Şimdi Ara

SKODA FABİA ALINIR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
102.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: efe48

Arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var.2003 model 1.4 elegance fabia 73 binde ve 16.750 YTL sizce fiyat nasıl?Fabialar hakkında pek bilgim yok o yüzde tereddütlüyüm.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdidden çok teşekkürler.

arkadasım
    aynı aractan bende istiyorum hatta yaza dogru arabamı satıp bundan almayı dusunuyorum sonucta aracta abs yol bilgisayarı torpidoda sogutma klima ve 101 hp lik 1.4 motor var..

fakat fiyatı nereden aldın bilmiyorum ama bana cok geldi ayrıca yıllık 15000 km ye normal derler senin arac 4 yasında max 60000 km de olması gerekirdi die dusunuyorum..

fakat fabia kullanmıs bi arkadasın yaptıgı yorum benim de kafamı karıstırdı ne yalan soyleyeyim.. bikac kişiden cok saglam oldugunu duymustum ama ikinci el olayı biraz sans işi... umarım gonlune gore bi arac alırsın..

• oda arabamı diyene kadranı gösterseydin, 240 km ve 220 ye kadar kendisi gidiyor, ondan sonra ittirmen lazım, malum 1.4 motor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac

quote:

Orjinalden alıntı: roomi02

çok düz mantıklı biriymişin . araba alırken ilk önce ihtiyaçlar belirlenir,sonra alıcı kendi bütçesine göre kullanım maliyetini hesaplar.nedir bunlar; vergisi,kaskosu,yakıt tüketimi,periyodik bakım masrafı vs.

eğer benim cebimden zar zor 15-16.000 ytl çıkıyorsa mümkün mertebe yeni model araç almam mantıklıdır değil mi? focus ile fabia nın kullanım maliyetini bir tutmuyorsun umarım...

bu durumda dediğim gibi zar zor o kadar para çıkaran kişi,arabadan anlamayan kişi mi oluyor yoksa ayağını yorganına göre uzatan kişi mi oluyor,bir daha düşün derim...

özetin özeti,cebendeki,zar zor çıkardığın parayla araba almakla bitmiyor iş

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

fabia hakkında kötü yorum yapmak sadece önyargıdan ibarettir..benim aracım fabia diye demiyorum ..yani akıl var mantık var..!! alıp kullanacaksın öyle karar vereceksin.her araç gibi fabianında eksi yönleri var.ama aracın artı yönleri çok fazla olduğu için bu eksiler fazla göze batmıyor..yani ben aracımı 15000 e almıştım 1.5 sene önce... o zaman bile 2001 doğan-şahinler 9-10 bine satılıyordu..206 lar falan 14-15 deniyordu. ki ben 2004 model tertemiz araç aldım.ha almadan önce bende skodayı tanımıyordum.ama tanıdıktan sonra fikrim değişti.

hyundai konusunda ise o arabaları niye bu kadar kötülüyorsunuz anlamış değilim.!!ya tamam araç çok sağlam olmaya bilir ama euroncap tan falan yeterince yıldız almış bir araç..fiyat performansı yeterli bir araç.ha tabi şöyle bir durumda var 15000 lira paraya hyundaimi alırsın yoksa skoda fabia mmı? ben skoda alırım.ama skoda çok aşırı fazla elktronik ve sensör olduğu için arada sıkıntı verebilir.ama bende şu ana kadar olmadı!!!ama hyundainin arıza yapmaması olayı çok iyi bence..o anlamda sağlam araç.ama uzun ömürlü değil.!!5-6 senelik araçlarda paslanma olabiliyor..!!!ama hem skoda hemde hyundai kötülenecek araçlar değil.siz gidipte GAZELLE almayında

