Şimdi Ara

skinler arasında tarafsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fizz skini alıcam Tundra Fizz ile Atlantean Fizz arasında kaldım tundra şuan indirimde ama ben bilim kurguyu severim ve Atlantean Fizz Starwars'taki su altı imparatorluklarındaki gardiyanlara benziyo ultisi falanda çok havalı bence hangisini almalıyım

• Tarafsız kaldım derken? Arada kalmış olma sakın
  • Tundra Fizz en iyisi bence. Balinası urften ve zırhlı köpekbalığından daha güzel. Ben Tundra Fizz diyorum. Bunu beğenmediysen öbürüne bakma Fisherman al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Tarafsız kaldım derken? Arada kalmış olma sakın

kıllık yapcagına adama cevap versen daha güzel olmazmıydı

tundra aldım ben hocam gayet güzel
  • tabikide Tundra Fizz ORCAAAAA
  • quote:

Türkçe kaç hacı :D 2 skin arasında tarafsız kaldım? eğer tundrayı almak isteseydim taraflı olurdum tarafımda tundra alacam onu ama tarafsızım bilmiyorum hangisini seçecem. istersen yazdıklarımı hecelerine ayırabilirim?
  • atlantean var bende müthiş tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNEvsTDE

quote:

Türkçe kaç hacı :D 2 skin arasında tarafsız kaldım? eğer tundrayı almak isteseydim taraflı olurdum tarafımda tundra alacam onu ama tarafsızım bilmiyorum hangisini seçecem. istersen yazdıklarımı hecelerine ayırabilirim?

@BlackHawk
    Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ben Atlantean skinini hiç beğenmiyorum mesela ama arkadaş beğeniyormuş benim gidip tundra demem belki onu beğenmedi bir şeyi almasına yönlendirecek o yüzden karışmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 2 Haziran 2012; 23:02:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.