Şimdi Ara

SKODA SUPERB DE SÜPER İNDİRİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • active donanım paketinde navigasyon varmı.yani normal teyp mi var yoksa büyük ekranmı var acaba?
  • fiyatı güzel geniş araç bakanlar için araçta gayet uygun
  • Ah para olsaydı bekler miydik
  • ESP veABS en önemli güvenlik donanımlarından.
    kefke keder donanım değil.
    ESP olsa güzel olurdu.
    şu an 2007 model grande punto kullanıyorum ESP siz.
    bundan sonraki ilk aracım ESP li bir MPV olacak inşallah.
  • su fiyatlara bak, 50 binden 115bin`e gidiyor, sanki ev aliyoruz!
  • şu amblemi yeşil değilde gri tonlarında yapsalar daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Şu anda D segmentindeki en kaliteli , en ucuz ve iç hacmi en geniş araç diyebiliriz

iç hacmi en geniş ve en ucuz d segmenti diyebiliriz de en kaliteli derseniz orada durun derim
  • Şu an araba alacak olsam 1 an bile düşünmem 1.4 tsi elegence alırdım.
    Mis gibi 10 senede binerdim...
  • Beyler konusu açılmışken sorayım;
    Bu aralar bizde superB düşünüyoruz ama kararsız kaldık.Alınabilir bir araç mı?Alınırsa 1.6 veya 2.0 dizel otomatik alınacak ? FP olarak değerlendirirsek nasıl araç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Beyler konusu açılmışken sorayım;
    Bu aralar bizde superB düşünüyoruz ama kararsız kaldık.Alınabilir bir araç mı?Alınırsa 1.6 veya 2.0 dizel otomatik alınacak ? FP olarak değerlendirirsek nasıl araç ?

2.0 dizel otomatik alacak kadar paranız var ise gidin 3.16 bmw alın ne işiniz var skodayla

senelik vergiden de avantajınız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

active donanım paketinde navigasyon varmı.yani normal teyp mi var yoksa büyük ekranmı var acaba?

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

1 ay önce 1.6 tdi elegance prestij paketi 71bin tl ye almış biri olarak yediğim kazığın acısını iliklerimde hisediyorum,1 ayda 5000 tl kazık yedim,artık ne diyeyim Yüce oto Allahından bulsun,
    arkadaş yıl sonu ucuz olur daha uygun olur diye aralığı bekledik bak şu başımıza gelene ne diyim bilmiyorumki ...
    keşke mondeo alsaymışım...

Bunu yazmanız kafamda şüphe uyandırdı. Demekki aldığınız araçtan memnun değilsiniz istediğiniz randımanı alamamışsınız gibime geliyor. Bence bunu şanssızlık ve kazık olaraka görmemelisiniz. Birşeyi karar verilince arkama bakmadan yürümek gerekir. Bu arada Mondeo konfor olarak Superb gerisinde desem yanlış mı olur acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Herşey iyi de arkası kötü,ayrıca 2012 model stoğunu eritmeye çalıştıkları için bu indirim hoş ha 2012 ha 2013 2. elde zaten ölüye gidiyor.

Bence de bu sebepten dolayıdır. Bu arada bu araçı D++ gören bir tek benmiyim. Hem konforu ve boyutları olsun?

SKODA SUPERB DE SÜPER İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 10 Ocak 2013; 15:54:56 >

• SKODA SUPERB DE SUPERB INDIRIM diye değiştirilmeli başlık
  • bugün büyük bir hışımla ve kırgınlıkla ankaradaki plazalardan birinin satış müdürüne gittim,kendisiyle muhabbetim iyidir,evet kampanyayı doğruladı kendilerinin yapabilecek birşeyinin olmadığını söyledi,olayın yeni araç yaş sistemiyle alakalı olduğunu söyledi,2013 modeller banttan inmeye başladı gümrüğe gelip gümrükten çekmeleri şubat ortasını bulacakmış şu anda araçlar hala 2012 model olarak satıldığından ve 2013 e girdiğimizden böyle bir kampanya yapılmış eldeki 2012 leri eritmek için,eğer özel sipariş opsiyon ekletirseniz veya 2013 model isterseniz fiyat farklı...
    anlaşılan o ki bundan sonra ocak ayında bir önceki yılın araçlarını almak çok mantıklı...
    ayrıca superb henüz makyajlanmamış 2013 sonu paris otomobil fuarına belki olur belki olmaz dedi zaten makyajlansa bile ülkemize gelmesi 2014 yazını bulur dedi...
    dolayısıyla 1.5 -2 sene bu kasaya devam...
    yinede 5000 tl zarardayım napalım artık
    haziran -temmuzda benim aracı 74-75 e veriyorlarmış onlar ne yapsın dedi 2 adet özel skoda şemsiyesi ve bir bagaj havuzu paspasıyla evin yolunu tuttum...

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Beyler konusu açılmışken sorayım;

2.0 dizel otomatik alacak kadar paranız var ise gidin 3.16 bmw alın ne işiniz var skodayla

senelik vergiden de avantajınız olur.

hocam seçeneklerde 3.20d de var. Bu arada bu bmw lerin servis ücretleri ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bombos bir araba resmen...D sinifinda olmazsa olmaz eksikleri var.
    esp yok , cruise yok ,alarm yok , klimasi manuel vs vs.
    o paraya degmez.lpg takilamamasi cabasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 10 Ocak 2013; 16:36:57 >
  • 67.100 e yükseltmişler. Güncelleme tarihi 10.01.2013 yani bugün...
  • aynen , active 48.800 olmus :)
    forumu takip ediyolar galiba...

• otomatik vites 100binden basliyor
    boyle bir arac alipda manuel kullanmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 10 Ocak 2013; 16:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

TSI motor 140 yada en azından 160PS olmalıydı. 125PS yetersiz.

abicim bir şeyide beğen. her şey ya eksik, ya pahalı, ya yetersiz, ya gereksiz, ya o fiyata değmez olabilir mi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.