Şimdi arkadaşım burda herkes fiyatına göre kötülemiş aracı. 16750 elliye şuanda piyasada 2001 ve üstü focus ve toyota bulabilirsin onlara göre bu araç iyi mi sence. O arabayı 12 ye falan verirlerse bir düşünür insan ama bu fiyata hiç yüzüne bile bakmam çünkü o fiyata focus ta toyota da alınabilir.
    Sana bir olay anlatayım yazın bir araba dekngelgi 2001 fabia comfort full 13 bin ytl. fiyat iyi gibi geldi bacanağa alacaktık arabaya falan baktığımız yoktu ama dekgeldi taksit falan yapacaktı üstelik adam. Neyse bir bindik arabaya bakalım dedik; arabada kilima denen birşey yok üflesem ondan iyi soğuturum. Motor çekmiyor resmen, yakıt az denemeyecek kadar yüksek konfor ve yol tutuş toyota ve focusa göre yok denecek kadar kötü ve araba resmen dökülmüş 5 beş yılda. Şimdi diyeceksin adam kötü binmiştir. Şunu söyleyeyim ne kadar kötü binsede bir araba o kadar dökülmez. Arabadan indik benim focusa bindik ona göre uçuyor kilima dersen öyle yol tutuş fren dağlar kadar fark far. Ve bacanağım şunu dedi arabadan hiç anlamayan bir insan; 2 sene daha arabaya binmem ama bu arabayada bu parayı vermem dedi. Yorum senin arkadaşım.
    Sana bir şey sorayım hangisini alırsın acaba.

2004 50 bin km skoda fab. 16750 YTL
    2002 toyota veya Focus 70 bin km 17500 YTL
    2005 Hyundai accent 40 bin km 16500 YTL.

Buyur hangisini alırsın bakalım senin araba beğenin ve anlayışın nassılmış...

İyi Akşamlar dilerim.

Arkadaşın 1,6 motor olan arabaların vergileri aynıdır hatta modeli düşük olan daha ucuz olur kaskoda aşağı yukarı aynıdır ve focusun parçası skodadan daha ucuz toyotanıki aynı. Demisisin ki ihtiyaçlar belirlenir sence sakodamı ihtiyaca daha uygun focusmu vs. mi? Benim dediğim şu o fiyata o araba alınmazzzz o fiyata focus corolla var daha üst sınıf diyorum sen beni düz mantıklı yaptın. Şimdi bana focus fiyatına passat verseler focusun yüzüne bakarmıyım. bir bak çevrene 2000-2001 focusların toyotaların vs. fiyatı 2005-2006 skodalarla aynı acaba neden? Millet enayimi sıfıra yakın araba dururken 5-6 yaşındaki arabaya aynı parayı veriyor. Ben fabyayı kötülemiyorum 11-12 bine bulayım alırım ama 15 binin üstünde de para vermem çünkü o paraya bir üst sınıf araba alınır. Ayrıca skoda parçası en pahalı markalardan biridir. Bazıları golf pola kalitesinde araba diyorlar nedense o arabalar skodanın üç katı para onun gibide üç tanede araba eder nasıl aynı tutuyorlar anlamıyorum. Skoda binicilerine sesleniyorum bir başka arabaya binin toyota, focus,golf, civic, gibi ondan sonra yorum yapın lütfen. Ben boş konuşmuyorum skodaya bindim. Dağlar kadar fark var nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum. Sakın ha şunu anlamayın skoda kötü demiyorum saydıklarımdan kötü diyorum onlarla aynı fiyattayken alınmaz diyorum.

