Şimdi Ara

skoda 120 L yi nerde modifiye edebilirim YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM benim skoda 120 L ARABAYA ÖN VE ARKA TAMPON ALTLIĞI YANKARLIK VE ARKA KAPUT ÜSTÜ SPOİLERİ NERDE YAPTIRABİLİRİM YADA NERDEN ALIRIM KÜTFEN YARDIM

• sanayideki herhangibir kaportacıdan tabikide
  • ÇOK KOMİKSİN ÇAVUŞ! kaportacılarda olsaidi yapardık heralde demi
  • bnce hiç ugrasma o arabayla
    zaten 25000km de bır trıger zıncırı degıstırmen gerekıcek :)
    yanlış anlama araba kotu demıorum ama o aracın motorundakı trıger sıstemınde gergi yok,dolayısıyla trıger taıldıktan 10000-15000km sonra baslıyo ses yapmaya.
    o aracın motorunu iyi tanırım bu arada herhangı bır bılgıye ıhtıyac duyarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • Bende o arabadab vardı kullanımu gercekten cok rahat kışın tırmanmadıgı yokuş yoktu dese yeridir ama gel görki motor rezalet sürekli hararet yapıyor şayet gözün hararet gösergesinden ayırırsan hıç şansın yok ben başedemedim bunla sonunda 500 ytl ye motoru bitik şekilde bir ustaya verdim oda arcaladı ve yedek parca olarak kullandı bence o araçla hiç ugraşma
  • orjinal yedek parça kullanmamışsındır.
    bende aynı motora sahip felicia yı uzun sure kullandım ve hiç hararet sorunum olmadı.
    o araçta hararet konusunda dıkkat edılmesı gereken bırkaç parça var şayet bunlar service manuale uygyn zmanlarda degıstırılırse kesınlıkle hararet sorunu yasamassınız.
    parçalar ;

termostat
    hava fılıtre gırısındekı sıcak hava bolucusu
    radyator fan müşürü
    ve eger cok eskıyse yanlış olcme ıhtımalıne karşı hararet sensoru.
  • Felicia ile skoda 120 L karsilastirmayin. 93'ten sonraki skoda favoritlere kismen alman parcalari, Favoritlerin yerini alan Felicia ve Fabia'da ise % 100 alman parcalari kullanildi. Fabia'da VW polo, Oktavyada ise passat parcalari kullaniliyor. Skoda 120 L ise tamamiyla cekoslovak yapimi sehir ici kullanilabilecek, teknolojisi dusuk bir arabadir. Kisin calismasinda problem olmaz . ozelikle yazin hararet sorunu cok fazla olur.

quote:

Orjinalden alıntı: oktard

orjinal yedek parça kullanmamışsındır.
    bende aynı motora sahip felicia yı uzun sure kullandım ve hiç hararet sorunum olmadı.
    o araçta hararet konusunda dıkkat edılmesı gereken bırkaç parça var şayet bunlar service manuale uygyn zmanlarda degıstırılırse kesınlıkle hararet sorunu yasamassınız.
    parçalar ;

termostat
    hava fılıtre gırısındekı sıcak hava bolucusu
    radyator fan müşürü
    ve eger cok eskıyse yanlış olcme ıhtımalıne karşı hararet sensoru.

• Merhaba arkadaslar sizleri çok iyi anlıyorum ama ben sadece modifiye etmek için uğrasıyorum çok şükür motorluk bi sorunum yok am yan karlık ön ve arka tampon altlığı ve arka kaput üzerine spoiler yaptırmak istiyorum benim aradiğim sadece bunlar bana bu konularda yardım edebilirseniz sevinirim.. tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.