merhaba arkadaslar yabancı bir server da oynuyorum grudge mu season4 skill tree çalışıyor ama ben tam olarak mantığını kavrayamadım bazen çalışıyor skilller bazen açılmıyor. Kafam baya karıştı yani forumda da arattım ama sağlıklı bir şey bulamadım bu konuda bilgisi olan birisi ayrıntılı bir sekilde bilgi verirse cok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
onlarda skil tre çalişmamasi gerek 3 server onlar zyper grudge bi tanedaha olacak 3 nesil olduktan sonra A Harfine bas skil agacinda skiller var oralari dene Skiltre Atmasina Gelince Bug Lu skiltre leri Yakında Yeni Pach Gelir O serverlara yeni muserver dosyalari verildi düzgün çünkü
Kısaca server dosyalari sorunlu ne kdr büyük server olsalarda para verip almiolar dosyalari
ya anlamadığım şu şimdi normalde 2000 felan vuruyorum skill tree den büyü seçip vurdugumda 6000 felan vuruyor ama uzun surmuyor max. 30sn. sonra point basıyorum veya ne bilim satan takıorum tekrar bi 30sn. daha 6000 vuruyor saçma salak bise anlamadım.
Yani bunların hepsi serverdan mı kaynaklanıyor?
Bazi Kısımlari evet bazi kısımlarida hayır :=) Başka bir season4 lerde dene skiltreeli varsa elinde server Örnek ActionMu Fun Test Orda Deneyebilirsin
SkillTree nin Bu Ayarsizliklari Kesinlikle Kullanılan Server Filesden Kaynaklanıyor.Darksideofmu'da Takılıyorum Bi Problem Yok.
Artislik yapma
Gel Duel Atalim
quote:
Orjinalden alıntı: Xoßi
Gel Duel Atalim
Hdd mi yolla ondan sonra
UzakLardayım
sc hadi bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Xoßi
sc hadi bekliyorum
ßu poşetler çok dandikmiş ya
2. Nesil Kanat Sana Hiç Yakışmamış
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
katiliyoeum 4.nesil olsa daha iyi olurmusXD saka deil
Valla Orasi Bildigimiz Fun Serverlara Benzemiyor.3rd Kanada 250 Bless İstiyorlar.Bastim Bi Tane Ama Elf Cikti.
250 iimisbnm oynadim muda 600 bistiiler xd
quote:
Orjinalden alıntı: inspiretr
250 iimisbnm oynadim muda 600 bistiiler xd
@Xoßi ßu arkadaş daha olayın ciddiyetini kavrıyamadı galiba
cok cidii ulusalguvenlik meselesi sustum XD
quote:
cok cidii ulusalguvenlik meselesi sustum XD
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
katiliyoeum 4.nesil olsa daha iyi olurmusXD saka deil
hangi serverda gördün link versene bana :) 4 nesil airtesmu var 4 nesil kanat olan başka :) + gercekten çok şekil kanatlar 4 nesil ler bazi arkaşlari gösterdim tanitim amaçli bulursam göstereyim ingnetwork vermişti kanat imglerini :)
Su 4.Nesilleri Bende Merak Ettim Varsa Bi Ss Koyuverin Suraya.