Şimdi Ara

Skill pointsleri kullanamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Priest charım var skill pointsleri kullanamıyorum, level mi atlamam lazım yoksa int. mi basmam lazım?

Bir de priest sadece healer mi olabilir?

Priestin ne basması lazım level atladıkça?

• Yok mu bir yardım edecek olan?
  • Skilllerini açabilmen için en az Level 10 olup Moradonda Captainden açtırman lazım. 3.000 Coins ücreti var bu işin.
  • Captain Kunabarl (Hareketli NPC), Upgrade Item Armorların satıldığı npc nin yanındadır Dark Mare'ye benzer (Hatta aynısı.)

Ayrıca Skill Pointsler Hem -s ingilizce çoğul takısı bi' de Türkçe -ler, -lar eki. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 17 Temmuz 2006; 23:56:33 >
  • Teşekkürler.

Dalgınlıkla bir hata yaptık diye seviyesiz mi oluyoruz? "Oyunun seviyesi iyice düşmeye başladı" derken bunu kastettiniz sanırım. Lütfen biraz daha anlayışlı olun, hemen saldırgan kelimeler kullanmayın.

Sizin imzanızda da bolca yanlışlık var mesela bağlaç olan -de ayrı yazılmamış, "bare" diye bir kelime uydurulmuş , "Knight Online'ı" denmiş ki yabancı kelimelere ek takarken Türkçe okunuşuna göre yapılır.
    Ayrıca "bi' de" şeklindeki bir kullanımı ilk kullanan sizsiniz sanırım tebrik ederim.

Kendimize bakmadan başkalarının hatalarını acımasızca eleştirmemeliyiz.

İlk ve son cevabımdır.
  • Tamam sözümü geri alıyorum, imzadaki yazının 1. ve 4. cümlesi tamamen kopyala&yapıştır yoksa düzenlemesini bilirdim "bare"kelimesi uyduğu için koydum Haklısın, birşey demiyorum, herkes hata yapabilir belki bu yazı da bile hata vardır.

Not: Evet sanırım sadece ben kullanıyorum hızlı söyleniş tarzını yazıda belirtmek için bi yerine bi' yazıyorum. Bu aralar çok seviyesiz insanlarla uğraştım herkes öyle olmayabilir bu lafım öyle "aga" lafını kullanıp İngilizce ile Türkçeyi bir arada saçma bir şekilde kullanlaradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 18 Temmuz 2006; 0:03:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    support ve mana skill i
    13 yıl önce açıldı
    CS:GO Silah Skinleri Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.