• Sevgili Karaagac ben skoda kullanıyorum dediğin diğer araçlara da bindim ama golf hariç diğer bahsettiğin modellerden daha üstün tutarım fabiayı.
  • Bu ne saçma bir cevap sen ya bir Hyundai kullanıcısısın yada Hyundai ları çok seviyorsun. 5 Sene garanti hiç sordunmu beş sene garanti neleri kapsıyor sordunmu evet 5 sene garanti söz konusu ama 100.000 km de bitiyor yani basit bir hesap yaparsan yılda 25.000 km yaparsan 4 sene eder ki bu mükemmel. Ancak aracın şirket arabasıysa 1 senede emin ol 100.000 km yi geçersin yani burda şunu görüyorsunki kendi tezatına kendin düşüyorsun nerdenmi biliyorum geçen sene Hyundai Getz 1.5 CRDI full bir araç alacaktım test sürüşünü bile yaptım 25.800 YTL ye ama birde Skoda Fabia kullandım ve kararım Fabia dan yana oldu. iki aracıda kıyasladım ve kullandım her ikiside 3 silindir Hyundai 1.5 CRDI Skoda da ise 3 silindir 1.4 polo motoru var ve ben arabamdan memnunum. 5. buyuk diyorsun peki neye istinaden diyebiliyorsun bunu çünkü ben Skoda ile ilgili hiçbirşey diyemem sana çünkü bilmiyorum evet Hyundai testinden sonra kardeşim hadi şimdi skodaya dediğinde o iğrenç arabayamı demiştim klasik arka lastikleri içe dönük olan şimdi gitte gör nasıl araba yapmış adamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

accent gıbı gaz tenekesıne can kurban. adamlar gaz tenekelerıne o kadar guvenıyorkı bes sene garantı verıyor. ayrıca hyundai su anda dunyanın en buyuk besıncı otomobıl fırması ve gun gectıkce buyuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

fiyat pahalı o paraya ben 2005 accent fln da bakardım yani.imajı kötü bi marka da diil bence octavia ve superb gibi süper modelleri var bunları unutmamak lazım

arkadaşım tamam fabia ya opara verilene kadar daha iyi araçlar varda sende kalkıp accent demişsin iyice saçmalamışsın accent gaz tenekesinden başka bişi deil bu yaz kefkene gittim (2005 model Accent Admire) bu kadar erbat bi araç görmedim bi teyp koymuşlar sadece manuel arama var üstünde ne konfor ne yol tutuş tek güzelliği içi ayet ferah geniş ama oda Doğan dada var Fabia iyi araç ama bence o fiyata piyasada temiz bi önceki kasa Golf ler var tavsiye ederim

• Dostum ben bir skoda fabia dizel kullanıcısıyım sana tavsiyem iyi düşün araç gerçekten çok güzel harika özellikleri var ön tamponda çelik kafes var Allah korusun kaza anında karşıdaki araca ciddi hasar verir kaliteli bir araba ama bir kez daha düşün fiyat 1.500 YTL aşağıda olması gerek ama araç temizse alınabilir görmediğim için yorum yapamıyorum. Benim aracım dizel ben 40 lt yakıtla istanbul şehir içinde trafiğe bağlı olarak 720 - 850 km arasında yol katediyorum. uzun yolda ise 1200 çok rahat görüyor. 4 ay önce aracımın garantiden motoru değişti ama genede memnunum burdan markayı kötüleyen arkadaşlara soruyorum kaçtane otomobil üreticisi aracına % 100 garanti verebiliyor cevap hiçbirimi. Önemli olan şu o araç iyi bu kötü değil servis hizmeti nasıl garanti neleri kapsıyor. Evet araç işi birazda tıpkı beyaz eşya ve elektronikte olduğu gibi şans işi benim sıfır aracımın motorunda 2 numaralı silindir darmadağın oldu. Haber verdikten 1 saat içinde aracım çekildi ve gereken hizmetler başladı ve bütün bunlar garanti kapsamı içinde oldu değişen farlarımı koltuğumuda söylemek istiyorum beğenmediğimi ve değiştirilmesini istedim ve hemen yapıldı hemde garantiden. Evet artık tüm araçların kalitesi yüksek kolay kolay arızalanmıyorlar ama şans bu oldumuda oluyor bence sen tekrar düşün sorunsuz arabaya ihtiyacım var diyorsan bence japon otomobillerini tercih et derim daha az sorun çıkarıyorlar. Skoda kullanmak için çok güzel bir araç ama 2. eli biraz zayıf ama güzel bir arabadır. Elegance modeli en yüksek donanıma sahiptir konforlu ve yol tutuşu çok iyi bir araçtır.

