Şimdi Ara

skill açtırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben skillerimi nerden açtırıcam hala bulamadım :/ yardım ederseniz çok sevinirim....

• lvl 10 da ilk skil kitabını alman lazım kitabı dragon Castle de Book store bilmem ne diye bir amca var kendi karakterine ait kitabı alacaksın 8000 oyunparasımı ne onu çantana koyacan ve sağ parmakla tıklıcan kitap kaybolacak ondan sonra klavyede B tuşuna bas çıkan bölümde almış olduğun kitabı göreceksin kitabın hemen yanında + işareti var ona 5 puan ver sadece fazla verme sonra skiller açılacak açılan skillerin üzerine tıkla skil ikonu mausa yapışır onu aşağıda bulunan 1 den 8 e kadar olan kutulardan birine koy

dieğr 2 skil içinde aynı şeyi yap. sonra atak yapmak istediğin yaratığa tıkla ve skillerin olduğu numaralara basarak skilleri kullan hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyshadow

lvl 10 da ilk skil kitabını alman lazım kitabı dragon Castle de Book store bilmem ne diye bir amca var kendi karakterine ait kitabı alacaksın 8000 oyunparasımı ne onu çantana koyacan ve sağ parmakla tıklıcan kitap kaybolacak ondan sonra klavyede B tuşuna bas çıkan bölümde almış olduğun kitabı göreceksin kitabın hemen yanında + işareti var ona 5 puan ver sadece fazla verme sonra skiller açılacak açılan skillerin üzerine tıkla skil ikonu mausa yapışır onu aşağıda bulunan 1 den 8 e kadar olan kutulardan birine koy

dieğr 2 skil içinde aynı şeyi yap. sonra atak yapmak istediğin yaratığa tıkla ve skillerin olduğu numaralara basarak skilleri kullan hayırlı olsun
    saolsın peki town a gitmenin kolay bi yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UBADenizci

Alıntıları Göster
    bide bende 14 skill var hangilerine verim ??
  • quote:

Alıntıları Göster
    return of charm var sarı bişey onu npc lerden alabilirsin sağa tıklayınca bulunduğun bölgede köye ışınlanırsın. yada başka bir yerden başka bir yere gitmen için köyde bulunanlardan npc ler yane market palace seçeneğini tıkla ordandan guardlardan istediğin yeri seç oraya ışınlanırsdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtek

return of charm var sarı bişey onu npc lerden alabilirsin sağa tıklayınca bulunduğun bölgede köye ışınlanırsın. yada başka bir yerden başka bir yere gitmen için köyde bulunanlardan npc ler yane market palace seçeneğini tıkla ordandan guardlardan istediğin yeri seç oraya ışınlanırsdın.

Alıntıları Göster
    baya karışık bi oyun :/ bu ya ben bunu beceremiycem galiba :) 1dan 7kyu olduk hala skill açtıramadık :)

questleri de yapamıyorum hiç birini anlamadım ne keseicem nerde kesicem kaç tane kesicem hiç bişey anlamadım

• quote:

baya karışık bi oyun :/ bu ya ben bunu beceremiycem galiba :) 1dan 7kyu olduk hala skill açtıramadık :)

questleri de yapamıyorum hiç birini anlamadım ne keseicem nerde kesicem kaç tane kesicem hiç bişey anlamadım

Alıntıları Göster
    KARDEŞ QESTLE Rİ YAPMAK İÇİN FORUM ÜSKONUSUNA BAKA BİLİRSİN ORADA TÜRKÇE OLARAK ANLATIYO..
  • quote:

Alıntıları Göster
    ve arkadaşlar bu ne işe yarıyo :)

neckle sandım ama değil üstüme giyemiyorum ://

• quote:

ve arkadaşlar bu ne işe yarıyo :)

neckle sandım ama değil üstüme giyemiyorum ://

Alıntıları Göster
    sorry arkadaşlar yanlış koydum snırım

şurdan bakabilirsiniz :))

http://img133.imageshack.us/img133/3065/cozemedimtl8.jpg

• quote:

Alıntıları Göster
    dostum ilk once biraz ingilizcen olmasi lazim ikinci olarak eger yok diyorsanda forumu biraz gezip okuman lagzim bir seyi oynamadan once iyicene arastiricaksinki oyniyabilesin degilmi
    quote:

Orjinalden alıntı: UBADenizci

• quote:

Orijinalden alıntı: jankky

dostum ilk once biraz ingilizcen olmasi lazim ikinci olarak eger yok diyorsanda forumu biraz gezip okuman lagzim bir seyi oynamadan once iyicene arastiricaksinki oyniyabilesin degilmi
    quote:

Alıntıları Göster
    foruma devamlı olarak bakıyorum zaten msesajlarımız az olduğuna bakma üyelik gerekmediği için açmamıştım :(

ama foruma düzenli bakıyorum ve forumda göverlerin verildiğini gördüm fakat yerleri yok neler olduğu yok yada ben anlayamadım :/

