Şimdi Ara

Skoda superb iç tasarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

Ben 1.4 tsi golfdan dizel passata geçtim. Gayet iyi gidiyor.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle katiliyorum, 1.6 tdi dsg ile hafif yokus asagi 208 km/h gormuslugum var. (Normalde bu kadar hiZli arac asla kullanmam ama superbde hiI pek hissetmedifim icin araci denemek istemistim)

Bu arada o cussedeki araci benInli kullanacaksaniz 9-10 ltyi yakmayi goze alin bence.Ben tsi dsg jetta ile istanbulda 9-9.5 yakiyorum(yogun trafik)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben 1.4 tsi golfdan dizel passata geçtim. Gayet iyi gidiyor.

Alıntıları Göster
    150 act hem yakıt olarak gem güç olarak superb de alınacak en iyi motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Kesinlikle katiliyorum, 1.6 tdi dsg ile hafif yokus asagi 208 km/h gormuslugum var. (Normalde bu kadar hiZli arac asla kullanmam ama superbde hiI pek hissetmedifim icin araci denemek istemistim)

Bu arada o cussedeki araci benInli kullanacaksaniz 9-10 ltyi yakmayi goze alin bence.Ben tsi dsg jetta ile istanbulda 9-9.5 yakiyorum(yogun trafik)

Alıntıları Göster
    TSI jetta nın fabrika şehir içi verisi zaten 8.2lt

TSI 150 ACT SuperB nin şehir içi verisi 6.3 lt
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

150 act hem yakıt olarak gem güç olarak superb de alınacak en iyi motor

Alıntıları Göster
    Passat için bir motor karşılaştırması okudum. 150 lik motor malesef 2. Elde 125 lik muamelesi görüyor ve bu sebeple en çok kaybettiren oluyor. En az değer kaybedense dizel. 150 liği ben de düşündüm ama hem bu durum hem de yakıt tasarrufu düşüncesi ağır bastı

• Geçen yıl akrabam Fiorino almış. Alırken haberim yoktu gidip pop donanım almış. Benim Fiorino Premio donanım. (Pop en boşu, Premio en dolusu.)

Popta plastik kalitesini felan bi kenara bırak Torpido'nun kapağı yoktu. Kapılar vs en dandiğinden plastik.

Premio'da kapılar kumaş, piano black kollar vs var ve aradaki fark toros ile passatı karşılaştırmak gibi. Halbuki ikiside Fiorino.

Tasarım sıkıcı olabilir bu zaten almanların genel tasarım anlayışı ama en dolu pakette neredeyse her arabada (o arabanın boş paketine göre) daha kaliteli malzeme alınabiliyor.

SuperB'de L&K donanım en boşuna göre daha kalitelidir. Boş paket dandik geldiyse dolu paketlere bakın.

• quote:

TSI jetta nın fabrika şehir içi verisi zaten 8.2lt

TSI 150 ACT SuperB nin şehir içi verisi 6.3 lt

Alıntıları Göster
    tsi 150 superb'nin değerleri gerçekçi değil. ben dizelle 6.3 yakıyorum.
  • Volkswage nin sahip olduğu şirketi VW den daha kaliteli demeye çalışanlar var. Porsche Audi vs den bahsetmiyorlar SKODA dan bahsediyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Passat için bir motor karşılaştırması okudum. 150 lik motor malesef 2. Elde 125 lik muamelesi görüyor ve bu sebeple en çok kaybettiren oluyor. En az değer kaybedense dizel. 150 liği ben de düşündüm ama hem bu durum hem de yakıt tasarrufu düşüncesi ağır bastı

Alıntıları Göster
    1.2 tsı kullanıyorum 1 depo ile şehir içi 700 şehir dısı 1000 km yapıyorum. Depom superb kadar buyuk de değil

TSI motorlar çok verimli
  • yasarpasa Y kullanıcısına yanıt
    Passatin heryeri ahsap hocam hemen hemen ayni fiyatlarida birbirine yakin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.2 tsı kullanıyorum 1 depo ile şehir içi 700 şehir dısı 1000 km yapıyorum. Depom superb kadar buyuk de değil

TSI motorlar çok verimli

Alıntıları Göster
    ben de 3 sene tsi kullandım. hangi şehir? istanbul'da yoğun trafiğe girmediğim halde 7lt den aşağı düşemedim 1.4 tsi ile.
  • yasarpasa Y kullanıcısına yanıt
    Ayrica superb ede ahsap falan koysa passatin prestij algisi duser o yuzden passati daha iyi araba gostermek icin yapiyorlar golf ve leon farki gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben de 3 sene tsi kullandım. hangi şehir? istanbul'da yoğun trafiğe girmediğim halde 7lt den aşağı düşemedim 1.4 tsi ile.

Alıntıları Göster
    1.2 TSI bu konuda daha iyi Antalya Şehir içi. 1.4 Belki Şehir dışı daha az yakar
  • quote:

1.2 TSI bu konuda daha iyi Antalya Şehir içi. 1.4 Belki Şehir dışı daha az yakar

Alıntıları Göster
    antalya şehir içi sayılmaz. yazın bile çok sakin orası, tabii ki az yakacak.
  • quote:

antalya şehir içi sayılmaz. yazın bile çok sakin orası, tabii ki az yakacak.

Alıntıları Göster
    CRDI ile 9-9,5 yakıyordum gayet net şehir içi. 100 mt de bir trafik lambası var.
  • quote:

CRDI ile 9-9,5 yakıyordum gayet net şehir içi. 100 mt de bir trafik lambası var.

Alıntıları Göster
    Her yaz antalyaya gidiyorum. Orda az yakmak gerçekten kolay. Ben istanbula şehir içi derim. İzmir bile hikaye.

• quote:

Her yaz antalyaya gidiyorum. Orda az yakmak gerçekten kolay. Ben istanbula şehir içi derim. İzmir bile hikaye.

Alıntıları Göster
    Allah yardım etsin İstanbul da yaşamak zor. Bugun çocuk okula geç kaldı evden çıktım araca bindim gaza abandım 3 dk sonra okuldaydım

• quote:

Allah yardım etsin İstanbul da yaşamak zor. Bugun çocuk okula geç kaldı evden çıktım araca bindim gaza abandım 3 dk sonra okuldaydım

Alıntıları Göster
    Amin. Ev-iş 5 km ve yoğun trafik yok diyorum, 20 dk sürüyor genelde.

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Performansta sıkıntı yok. Benzin yakıt masrafı üzer...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.