Şimdi Ara

Skin indirimleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu anki skin indirimleri cuma günü de var olucak değil mi? yoksa bügün bitiyor mu?

• saate bakarak hesapla işte ama son 5 saate bırakmamaya calıs bazen son saniyesine kadar kalmıyor.
  • Hay allahım wukong'un volcanic skinini almam lazım ama westteki yeni hesabımda wukong yok şuanda 5000 ıp var riottan şuanda mesaj bekliyorum gangplank'ı geri verdim bir tek geri alındığa dair mesaj gelmesi lazım o da bugün olur umarım.yoksa Allah belanı versin riot.
  • Wukong oynayanlar icin kacirilmamasi gereken bir skin oyun icinde de cok guzel gozukuyor.. Keske geri verme hakkinizi 6300 luk bir champ e saklasaydiniz.. Wukong oynayan gp yi sever normalde offtank sonucta ama zevk meselesi karisilmaz;) birde birkac gun ile kacirirsaniz ticket atin zamaninda gelmediginden ip kacirdim diye yardimci olurlar saniyorum;)
  • Gp'yi sevmeme meselesi değil ama gp yi geri veriyorum wukong'u aldıktan sonra onu alıcam.Bir de şimdi ben 2 tane ticket attım riota ilk önce birisini attım ama onda nick vermeyi falan unutmuş ondan başka bir ticket attım onda ver nick falan ama cevap ilk attığıma geldi ilk önce bugün baktım ikinciside cevap gelmiş ama 2 tane var diye atmamazlık yapar mı 1.si çünkü 1.sinden sadece işlem tamamlandı mesaj bekliyorum.

Edit:Ve ayrıca 5300 ıp var bende yarında indirimde olursa rahat kasarımda bugün giremem herhalde.Allah cezanı versin Riot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utkubyrm -- 1 Mart 2012; 17:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkubyrm

Gp'yi sevmeme meselesi değil ama gp yi geri veriyorum wukong'u aldıktan sonra onu alıcam.Bir de şimdi ben 2 tane ticket attım riota ilk önce birisini attım ama onda nick vermeyi falan unutmuş ondan başka bir ticket attım onda ver nick falan ama cevap ilk attığıma geldi ilk önce bugün baktım ikinciside cevap gelmiş ama 2 tane var diye atmamazlık yapar mı 1.si çünkü 1.sinden sadece işlem tamamlandı mesaj bekliyorum.

Edit:Ve ayrıca 5300 ıp var bende yarında indirimde olursa rahat kasarımda bugün giremem herhalde.Allah cezanı versin Riot.

forumda guvenilir bi adam bul chari ver ona kassin yada ip boost al
  • Beyler şu an hala indirimde mi? Indirimden kalktığı zaman bi yazın buraya lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epic Game Yılbaşı İndirimleri
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indirimde değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.