Şimdi Ara

Skill Bracket Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.İnternette ve forumda uzun bi araştırma yaptım fakat yeterli bilgiye ulaşamadım.
    Sıkıntı şu ki,oynadıgım maçların %90 ı high skill ara sıra da very high brackete çıkıyorum.Uzun süredir çakılıp kaldım high skill de,bir türlü very highe geçiş yapamıyorum.Doğru yanlış çok fazla şey denedim internetten araştırdıklarım doğrultusunda fakat net bi sonuç elde edemedim.Aranızda konuyla ilgili bilgi sahibi yada tecrübeli biri varsa eğer söyleyebilir mi high skill den nasıl very highe geçebilirim?Kriter ne bu eşleştirmeler için.Teşekkürler.

• 0-3000 normal
    3000-3700 high
    3700+ very high
    Mmrda boyle bende solo 3100-3300-3500 civarinda gidiyo geliyo hep high party 3800-4000 civarinda hep very high'a atiyo ama solo normal aratinca high olaral birakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    Very high ile high arasındaki oyuncu kalite farkı çok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Very high ile high arasındaki oyuncu kalite farkı çok mu?

Uzun sure high oynayip arada dusuk seviyeli arkadaslar ve bir kac kiz var tanidik onlarla girince normale atiyo ve cok basitce oyunu domine edebiliyorum. Ama high iken parti ile falan girince very high atiyor iste orada zorluyor oyun ortada oluyor tek hata oyun kaybettirebiliyor

• Fark baya var very high de yazin bi abi ile party girdik, anasini satiyim lane de deny yemekten harass yemekten farm alamiyorsun. Smoke ile roshan yapmalar falan, normal skillde bunlara rastlarsan op basina koy o adami.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Normal değil high ile very high arasındaki farkı sordum. Normali geç normal ayrı bir seviye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.