• Güle güle bin kardeş diyecek bir şey bulamıyorum.
    Sadece gülüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: sentry

Sevgili Karaagac ben skoda kullanıyorum dediğin diğer araçlara da bindim ama golf hariç diğer bahsettiğin modellerden daha üstün tutarım fabiayı.

• bende fabianın büyük dedesi favorit var araba çok dayanıklı ve ekonomik vosvogene geçtikten sonra işçilik ve iç mekanda kullanılan malzemelerde kalite arttı uzun süre sorunsuz binmek için araba alıyorsan bence skoda güzel bir seçenek ama fiyatı banada fazla geldi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: roomi02

çok düz mantıklı biriymişin . araba alırken ilk önce ihtiyaçlar belirlenir,sonra alıcı kendi bütçesine göre kullanım maliyetini hesaplar.nedir bunlar; vergisi,kaskosu,yakıt tüketimi,periyodik bakım masrafı vs.

eğer benim cebimden zar zor 15-16.000 ytl çıkıyorsa mümkün mertebe yeni model araç almam mantıklıdır değil mi? focus ile fabia nın kullanım maliyetini bir tutmuyorsun umarım...

bu durumda dediğim gibi zar zor o kadar para çıkaran kişi,arabadan anlamayan kişi mi oluyor yoksa ayağını yorganına göre uzatan kişi mi oluyor,bir daha düşün derim...

özetin özeti,cebendeki,zar zor çıkardığın parayla araba almakla bitmiyor iş

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

fabia hakkında kötü yorum yapmak sadece önyargıdan ibarettir..benim aracım fabia diye demiyorum ..yani akıl var mantık var..!! alıp kullanacaksın öyle karar vereceksin.her araç gibi fabianında eksi yönleri var.ama aracın artı yönleri çok fazla olduğu için bu eksiler fazla göze batmıyor..yani ben aracımı 15000 e almıştım 1.5 sene önce... o zaman bile 2001 doğan-şahinler 9-10 bine satılıyordu..206 lar falan 14-15 deniyordu. ki ben 2004 model tertemiz araç aldım.ha almadan önce bende skodayı tanımıyordum.ama tanıdıktan sonra fikrim değişti.

hyundai konusunda ise o arabaları niye bu kadar kötülüyorsunuz anlamış değilim.!!ya tamam araç çok sağlam olmaya bilir ama euroncap tan falan yeterince yıldız almış bir araç..fiyat performansı yeterli bir araç.ha tabi şöyle bir durumda var 15000 lira paraya hyundaimi alırsın yoksa skoda fabia mmı? ben skoda alırım.ama skoda çok aşırı fazla elktronik ve sensör olduğu için arada sıkıntı verebilir.ama bende şu ana kadar olmadı!!!ama hyundainin arıza yapmaması olayı çok iyi bence..o anlamda sağlam araç.ama uzun ömürlü değil.!!5-6 senelik araçlarda paslanma olabiliyor..!!!ama hem skoda hemde hyundai kötülenecek araçlar değil.siz gidipte GAZELLE almayında

