Şimdi Ara

SKODA JANTI AUDİYE UYAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

soyle ugrastirmasinlar. sisteme parca numarasini girip odemesini aldiklari zaman pasa pasa getirirler. odemeyi aldiktan sonra da ne yaptigin onlari ilgilendirmez, isterse jant olmasin araca onlarin dusunmesi gereken bir durum degil o.

yukarida bir arkadasin da dedigi gibi gevurlarin "hub centric ring" dedigi parcadan bulman gerekebilir. VAG grubu genel olarak 5x112 kullanir, kodiaq ve q3 ayni platformda oldugu icin buyuk ihtimalle direk oturacaktir.

bakilmasi gerekenler:

- jantin boyutlari (7.0x19 ise mesela senin jant/lastik kac simdiki ona gore cozebiliriz)

- offset (ET ile baslayan sayi)

- bijon araligi

hafifce okudum bir arkadas paylasmis o degerleri eger onlar uyuyorsa bir sorun olmaz. VAG grubunu iyi kotu tahmin edebiliyorum, heralde hub centric ring'e ihtiyacin olmaz ayni platformda ayni siniftaki arabalar icin birden fazla hub parcasi tasarlamazlar uretmezler. ama o isi de dogrularsan direk takarsin

edit: arkadasin paylastigi resime baktim, ikisinde de center bore 57.1mm diyor. direk taksan olur yani. parcayi da getirecekler pasa pasa ordan sen lastikciye gidip uygun kaliteli lastigi takip balansini cektikten sonra yakisir.

tek onerim hizlica bir photoshop yap, araca yakisiyor mu ona da bakmak lazim bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamblerbarbo -- 22 Aralık 2022; 7:24:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.