Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
171.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elegans aracım 2014 model aracımda manuel far yükseltme ayarı yok kullanma kılavuzunda gösteriyor ama yok.. sadece gösterge ışık ayarı var.. far ayar dügmesinin aynı yerde olması gerekiyor... sizin araçlarda var mı
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azraili23 -- 18 Eylül 2014; 14:41:04 >
  • azraili23 kullanıcısına yanıt
    Fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler canlanın biraz süperb sayfası can çekişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Otomatik vites konusunda görüşleriniz neler ? Malum, forumda Volkswagen diyince akla sorunlu DSG'si geliyor. Skoda'da da sorun çıkarıyor mu otomatik vites acaba ?

Yaklaşık 3 aydır superb kullanıcısı olarak dsg şansumandan hiç bir şikayetim yok. Belki biraz biraz dikkat edersek dsg nin devir saatini sürekli 1200 1500 devir arasında tutma isteği bazen aracı hantallaştırıyor gbi hissetirsede yakıt tasarrufu için önemli bir unsur. Bu arada dediğim yanlış anlaşılmasın basıncada gidiyor;)
  • 2010 Platinyum Gri Ambition Superb aracım ile ben de buradayım işallah..Merhaba arkadaşlar..
  • hoş geldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_polat -- 11 Eylül 2014; 23:24:16 >
  • Arkadaşlar merhaba, kısmetse 19 Eylül Cuma günü aranıza 2011 model 1.6 TDI Superb Comfort ile katılacağım. Pakete ek olarak araca fonksiyonel direksiyon ve 7" dokunmatik ekranlı navigasyonlu teyp ilave edilmiş. Benim sormak istediğim şu, park asistanı sonradan ilave edilebilir mi? Yaptıran var mı ve serviste maaliyeti ne oluyor? Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 2011 model 1.6 TDİ comfort aldık arkadaşlar . Buna hız sabitleyiciyi uygun nerde taktırabiliriz . Servis 600 lira istedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun arkadaşlar ama sorularınızın cevabını başka sitelerde arayın burada bi ben bide ikiniz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraili23

kimse yokmuuu?

bmw den sonra nasıldır suberp karşılaştırma olrak bmw 3 serisi ve subep olrak.güle güle kullanın
  • Şuanki aracımız super b 1 hafta once aldık,1.6TDI elegane full+full donanınlisı navigasyon geri gorüş vs vs şimdi sorunuza gelelim... skodadan cok memnunuz,bmw de iyi araçtı ama masrafları vergsii yüzünden değişmek zorunda kaldik,Bana göre bmw nin skodadan + yönu sadece motorunun hızlı olmasıydı bide amblemi.şimdi tr'de böle bi düsunce sistemi var "marka, takintısı" inaniyorumki suberb i bmw yapsaydı 180-200k fiyat bicilirdi.nedir efendim yok skodadir yok satılmaz v.s halbuki suberb konforu olsun genislik olsun rahatlik olsun hatta yukseklik olsun cok memnunum bunlar 10 yıl onceki skoda lar icindi artik skoda buyuk bi marka suberbin coğu parcasi audi ve vw nin!!,euron cap dan 5 yildiz aldi(sözde dandik arabaydi) :D simdi otoparktan ciktin adam farini kirdi kacti bmw de o masraf 2-3 bin tl lere gider skodada 600-1000 gider,skoda 1.6olmasindan dolayi az vergi veriyosun bmw de yillik 1200tl + bakim masraflar saymiyorum bile.uzun lafin kisasi paran cok sa bmw al,320 falan degıl 520d falan 320d mantik isi degil konfor 0 genislik 0 bagaj 0 aile ler icin soyluyorum tabiki.iste durumlar boyle uzun uzun anlatirim da neyse..herkeze iyi forumlar.