Şimdi arkadaşım burda herkes fiyatına göre kötülemiş aracı. 16750 elliye şuanda piyasada 2001 ve üstü focus ve toyota bulabilirsin onlara göre bu araç iyi mi sence. O arabayı 12 ye falan verirlerse bir düşünür insan ama bu fiyata hiç yüzüne bile bakmam çünkü o fiyata focus ta toyota da alınabilir.
    Sana bir olay anlatayım yazın bir araba dekngelgi 2001 fabia comfort full 13 bin ytl. fiyat iyi gibi geldi bacanağa alacaktık arabaya falan baktığımız yoktu ama dekgeldi taksit falan yapacaktı üstelik adam. Neyse bir bindik arabaya bakalım dedik; arabada kilima denen birşey yok üflesem ondan iyi soğuturum. Motor çekmiyor resmen, yakıt az denemeyecek kadar yüksek konfor ve yol tutuş toyota ve focusa göre yok denecek kadar kötü ve araba resmen dökülmüş 5 beş yılda. Şimdi diyeceksin adam kötü binmiştir. Şunu söyleyeyim ne kadar kötü binsede bir araba o kadar dökülmez. Arabadan indik benim focusa bindik ona göre uçuyor kilima dersen öyle yol tutuş fren dağlar kadar fark far. Ve bacanağım şunu dedi arabadan hiç anlamayan bir insan; 2 sene daha arabaya binmem ama bu arabayada bu parayı vermem dedi. Yorum senin arkadaşım.
    Sana bir şey sorayım hangisini alırsın acaba.

2004 50 bin km skoda fab. 16750 YTL
    2002 toyota veya Focus 70 bin km 17500 YTL
    2005 Hyundai accent 40 bin km 16500 YTL.

Buyur hangisini alırsın bakalım senin araba beğenin ve anlayışın nassılmış...

İyi Akşamlar dilerim.

Arkadaşın 1,6 motor olan arabaların vergileri aynıdır hatta modeli düşük olan daha ucuz olur kaskoda aşağı yukarı aynıdır ve focusun parçası skodadan daha ucuz toyotanıki aynı. Demisisin ki ihtiyaçlar belirlenir sence sakodamı ihtiyaca daha uygun focusmu vs. mi? Benim dediğim şu o fiyata o araba alınmazzzz o fiyata focus corolla var daha üst sınıf diyorum sen beni düz mantıklı yaptın. Şimdi bana focus fiyatına passat verseler focusun yüzüne bakarmıyım. bir bak çevrene 2000-2001 focusların toyotaların vs. fiyatı 2005-2006 skodalarla aynı acaba neden? Millet enayimi sıfıra yakın araba dururken 5-6 yaşındaki arabaya aynı parayı veriyor. Ben fabyayı kötülemiyorum 11-12 bine bulayım alırım ama 15 binin üstünde de para vermem çünkü o paraya bir üst sınıf araba alınır. Ayrıca skoda parçası en pahalı markalardan biridir. Bazıları golf pola kalitesinde araba diyorlar nedense o arabalar skodanın üç katı para onun gibide üç tanede araba eder nasıl aynı tutuyorlar anlamıyorum. Skoda binicilerine sesleniyorum bir başka arabaya binin toyota, focus,golf, civic, gibi ondan sonra yorum yapın lütfen. Ben boş konuşmuyorum skodaya bindim. Dağlar kadar fark var nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum. Sakın ha şunu anlamayın skoda kötü demiyorum saydıklarımdan kötü diyorum onlarla aynı fiyattayken alınmaz diyorum.

herkesin zamanında farklı modellerde araçları olmuştur. benim de oldu halen de var. aracın kaliteli olup olmadığını ne kadar pahalı olduğuna göre mi belirlersin? diyorsun ki gidin şu veya bu araca binin kıyaslayın farkı anlayın. o da güzel bir düşünce ama bir japon grubu araçla bir alman grubunu neye göre kıyaslamalıyım ki hangi farklılığı anlayayım? her markanın farklı karakteristik özellikleri var bunu bu şekilde düz mantıkla değerlendirirsek hataya düşme olasılığımız yok mu sence? madem ki birkaç fabia anca bir polo eder söyler misin o zaman polonun en baz versiyonunda standart olup ta fabia da olmayan ne var? ki herşeyleri aynı olsa skoda nın kendi adıyla araç üretmesine gerek yok oldu olacak çekilip tamamen vw e bıraksaydı. böyle bir düşnce şekli olamaz illa ki aralarında farklılıklar olmak zorunda ama bunlar da 2-3 tane ettirecek kadar abartılı değil bir bak istersen genede...

