Şimdi Ara

Skoda Superb 1.6 TDI Elegance aldım izlenimlerim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
38.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ancak ben size DSG önermem yani DSG için biraz erken diye düşünüyorum.Malum çıkardığı mekanik sorunları forumdan takip ediyoruz biraz daha bekleyin yetkililer bu konuya biraz daha açıklık getirsin o zaman kararınızı verin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak

Ancak ben size DSG önermem yani DSG için biraz erken diye düşünüyorum.Malum çıkardığı mekanik sorunları forumdan takip ediyoruz biraz daha bekleyin yetkililer bu konuya biraz daha açıklık getirsin o zaman kararınızı verin :)

Aslında benimde bu konuda tereddütlerim vardı bı kac yerde gelen şikayetlerden dolayı dsg sanzumanlarda bı kac degisiklik yapıldığını okudum biraz rahatlamıştım. Hala daha da korkularım var. 1.6 yı geçmeyen dizel özellikle otomatik ve geniş hacımı konforlu bir aile arabası arıyorduk. Bu konuda skoda ben buradayım dedi ama dsg gercekten kafa karıştırıcı... Ne yapcaz bilmiyorum 1-2 ay sonra artık bı karara varicaz ama inşallah o karar hayırlı olur :)
    Kazasız sürüşler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg ile ilgili olarak forumda okuduklarınıza çok fazla değer vermemenizi öneririm. Her otomatik şanzımanda sorun yaşanabilir elbet fakat vw ve diğer marka fanatikleri arasındaki atışmalarda "dsg" sürekli öne sürülüyor. Vw gurunun total satış oranı baz alındığında arıza oranı düşünüldüğü gibi fazla değil

Bu konuda birde kullanıcı anketi yapıldı, durum kesinlikle abartıldığı gibi değil. Özellikle takip ettim; şikayet edenler genellikle hiç bu şanzımana sahip bir araç kullanmamış olanlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_57951692/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 29 Mayıs 2012; 8:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak

Ancak ben size DSG önermem yani DSG için biraz erken diye düşünüyorum.Malum çıkardığı mekanik sorunları forumdan takip ediyoruz biraz daha bekleyin yetkililer bu konuya biraz daha açıklık getirsin o zaman kararınızı verin :)

son dört yıldır DSG li araçlar kullanıyorum.2 yıl 6 ileri dsg li golf gt , sonra yine 7 ileri dsg li yeti.2 yıldırda bunu kullanıyorum.en küçük bir sıkıntı yaşamadım.sonuçta şanzumanda diğer aksamlar gibi mekanik bir parça arabanın her tarafında olabileceği gibi şanzumanda da arıza olabilir.ancak bu kronik bir sorun olmadığına göre,normal karşılanmalı.DSG nin verdiği sürüş keyfi ise anlatılmaz yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Dsg ile ilgili olarak forumda okuduklarınıza çok fazla değer vermemenizi öneririm. Her otomatik şanzımanda sorun yaşanabilir elbet fakat vw ve diğer marka fanatikleri arasındaki atışmalarda "dsg" sürekli öne sürülüyor. Vw gurunun total satış oranı baz alındığında arıza oranı düşünüldüğü gibi fazla değil

Bu konuda birde kullanıcı anketi yapıldı, durum kesinlikle abartıldığı gibi değil. Özellikle takip ettim; şikayet edenler genellikle hiç bu şanzımana sahip bir araç kullanmamış olanlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_57951692/tm.htm

Evet. Ama bizde daha önce hiç dsg değil otomatik Yada tiptronik vites bile kullanmadık. Korkum bu yüzden Zaten babam otomatik istemiyor. Benim1 yilim daha var kullanmak için. Annemle ben otomatik istiyoruz. Yani zor ikna ettik babami skoda markasını tanımasaydı zaten hiç yaklaşmazdı 1980 skoda 742 120L vardı ben küçükten 11 yıl kullanmış babam onu. Şimdi doblomuz var. Yani ileride sorun cikarsa nerdende aldik sunu demeyi istemiyoruz ama Dediğiniz gibi birazda şans ısı bu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YANLIZASLAN tam yerine geldin ben superb almdan önceki arabam skoda octavia'ydı 2010 şeker beyazı 1.4 tsı dsg
  • 2008 Octavia pert etmıs bırı olarak ve 2004 455000 kmde bır Superb sahıbı olarak soylemelıyım kı, aracın sızı memnun edıp etmeyecegı sızın ondan ne ıstedıgınıze baglıdır. Kesinlikle aşağılamak olarak söylemiyorum bunu ama daha alt sınıftan bu arabaya geçerseniz ya da şöyle diyelim 1.6 ve daha asagısı motor hacımlı araba kullanmıssanız bu kasa bu motor yeterlidir.Ama örnek olarak oncekı superbden varsa bendekı gıbı bu kasa sızı tatmın etmez.Uzun duzluklerde zorlama ıle hemen hemen aynı hıza cıkabılırsınız ancak sollamalarda anı hızlanmalarda basınız agrır.Benım yenı Superbyı tercıh etmeme sebebım hem bu, hem su aralar onu alacak maddı gucum yok ve hem de benım superbımde standart olanların yenı superbde opsıyonel olarak 15000 tlye yaklasması. Allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın bu arada.
  • ARKADAŞLAR BENDE BMW 5.20İ VAR BEN ARTIK YAKIT DAN DOLAYI SIKILDIM VE BU YÜZDEN VE KALİTESİNDEN DOLAYI SKODA SUPERB 1.6 ELEGANS PRESTİJ PAKETİNİ SİPARİŞİNİ VERDİM GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM BU KARARI ALDIGIM İÇİN SKODA GERÇEK BU YENİ KASA SUPERB İLE ÇOK İLERİ Bİ ADIM ATTI PASSATDAN DAHA İİ GERÇEKTEN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.