Şimdi Ara

Skinlerin yanındaki kutular ne oluyor acaba

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar skinlerin yanında kutu var ve örnek verirsem "Muhteşem Twisted Fate" yanında kutu var .. acaba bu skin 26 aralıkta indirim olacak 1820 Rp'den 910 Rp'ye inecek.. o zaman da bu kutunun ne anlama gelmediğini bilmediğim için yine yanında kutu olacak mı ?

Skinlerin yanındaki kutular ne oluyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linops -- 23 Aralık 2015; 21:17:06 >

• Efsanevi skinler oldukları için yanlarında bir adet gizemli kostüm hediyesi ile birlikte geleceklerini söylüyor. Bu döneme özel olarak başlatılan bir uygulama
  • sanıyorum skin açınca sana gizemli kutu geliyor bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas

Efsanevi skinler oldukları için yanlarında bir adet gizemli kostüm hediyesi ile birlikte geleceklerini söylüyor. Bu döneme özel olarak başlatılan bir uygulama

quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

sanıyorum skin açınca sana gizemli kutu geliyor bir tane

acaba bu mesela skin 26 aralıkta indirim olacak 1820 Rp'den 910 Rp'ye inecek.. O zamanda gizemli kutu verilecek mi yanında ...
  • Resmi siteye bak dostum orda kampanya bitiş tarihi yazar.

Edit:Linkhttp://tr.leagueoflegends.com/tr/page/kartopu-savasi-heyecani#legendary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thablion -- 23 Aralık 2015; 21:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansını dene :D Bilgi yok indirimlerin olduğu linkte
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKANI[L]

quote:

Efsanevi skinler oldukları için yanlarında bir adet gizemli kostüm hediyesi ile birlikte geleceklerini söylüyor. Bu döneme özel olarak başlatılan bir uygulama

quote:

acaba bu mesela skin 26 aralıkta indirim olacak 1820 Rp'den 910 Rp'ye inecek.. O zamanda gizemli kutu verilecek mi yanında ...

verilecek, efsanevi skin olmasi yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: OKANI[L]

quote:

quote:

verilecek, efsanevi skin olmasi yeterli

quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Resmi siteye bak dostum orda kampanya bitiş tarihi yazar.

Edit:Linkhttp://tr.leagueoflegends.com/tr/page/kartopu-savasi-heyecani#legendary

Teşekkürler .. Açtığım kutudan da efsanevi yada destansı kostüm çıkarda yine bir kutu açarım ..

• weste gelmedi bu şey. panolarda yazmışlar. sorun varmış şu an westte olanlar dikkat etsin çöpe gidebilir hediye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.