• Sallabimesaj arkadaşım okumadan bir msj sallamıssın ben orda fiyat olarak değil kalite olarak 3 araba eder dedim üstelik üç araba dediğim daha çok golf ü kastettim. Yine söylüyürum. Skoda çoğu arabadan iyi hyundai kia gbi ama focus,coralla,golf vs. gibi arabalar fabia gibi üç tane değil on tane ara eder. fiyat olarak değil kalite olarak.
  • quote:

Sallabimesaj arkadaşım okumadan bir msj sallamıssın ben orda fiyat olarak değil kalite olarak 3 araba eder dedim üstelik üç araba dediğim daha çok golf ü kastettim. Yine söylüyürum. Skoda çoğu arabadan iyi hyundai kia gbi ama focus,coralla,golf vs. gibi arabalar fabia gibi üç tane değil on tane ara eder. fiyat olarak değil kalite olarak.

focus? corolla? kalite??? golf kaliteli kabul diğerleri için de fikrine saygı duyuyor ve sadece gülüyorum

• quote:

Sallabimesaj arkadaşım okumadan bir msj sallamıssın ben orda fiyat olarak değil kalite olarak 3 araba eder dedim üstelik üç araba dediğim daha çok golf ü kastettim. Yine söylüyürum. Skoda çoğu arabadan iyi hyundai kia gbi ama focus,coralla,golf vs. gibi arabalar fabia gibi üç tane değil on tane ara eder. fiyat olarak değil kalite olarak.

zaten fiyat olarak 3 tane edemeyeceğini biraz matematik kullanarak anlayabiliyoruz o konuda problem yok. ha dersin ki ben böle düşünüyorum o zaman derim olabilir görüştür saygı duyarım ne kadar yanlış da olsa. neyi baz alarak bunu kesin bir dille söylediğini anlamadım ama kalkıp ta golf le fabia yı kıyaslayamazsın. ben sana polo-fabia örneği vermişim sen golf demişsin. neyse soruma cevap alamadım alamayacağım o da belli bişey önemli değil. araçlar belli hepsinin farklı özellikleri var kullanıcı hangi ihtıyacına daha iyi cevap alıyorsa seçeceği araç o olmalıdır. on tane etmesi olayına gelirsek eğer buyur sen söyle ben de bileyim hangi yönlerine göre bunu söylüyorsun artısı ne eksisi ne öğrenmiş olurum. herşeyi bilecem diye bir kaide yok ki di mi ama

• Nasıl o arabaların on tane skoda ettiğini şöyle anlatayım( Tabi dediğin gibi tamamem benim görüşüm zaten farklı görüşler olmasa farklı arabalar olmazdı demi)

1-İkinci eli(skodalar hiç tutulmuyor tanıdığım biri altı aydır fabiasını satmaya çalışıyor)
    2-kalite ve sağlamlık
    3-Motor performasnsı( Özellikle sollamalarda)
    4 Parça ( Şuna emin olki skoda parçaçı en pahalı araçlardandır)
    5-görünüş ve arabanın güzelliği
    6-fiyat

Şunu anlamanı istiyorum ben sodaya kötü demiyorum o fiyata alınacak araba değil o paraya daha kaliteli daha çok tutulan araba alınabilir diyorum. Yoksa bir fabiayı şahin,brodway,clio,accent,kia gibi arabalara yeğlerim bak şunuda söyleyebilirim fabiayada şahin,brodway,clio,accent,kia vs. arablara göre on tane ara eder. Hala beni anlamassan şaşarım artık arkadaşım. İyi Akşamlar

quote:

