanın ara pasını olağanüstü güzel alan Barosun kaleciyle karşı karşıya atamadığı pozisyon. Gerisi hikaye.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
quote:
Bunları yazdığına göre tartışmak anlamsız olur. İlk yarıya adam gibi kadro ve sistemle çıksaydık zaten tek kale oynar ve farka giderdik. Pozisyon bulduk mu dersen bana göre tek bir net pozisyonumuz var o da Nondanın ara pasını olağanüstü güzel alan Barosun kaleciyle karşı karşıya atamadığı pozisyon. Gerisi hikaye.
acaba bu maça as kadro ile çıkıpta barosu ardayı falan sakatlasaydık ki servet sakatlandı bordeaux maçına niye hazırlık yapmıyorsun,niye lig sonuncusundan bu kadar korkuyorsun gibi yorumlar yapılmayacakmıydı?bende bunu soruyorum:D antyiyoba sinirlenmeye gerek yok:D ama bence hem hocanın gönderilmesi yanlış hemde yerine bülentin getirilmesi.Allah aşkına sene başı bülent gelseydi ne derdik.bülent skibbeden bile tecrübesiz değil mi?bülenti çok seviyorum ama harcanacak,hagi gibi fatih terim gibi olacak,zannımcada skibbe de gerets gibi olacak,çünkü bence skibbe iyi hocaydı.
İlave olarak kötü bir teknik direktör bütün maç canını dişine takıp çabalayan koşan didinen oyuncuların da bütün emeğini heba edip tüm moralini isteğini de sıfıra indirir ki işte bunun sebebi de Skibbenin beceriksizliği idi. Onca maçı bu adam yüzünden o kadar efor sarfetmemize rağmen kaybettik.
Şükürler olsun ki başımızdan gitti.
quote:
acaba bu maça as kadro ile çıkıpta barosu ardayı falan sakatlasaydık ki servet sakatlandı bordeaux maçına niye hazırlık yapmıyorsun,niye lig sonuncusundan bu kadar korkuyorsun gibi yorumlar yapılmayacakmıydı?bende bunu soruyorum:D antyiyoba sinirlenmeye gerek yok:D ama bence hem hocanın gönderilmesi yanlış hemde yerine bülentin getirilmesi.Allah aşkına sene başı bülent gelseydi ne derdik.bülent skibbeden bile tecrübesiz değil mi?bülenti çok seviyorum ama harcanacak,hagi gibi fatih terim gibi olacak,zannımcada skibbe de gerets gibi olacak,çünkü bence skibbe iyi hocaydı.
Emrenin de Servetin de sakatlanma sebebi zaten çıkardığı kadro yüzünden oldu. Aşırı yük bindi ikisine de. Arda Baros ise dinleneceğine ikinci yarı daha çok yoruldu. Farkeden birşey olmadığı gibi elimizdeki iki defans oyuncusunu da kaybettik hem de en lazım oldukları zamanda.
Biryerlerinize kına yakarsınız artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme