Şimdi Ara

Skill?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlıyorum(yeni açılan PVP serverlardından biri olan Dentarg da)

1 yıl once oyunu 2 hafta kadar oynamışlığım vardı hatırladığım kadarıylaaa bi ücret karşılığında skilleri tekrardan seçme hakkı vardı sanırım ???

• skill derken talentlerden mi bahsediyorsun yoksa meslekten mi.. talentleri deiğiştirirken belirli bi para alıyorlar evet her değiştirişte daha fazla para istiyorlar( değiştirme dediğim talenti sıfırlama).. ama meslek değişiminde para vermiyorsun..
  • ilk sifirlamada "talentleri" 1g
    2. 5g
    3. 10g
    4. 20g
    5. 40g
    .
    .
    bu bole gider
    ayrica meslek acisindan bahsediyorsan ki eski bir uo cu isen ondan bahsediyon eger bir meslegi begenmediysen onu silmek için bir ucrete gerek yok kendin yapabilirsin yenisini orenmekte il kyaptigin gibi train etmekten ibaret.
  • saolun talentleri demek istemiştim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanciful

ilk sifirlamada "talentleri" 1g
    2. 5g
    3. 10g
    4. 20g
    5. 40g
    .
    .
    bu bole gider
    ayrica meslek acisindan bahsediyorsan ki eski bir uo cu isen ondan bahsediyon eger bir meslegi begenmediysen onu silmek için bir ucrete gerek yok kendin yapabilirsin yenisini orenmekte il kyaptigin gibi train etmekten ibaret.

böyle bir sonsuzluk yok tabi, max. 50g'dur, 50g'dan sonra fiyat artmaz yanlış anlama olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanciful

ilk sifirlamada "talentleri" 1g
    2. 5g
    3. 10g
    4. 20g
    5. 40g
    .
    .
    bu bole gider

hayır iki kat artarak gitmiyo, 5er gold 5 er gold artıyo benim suan talentlerimi sıfırlamam için 35g istiyo trainer baya bi talent değiştirdim de

• Brabus_s kullanıcısına yanıt
    Her talepte 5 gold ister bro.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.