Bildirim
Skoda superb 2020 ön ızgara ortasındaki koruma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Radar modülü pahalı birşey aracında altyapı vardır yeri orasıdır ama boştur pahalı olan modül yoktur gizli özellik açma araçta halihazır temeli bulunan basit şeylerde olur. R ye alınca ayna motoru aynayı aşağıya indirsin vs gerekli ekipman hazır ama pahalı şeyleri koymazlar araca oradaki radar sensörü servisten alınsa en az 4 bin tl çıkar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracınızda front asist varsa acc altyapısı vardır.İşinin ehli vagcomcular accyi aktif edebilirler.Ben yaptırın derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevao için teşekkürler
Kontrol ettirmek için yapılacak bir şey var mı bilginiz var mı bu konuda
Vallaha hocam aslında hepsinin şekli benzerdir, bahsettiğiniz yerin tırnaklarını kaldırsan ne var ne yok gözükür. Ne aradığını biliyorsa elektrikçide bakabilir. Ama aracı tanıması itibariyle işini iyi yapan bir skoda/vw/seat özel servisinden araçta nasıl bir altyapı olduğuna bakmalarını isteyebilirsiniz.
Anladım, tırnakli değil tüm ön ızgara kalkmalı sanırım
Peki hız sabitleyicinin 10ar 10ar artması mümkün mü ben 1er 1er arttırabiliyorum soldaki koldan
Aracımda front asist olup olmadığını nasıl bilebilirim:)
Ayarlara girin sürüş destek sistemlerinin içinde olacaktır büyük ihtimalle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X