Şimdi Ara

skill sifirlaniymu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• LVL 20 OLUNCA POTİON SATAN ADAMDAN GÖREV ALIP SIFIRLAYABİLİYOMUŞSUN
    DAHA BENDE LVL20 OLMADIM ARKADAŞ DEDİ :)
  • skill sıfırlamak yok galba?
  • VAAAAAr lvl 20de potçudan görev alıon 10 tane curset hearth topluon sana skill sıfırlama potu verior sonra editing skile basıosun fln sıfırlıosun ama çok pahalı bi mastery lvl düşürmek 20k (lvle göre) bi skill düşürmek de o kdr yani bayaa karışık
  • Skill'lerinizi sıfırlayabilirsiniz.Lakin Level 20 civarında ve bir sürü skill'inizi yanlı$ dağıttığınızı dü$ünüyorsanız yeni char açın.Öbür türlü size $öyle örnek vereyim...

Mesela Lightning Mastery Level 10'da ve ilk skill vurma gücüde Level 2'de...Bu 10 mastery+2 skill levelini sıfırlayabilmeniz için 120 tane Cursed Heart toplamanız yeterli...Ortalama 30 monster'da 1 çıktığını varsayarsak ki bazen daha çok oluyor 3600 - 5000 civarı monster kesmeniz lazım 120 tane dü$ürmek için...Tabi i$ bununlada bitmiyor i$in bide mali yönü var...Tek skill için 10 cursed heart yani 1 skill reset potion harcıyosunuz ve bunun maliyetide min 14.000 altın.Buda 12 Skill Reset Potion'ı kullanmak yakla$ık min 200.000 altın demek...

Bu daha çok 1 level yanlı$ verilmi$ skillleri sıfırlamak için i$e yarıyor...Ve tabi SP farming yapmak için mastery levelini dü$ürmede...

• biş sorcaem ben lvl 22 yim spear light gidiom ama spearın ilk skill ini 5 kere upladım onu düzeltçem ne kadar para gider ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kogane

biş sorcaem ben lvl 22 yim spear light gidiom ama spearın ilk skill ini 5 kere upladım onu düzeltçem ne kadar para gider ?
    Onu düzeltmene gerek yok zaten ilerde yandakini açmak için uplaman gerekecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.