Orjinalden alıntı: sallabimesaj

quote:

zaten fiyat olarak 3 tane edemeyeceğini biraz matematik kullanarak anlayabiliyoruz o konuda problem yok. ha dersin ki ben böle düşünüyorum o zaman derim olabilir görüştür saygı duyarım ne kadar yanlış da olsa. neyi baz alarak bunu kesin bir dille söylediğini anlamadım ama kalkıp ta golf le fabia yı kıyaslayamazsın. ben sana polo-fabia örneği vermişim sen golf demişsin. neyse soruma cevap alamadım alamayacağım o da belli bişey önemli değil. araçlar belli hepsinin farklı özellikleri var kullanıcı hangi ihtıyacına daha iyi cevap alıyorsa seçeceği araç o olmalıdır. on tane etmesi olayına gelirsek eğer buyur sen söyle ben de bileyim hangi yönlerine göre bunu söylüyorsun artısı ne eksisi ne öğrenmiş olurum. herşeyi bilecem diye bir kaide yok ki di mi ama

• şu hundaiyi beğenen arkadaşlara başarılar diliyorum ileriki hayatlarında.
    demek ki ben bişi bilmiyomuşum
  • markayı beğenmesen de adını öne atıp aracın neyi var neyi yok bilmeden ezbere kötülemek yanlış. bilmediklerimiz varsa öğrenmenin yolu burdapaylaşmak. ben de başka bir x markasının y modelini beğenmemişimdir tipidir vs özellikleri bana hitap etmiyordur ama yüzden kötülemiş olmak için laf söylemem yanlış .. her seferinde başa dönmek değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallabimesaj -- 2 Şubat 2007; 17:14:35 >
  • quote:

markayı beğenmesen de adını öne atıp aracın neyi var neyi yok bilmeden ezbere kötülemek yanlış. bilmediklerimiz varsa öğrenmenin yolu burdapaylaşmak. ben de başka bir x markasının y modelini beğenmemişimdir tipidir vs özellikleri bana hitap etmiyordur ama yüzden kötülemiş olmak için laf söylemem yanlış .. her seferinde başa dönmek değil

bak yukarıda nesini beğenmediklerini sıralamışlar arkadaşlar sen hala kendi bildiğini okuyosan yapıcak birşeyimiz yok senin için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

quote:

markayı beğenmesen de adını öne atıp aracın neyi var neyi yok bilmeden ezbere kötülemek yanlış. bilmediklerimiz varsa öğrenmenin yolu burdapaylaşmak. ben de başka bir x markasının y modelini beğenmemişimdir tipidir vs özellikleri bana hitap etmiyordur ama yüzden kötülemiş olmak için laf söylemem yanlış .. her seferinde başa dönmek değil

bak yukarıda nesini beğenmediklerini sıralamışlar arkadaşlar sen hala kendi bildiğini okuyosan yapıcak birşeyimiz yok senin için.

benim için bişey yapmanı istemedim zaten fazla uzamaması için bu şekilde konuştum anladın umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallabimesaj -- 3 Şubat 2007; 8:52:46 >

• ne diyorsun kardeşim sen ya uzatıkca uzatıyosun hundayinden başlatma şimdi
    ya boşu boşuna kendinizi yormayın hundayiyi savunucam diye kimse bana hundai aldırtamaz.
    bende kimseye aldırtmam. ağzınla kuş tutsa hundai hundaidir hiç bir zaman dandik olduğu
    imajını üzerinden atamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odrin34 -- 2 Şubat 2007; 17:51:36 >
  • Boş yere tartışmayalım zaten konuyu açan arkadaş da yok o da pişman olmuştur sorduğuna soracağına marka kavgasına dondu yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentry

Boş yere tartışmayalım zaten konuyu açan arkadaş da yok o da pişman olmuştur sorduğuna soracağına marka kavgasına dondu yine

çok haklısın arkadaşım konuyu iyiden iyiye saptıranlar var. herneyse iyice dağıldı mevzu biz fabia dan bahsadiyoruz birileri araya hyundai yi sokuyor konuyu açan piyasada yok millet birbirini yiyor boş yere tartışmayalım bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallabimesaj -- 3 Şubat 2007; 9:48:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.