• quote:

Şuanki aracımız super b 1 hafta once aldık,1.6TDI elegane full+full donanınlisı navigasyon geri gorüş vs vs şimdi sorunuza gelelim... skodadan cok memnunuz,bmw de iyi araçtı ama masrafları vergsii yüzünden değişmek zorunda kaldik,Bana göre bmw nin skodadan + yönu sadece motorunun hızlı olmasıydı bide amblemi.şimdi tr'de böle bi düsunce sistemi var "marka, takintısı" inaniyorumki suberb i bmw yapsaydı 180-200k fiyat bicilirdi.nedir efendim yok skodadir yok satılmaz v.s halbuki suberb konforu olsun genislik olsun rahatlik olsun hatta yukseklik olsun cok memnunum bunlar 10 yıl onceki skoda lar icindi artik skoda buyuk bi marka suberbin coğu parcasi audi ve vw nin!!,euron cap dan 5 yildiz aldi(sözde dandik arabaydi) :D simdi otoparktan ciktin adam farini kirdi kacti bmw de o masraf 2-3 bin tl lere gider skodada 600-1000 gider,skoda 1.6olmasindan dolayi az vergi veriyosun bmw de yillik 1200tl + bakim masraflar saymiyorum bile.uzun lafin kisasi paran cok sa bmw al,320 falan degıl 520d falan 320d mantik isi degil konfor 0 genislik 0 bagaj 0 aile ler icin soyluyorum tabiki.iste durumlar boyle uzun uzun anlatirim da neyse..herkeze iyi forumlar.

bilgiler için teşekkürler.gecenlerde arkdaşın skoda octavia sı için hediye paspas için gitmiştim.orada skoda suberb i gördüm full donanımdı .arac cok hoşuma gitii .özelliklede iç kısmı dehşet verici bir şekilde geniş bir aracm aile arabası.bmw den bu araca gecince merak ettim.dediğiniz gibi amblem farkı başkada bir fark yok gibi gercekten kaliteli yapıyor arabaları skoda.eski skoda değil cok güzelmiş beğendim skodayı modellerini.fiyat olarak nekadar z nekdar indirim yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 18 Eylül 2014; 18:03:38 >

• Biz aracı 2.el uygun olduğu için aldık 0 km için 94k fiyat aldık full+full için
  • quote:

Biz aracı 2.el uygun olduğu için aldık 0 km için 94k fiyat aldık full+full için

teşekkürler fiyat bilgisi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhraser

Arkadaşlar merhaba. Ocak ayında 2010 model Skoda Superb 1.4 TSİ aldım.Araç 88000 de kışın çıkarmadığı sesleri çıkarıyor..Araç sabahları ilk çalıştırmada yani cold start ta 1200 devir ile çalışmaya başlayıp 1 dakika sonra devir 800'e iniyor,bunu yapması normal. Fakat ilk çalıştırmada motordan 3-4 saniyelik bir metal sesi geliyor.30 saniye boyunca da egzozdan pat pat diye sesler geliyor.1 dakika sonra devir 800 e düşüyor. Sesler kesiliyor. Motordan ve egzozdan gelen sesler normal mi? Sizin TSİ araçlarınız sıcak havada devirli çalışıyor mu? 2. videoda egzoz sesi daha iyi anlaşılıyor.
    1.video da motorda ilk marşa basmada gelen ses daha belirgin.
    1.videohttp://www.youtube.com/watch?v=IOY6rqhy62A
    2.videohttp://www.youtube.com/watch?v=KlAnUCj-GUk&feature=youtu.be

Hocam sorun düzeldi mi ? motordaki sesi farkedemedim ben ama egzoz sesini yakıta bağladım.

• Ben elegance + prestij paketli superbimi alalı 1 ay oldu yeni modellerde anahtarsız çalıştırma standart olmuş bu güzel, ayrıca koltuklarımıda siyah renk getirttim araç çok iyi ve dolu, bence yeni passatın fiyatları çok Uçuk çok kişi siperb e gidecek neredeyse 30tl fark var aralarında

• yeni suberp nezaman cıkacak 2015 diyorlardı fotoğrafları yayınlandımı
  • h_polat H kullanıcısına yanıt
    Bi xenonlarda oto far ayarı var ve zorunlu

• 45000 bakımı için 465 lira fiyat aldım. Her kış servis indirimi oluyordu bu kış olmayacak sanırım. :(
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.