Şimdi Ara

skill geliştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben silkroad a yeni başladım bu skill pointleri kullanıyorum fakat skill olmuyor mesela mastery point 6 ve skill point 2 diyor bunları yapıyorum yeni bir skiil geliyor ve eski skili kullanamıyorum birde bir skili 1 yapmadan diğerini 2 yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

• Bol bol Skill point biriktirmen gerek.Hemen açma skilleri.Biraz biriktir öyle harca.Zaten yeniymişsin neden başladığını anlamadım oyuna. Neyse dediğim gibi biriktir öyle harca yoksa yetiştiremzsin.Bunun birsürü yolu var.Farm yapman gerek ama sana burda anlatmak bir ömür sürer herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 25 Ekim 2009; 11:52:26 >
  • oynama bırak
  • 15 levelim zaten oynamıyorum bu skiill point yüzünden bırakcam arkadaşlar saolun by
  • Forumu bi araştır bakalım. Bu dediklerinin çözümleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: babyface27

15 levelim zaten oynamıyorum bu skiill point yüzünden bırakcam arkadaşlar saolun by

ok by

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç başlama :)) skill pointte gelene kadar daha neler var karşında oyun mu havuz problemimi anlamadım gitti adamlar (10dg) sun +11 basıolar biz +7 yi zor basıyoruz :((:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.