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    foruma devamlı olarak bakıyorum zaten msesajlarımız az olduğuna bakma üyelik gerekmediği için açmamıştım :(

ama foruma düzenli bakıyorum ve forumda göverlerin verildiğini gördüm fakat yerleri yok neler olduğu yok yada ben anlayamadım :/

• quote:

Alıntıları Göster
    peki bu itemin ne işe yaradığını söyleyebilecek bi arkadaş var mı acaba :/

• quote:

peki bu itemin ne işe yaradığını söyleyebilecek bi arkadaş var mı acaba :/

Alıntıları Göster
    upgrade item`i istersen 200 - 250k civarinda bir fiyata sat istersen tut ileriki bolumlerde kilicina basarsin yani uzerinde verdigi seyleri silahina cikartiyor tabi cogu zamanda yanabiliyor neyse sana tavsiyem sat paran dursun kenarda daha yenisin zaten. gorevleri kafana cok takma legand ve story gorevlerini yaparsin oburunu bosver sen ilk basta lvl kas zaten zamanla anlamaya basliyacaksin bende ilk girdigimde biraz karisik gelmisti bir kac saat oynadiktan sonra cozdum oyunu ama tabi yinede bilmedigim bir suru sey var onuda oyun icerisinde kimi zaman sorarak kimi zamanda arastirarak gezerek kurcaliyarak ogreniyoruz birde tavsiyem upgrade olayini en kisa zamanda ogrenmen eger ustunu basini en az +2 +3 yapamazsan defansin cok dusuk olur ve cabuk kesilirsin veya milletin elinde parlayan bir kilic varken senin elinde +1 odun gibi bir kilic vardir hem moralin bozulur hemde uyuz olursun. oyunda ismim jankky pm atabilirsin simdi unideyim derste eve gidince girerim burdan msj atarim istersen biraz anlatirim oyun icerisinde sana

• quote:

upgrade item`i istersen 200 - 250k civarinda bir fiyata sat istersen tut ileriki bolumlerde kilicina basarsin yani uzerinde verdigi seyleri silahina cikartiyor tabi cogu zamanda yanabiliyor neyse sana tavsiyem sat paran dursun kenarda daha yenisin zaten. gorevleri kafana cok takma legand ve story gorevlerini yaparsin oburunu bosver sen ilk basta lvl kas zaten zamanla anlamaya basliyacaksin bende ilk girdigimde biraz karisik gelmisti bir kac saat oynadiktan sonra cozdum oyunu ama tabi yinede bilmedigim bir suru sey var onuda oyun icerisinde kimi zaman sorarak kimi zamanda arastirarak gezerek kurcaliyarak ogreniyoruz birde tavsiyem upgrade olayini en kisa zamanda ogrenmen eger ustunu basini en az +2 +3 yapamazsan defansin cok dusuk olur ve cabuk kesilirsin veya milletin elinde parlayan bir kilic varken senin elinde +1 odun gibi bir kilic vardir hem moralin bozulur hemde uyuz olursun. oyunda ismim jankky pm atabilirsin simdi unideyim derste eve gidince girerim burdan msj atarim istersen biraz anlatirim oyun icerisinde sana

Alıntıları Göster
    efet çok iyi olur :) ben server 1 deyim mesaj nasıl atıyoruz oyunda ve nasıl okuyoruz :)

msn volkanca1905@hotmail.com eklersen sevinirim..

bu arada pazar nasıl kuruluyor :)

• quote:

efet çok iyi olur :) ben server 1 deyim mesaj nasıl atıyoruz oyunda ve nasıl okuyoruz :)

msn volkanca1905@hotmail.com eklersen sevinirim..

bu arada pazar nasıl kuruluyor :)

Alıntıları Göster
    Karakterinin üzerine sağ tık, oradan "trade" veya ona benzer bir buton var ona basarsan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kant

Karakterinin üzerine sağ tık, oradan "trade" veya ona benzer bir buton var ona basarsan olur.

Alıntıları Göster
    Allah Allah ben sağ tı kyapıyorum ama hiç bişey çıkmıyor...
  • quote:

Allah Allah ben sağ tı kyapıyorum ama hiç bişey çıkmıyor...

Alıntıları Göster
    CTRL BAS KARAKTERE SAG TIK YAP SALE YAZAR ONA BAS ONDAN SONRA SATAßİLİRSİN YALNIZ ÜSTE BİSİLER YAZ MERCHANT KURULAMABİLİR ONDAN SONRA START TIKLAMAN GEREKLİ . HAYDA HAYIRLI SATIŞLAR:d 250K DAN AŞAGIYA KOYMA :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoChriss

CTRL BAS KARAKTERE SAG TIK YAP SALE YAZAR ONA BAS ONDAN SONRA SATAßİLİRSİN YALNIZ ÜSTE BİSİLER YAZ MERCHANT KURULAMABİLİR ONDAN SONRA START TIKLAMAN GEREKLİ . HAYDA HAYIRLI SATIŞLAR:d 250K DAN AŞAGIYA KOYMA :d

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

Doğru, unutmuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MotoChriss

Alıntıları Göster
    çok saolsın :) sizede rahmet veriyorum ama acemi olmak zor ://
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.