Şimdi Ara

skill dizilimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni başladım aion online 'a infinite serverıdan bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bu skill dizilimi anlamış değilim resimde göründüğü gibi 2 yatay sutun var bunlar nasıl kullanılıyor misal 2 ye basınca aynı anda a2 falanmı yapıyor anlamış değilim biri bana anlatırsa çok memnun olurum kolay gelsin

skill dizilimi hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timefinished -- 10 Mart 2010; 21:10:07 >

• A yazanları ALT tuşu ile aynı anda sayılara basarak kullanabilirsin.
    C yazanları CTRL
    S yazanları Shift
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

A yazanları ALT tuşu ile aynı anda sayılara basarak kullanabilirsin.
    C yazanları CTRL
    S yazanları Shift

bunları biliyorum anlatmak istediğim bu değil örnek KO daki asası düşün komboda tüm skilleri kullanıyorsun burda nasıl olacak 1 skill vurunca öteki sklile geçemiyorum skiller kararıyor.
  • Combo skiller burda chain skilleri diye geçiyor. İlk skile bastığın anda chain skill aktif olursa ekranda gözüküyor ya mouse ile tıklarsın yada ilk skile bastığın tuşa basarsın yada canın isterse skill bara koyarsın aktif olunca ona basarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostman1

Combo skiller burda chain skilleri diye geçiyor. İlk skile bastığın anda chain skill aktif olursa ekranda gözüküyor ya mouse ile tıklarsın yada ilk skile bastığın tuşa basarsın yada canın isterse skill bara koyarsın aktif olunca ona basarsın.

teşekkür ederim anlamış bulunmaktayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.