Şimdi Ara

Skoda Rapid 1.6 TDI CR 105 HP (0-120 km/h, 100-0 km/h) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

kime

rapide tabiki.
  • Skoda'nın yağtığı en iyi araçlardan biri.Güvenli, performanslı, geniş ve ekonomik.Hemde sedan TR pazarı için biçilmiş kaftan.Uygun politikayla iyi satış yapacağını umuyorum.
  • daha bugun rapıd 1.6 dızelı test ettım gercekten cok basarılı bı araba ben cok begendım.yol tutuşu performansı cok etkıleyıcıydı.0 100 u 10 sn zaten.1.6 benzınlı olsun dızel olsun cogu arabaya kalkıslarda plaka okutur.fıyatı 3 4 bın lıra daha asagı olsa cok tutulurdu pıyasada.tabı herkes mantıklı olarak bu arabayı b segment sedanlarla karsılastırıyor ama ıcıne oturunca anlıyorsunuz kı araba tam olarak b sedan degıl.bence c segmente yakın bı araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yüce oto azıcık aç gözlü olmasın peynir ekmek gibi satacak bu araba

Kesinlikle en iyi B sınıfı Sedan araba

Daha Linea Euro ncap test sonucu bile yok

Bu araba 5 yıldız almış

Her türlü satar

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0n3lXY2cdkY

Rakamlar güzel Cihan hocam,

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=25

Ancak 1.6 TDI motora DSG şanzuman seçeneği olmaması kötü olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

301, symbol felan bunun yanında araba değil. Adamlar çıkma parçaları koymamışlar öteki markalar gibi. hele logan/symbol olayını gördükten sonra rapid şaheser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

301, symbol felan bunun yanında araba değil. Adamlar çıkma parçaları koymamışlar öteki markalar gibi. hele logan/symbol olayını gördükten sonra rapid şaheser.

Sonuna kadar katiliyorum sana

Symboll 301 rapid ayarinda araba falan degiller

Rapid lineadan bile kaliteli

Sadece guvenlik bakimindan 1 gomlek ustundur rapid

Ambiton donanim yeteri kadar dolu ve guvenli

Symboll zaten bildigin logan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 25 Şubat 2013; 21:11:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Alıntının içini silmişsiniz konuya yazdığım iki mesajı da dikkatli okudum, sizin cevabınızla alaka kuramadım.

Ben mesajımda 301, Symbol v.s ile mi karşılaştırmışım aracı?
  • yeni reno sümbülü inceledim.2011 model olanınıda defalarca kullandım.kesinlikle rapid e rakip olacak araç değil.malzeme kalitesi yerlerde.iç kısımdaki kapı üstündeki tutamaçlar yok,torpidoda ışık yok,bagaj kapağının altında döşeme yok.kabak gibi duruyor,bide ordan geçen kablolar açıkta.aracın bir sürü yerinden çalmışlar.rapid fiyatları beklenilenden biraz yüksek geldi kabul ama dediğim gibi rapid nereeee sümbül nere!
  • Araç oldukça yakışıklı güzel.Donanımı iyi ancak oldukça pahalı.Bilmiyorum biz de 301 var ve uzunluk genişlik sanki aynı.Hele arka koltuklar çok geniş rahat rahat sığdım.Ölçüler aynı gibi geldi.Bunun yanında 1.6 tdi oldukça hem de oldukça iyi taşıyor kasayı.Genelde sert plastik kullanılmış.
    Sadece şu garip geldi.Araç sanki bana çok hafif geldi.Biraz zorladım sanki ayağımın altından kayıp gidecekti.Gerçi gelip geçici histir sanırım.Herhalde fr dan inip direkt buna binince o hissiyat oluştu.Bunun dışında fiyat oldukça pahalı.Geri kalan herşey için araç alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

yeni reno sümbülü inceledim.2011 model olanınıda defalarca kullandım.kesinlikle rapid e rakip olacak araç değil.malzeme kalitesi yerlerde.iç kısımdaki kapı üstündeki tutamaçlar yok,torpidoda ışık yok,bagaj kapağının altında döşeme yok.kabak gibi duruyor,bide ordan geçen kablolar açıkta.aracın bir sürü yerinden çalmışlar.rapid fiyatları beklenilenden biraz yüksek geldi kabul ama dediğim gibi rapid nereeee sümbül nere!

+1905

Symboll'un tek artisi az yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

çınnnnnnnnnnnnnn
  • cumartesi günü çağ otomotivde 1.4 tsi dsg rapidi inceledim. skoda tasarım mantığını geliştirmiş. ama direksiyon konsol vs bölümü hoşuma gitmedi. bunun yanında dış görünüşü olarak en güzel b sınıfı sedan diyebilirim şahsi görüşüm tabi ki. octaviam olmasaydı bir de tdi dsg olsaydı çok kararsız kalırdım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.