Şimdi Ara

Skoda Octavia mi Yoksa Vw Jetta mi ?(Octavia Alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
50.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vuralkan

Şimdi oldu. Seçiminiz hayırlı olsun. Yinede DSG almış olsaydınız daha keyifli olabilirdi diye düşünüyorum. Son aldığım ve kullanmakta olduğum aracım dizel Opel Astra düz vites, ondan önceki üç aracım ise otomatikti hep. Otomatiği çok arıyorum, henüz 8 aylık aracımı bu yüzden satıyorum.

Octavia'nın dsg li modelide çok başarılı .Valla verselerdi test aracını alacaktım .En yakın zamanda gelecek olan parti martta gelecekmiş.Dsgde vites geçişlerini hissettirmiyor. Araç yüksek viteste yığılmaya başladığı an triptronik moda alınca küçük müdahalelerle süper bi sürüş sağlıyor.Ama tabiki hepsinin tadı bi ayrı .

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

quote:

Orijinalden alıntı: bbrroomm19

ben 2009 vw kullanıcısı olarak. şunu söylim iyiki jetta almadın! sırf satarken kolaylık olsun diye terettüt veya heyecan yaşamadığım bi araç asla almam. ben octavia derdim. malzemesi + kalita on numara 2011 elegance paketli füme rengi 1.4 tsı dsg şanzımanı'nı gördüm octavianın abimle çok hoşumuza gitti. jettanın arkası audi benzemiş ama önü için biçimsiz bişeyy. highline paketi hariç tabi.

OCTAVİA GÜZEL TERCİH HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

ALLAH KAZA BELA GÖSTERMESİN.

Teşekkürler güzel dilekleriniz için .Aslında 1.6 TDI DSG Elegance istiyordum ama bu donanımdaki araç Mart ayında gelecekmiş en yakın .2 gün boyunca Octavia testi yaptıktan sonra hiç bekleyesim kalmadı

Son cümlenizden TDİ yerine benzinli aldığınızı anlıyorum,doğrumu ? 61.500 TL fiyat ne TDİ ne TSİ elegance a denk gelmiyor. Bende bu araçlar için fiyat aldım daha dün. TDİ DSG elegance için
    63.700 TL, TSİ 122 BG DSG için ise 56.000 TL verdiler. Acaba 3.000 TL düştükleri (ticaret Odası kaydı olanlara) kampanyadanmı faydalandınız? Benimfiayat teklifi aldığım TDİ için 63.700 TL de bu indirim yok.Çünkü esnaf değilim.

Özetle TDİ DSG elegance için 61.500 TL fiyat çok iyiymiş. Bu konuda detay yazarsanız sevinirim. Bu fiyatı referans gösterip daha pazarlık yapabilirim. Bu arada benzinli olanlar hazır genelde, dizel için mart başına gün veriyorlar. Ama benim düşünmediğim siyah TDİ elegance var bir çok bayide. Sanırım siyah alan az piyasada.

Arkadaşım yanlış anlaşılma felan yok. ben 1.4 tsı dsg şanzımanlı octaviayı elegance paketlisini gördüm bindim çok beğendim. bahsettiğin 1.6 tdi motorlu octavia elegancede iç ve dış tasarımı aynı değilmi aynıı. sadece motor farkı var. ayrıca benim octavia'm yok ama olmasını isterdim.

• Wolkswagenden vazgeçme.yerinde olsam Jetta alırdım,araçla ilgili herhangi bir sıkıntı oldumu diyelim bir parça takılması lazım,yedek parça bolluğu var.dayımda var passat,araçta hiçbir sıkıntı yok
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • 1 ay öncesine kadar 2010 model superb, 1haftalıkta yeni jetta kullanıcısı olarak kesinlikle jetta diyorum. Ama siz tercihinizi yapmışsınız yinede hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun..

Kazasız belasız binersiniz inşallah..
  • hayırlı olsun
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ama naçizane fikrimi de söylemek istiyorum aracınızla ilgili. Aracınızın aynısının Ambition donanım seviyesi eniştemde var.

Ama benim şu içeriden kapı açma kolları ve direksiyon arkasındaki kumandalar pek hoşuma gitmiyor. Jetta da kapı kolu nispeten daha güzel olsa da aynı grup olmanın verdiği bir şey sanırım kumandalar onda da aynı. Dış tasarım olarak bakarsak bence aracınız 10 numara. Jetta da fena değil ama, sizin de çok güzel. Aracınız tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Skoda Octavia mi Yoksa Vw Jetta mi ?(Octavia Alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sean Boswell -- 7 Şubat 2012; 15:24:26 >

• hayırlı uğurlu olsun , vw katletmezse skoda artık iyice kendini göstermeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

1 ay öncesine kadar 2010 model superb, 1haftalıkta yeni jetta kullanıcısı olarak kesinlikle jetta diyorum. Ama siz tercihinizi yapmışsınız yinede hayırlı olsun.

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler :) . Jetta da guzel bi lafim yok zaten ona :) . Fakat Octavia daha cekici geldi diyebilirim . Jettadan daha oturakli ve agir duruyor . İcine oturunca ve distan bakinca ben burdayim diyor (en azindan bence boyle :) ) . Jetta bu konuda biraz hafif gibi . Bu ve diger sebeplerden oturu Octavia dedim :) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ama naçizane fikrimi de söylemek istiyorum aracınızla ilgili. Aracınızın aynısının Ambition donanım seviyesi eniştemde var.

Ama benim şu içeriden kapı açma kolları ve direksiyon arkasındaki kumandalar pek hoşuma gitmiyor. Jetta da kapı kolu nispeten daha güzel olsa da aynı grup olmanın verdiği bir şey sanırım kumandalar onda da aynı. Dış tasarım olarak bakarsak bence aracınız 10 numara. Jetta da fena değil ama, sizin de çok güzel. Aracınız tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Tesekkurler guzel dilekleriniz icin :) . Kapi kollari konusunda haklisiniz . Direksiyon da da nispeten :) . O kadarina yapicak bisey yok :D . Her gulun dikeni vardir hesabi Octavia'nin eksisii de boyle :D . Ben alistim o da ayri bi mesele :) .

• quote:

Orijinalden alıntı: TriNeO

Hayırlı olsun..

Kazasız belasız binersiniz inşallah..

Guzel dilekleriniz icin tesekkurrler daha iyisi size :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: RelaPse-TR

Wolkswagenden vazgeçme.yerinde olsam Jetta alırdım,araçla ilgili herhangi bir sıkıntı oldumu diyelim bir parça takılması lazım,yedek parça bolluğu var.dayımda var passat,araçta hiçbir sıkıntı yok

Valla garantisi bitesiye kadar parca kismini servis dusunsun :) . Birkac mesaj oincesinde secme sebeplerim yaziyor zati :) . Ama yorumun ve ilgin icin tesekkurler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

1 ay öncesine kadar 2010 model superb, 1haftalıkta yeni jetta kullanıcısı olarak kesinlikle jetta diyorum. Ama siz tercihinizi yapmışsınız yinede hayırlı olsun.

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler :) . Jetta da guzel bi lafim yok zaten ona :) . Fakat Octavia daha cekici geldi diyebilirim . Jettadan daha oturakli ve agir duruyor . İcine oturunca ve distan bakinca ben burdayim diyor (en azindan bence boyle :) ) . Jetta bu konuda biraz hafif gibi . Bu ve diger sebeplerden oturu Octavia dedim :) .

Yinede hayırlı olsun ben superbdeki trim seslerini cok kafaya takmistim sirketin 2007 model jettasını kullaninca kesinlikle vwden sasmamak gerekiyor dedim bende jetta aldım. Octaviaya bakmadim mi tabi onada baktim hatta 2011 modeliyle sirkette birini istanbula havaalanina biraktim bursaya geri dondum yolculugum trim sesleriyle gecince skodadan iyice sogudum ve skoda bursa bayiside bayiligi birakmis sadece servis hizmeti var dediler beni iyice soguttular.

• bende 2011 skoda octavia 1.6 tdi dsg ambiante var. ben de almadan önce jetta ile octavi arasında kaldım ama. jetta meksika yapımı olduğu için işçilik çok kötü. octavia avrupa yapımı. ÇEK AMA iyi.
    çek çeliği cabası. dünyanın en iyi ikinci çeliği çek çeliğidir.(birinci: isveç(volvo))
    octavia jettadan bir klASMAN önde.jetta ile passat arası model.

1.POLO
    2.FABİA
    3.AUDİ A1
    4.GOLF
    5.AUDİ A3
    6.JETTA
    7.OCTAVİA
    8.PASSAT
    9.AUDİ A4
    10.SUBERB
    11.AUDİ A6
    12.VW PHETON
    13.AUDİ A8
    SKODA HEP ARA MODELDİR.

OCTAVİA: Jetta passat arası
    SUBERB: Passat ile Audi a6 arası ( çin passat uzun şasisi çinde e sınıfı araç geçmekte. makam aracı kullanı)
    fabia: polo golf arası
    yeni msion l: polo seda jetta arasını dolduracak (golf sedan tarzı)
  • Öklid o caf caflı resimlerini koyup OKTAVİA ile mukayese yaptığın JETTANIN bizim burada satılan jetta olduğundan eminmisin ? Ha oradaki köprüye bir bak...Neresi ?.. İstanbul değil....Kesin.. .Geçmiş konuda merakıma muciboldu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Şubat 2012; 22:22:03 >
  • hayırlı olsun hocam.kazasız belasız kullanırsın inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutpafuli

bende 2011 skoda octavia 1.6 tdi dsg ambiante var. ben de almadan önce jetta ile octavi arasında kaldım ama. jetta meksika yapımı olduğu için işçilik çok kötü. octavia avrupa yapımı. ÇEK AMA iyi.
    çek çeliği cabası. dünyanın en iyi ikinci çeliği çek çeliğidir.(birinci: isveç(volvo))
    octavia jettadan bir klASMAN önde.jetta ile passat arası model.

1.POLO
    2.FABİA
    3.AUDİ A1
    4.GOLF
    5.AUDİ A3
    6.JETTA
    7.OCTAVİA
    8.PASSAT
    9.AUDİ A4
    10.SUBERB
    11.AUDİ A6
    12.VW PHETON
    13.AUDİ A8
    SKODA HEP ARA MODELDİR.

OCTAVİA: Jetta passat arası
    SUBERB: Passat ile Audi a6 arası ( çin passat uzun şasisi çinde e sınıfı araç geçmekte. makam aracı kullanı)
    fabia: polo golf arası
    yeni msion l: polo seda jetta arasını dolduracak (golf sedan tarzı)

Acik ve net bir sekilde yazmissin valla arkadasim :) . Birkac yorum yukarda sezgintr arkadasimiz bazi seslerden bahsetmis . Sizde de bu tarz ses veya sesler var mi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.