Şimdi Ara

SKODA SUPERP HAZİN SON (İNSANLIK DIŞI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bigün DSG patlarsa servisin ve kameraların önunde yapmak istediğim şey

http://www.youtube.com/watch?v=4izaDfmHeVs
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Dün Bing videolarda SUPRB in üretim aşamalarını gösteren 35 dakikalık bir video izledimm...Ağzım açık kaldı...Bulun izleyin.. Beğendiğim bir araba.....

zannedersem budur.

• yarın bunu çiziklerden dolayı komple boyalı diye satarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UğurDankı

o şekilde satılamaz. zira biraz da prestij meselesi. açılmayan airbagdan dolayı yıllarca mahkeme ile uğraşan oto firmaları var.

yedek parça da olmaz. sökülüp takılınca gidiyor o parça.
  • Bi fakire fukaraya hediye etselerdi. Alan kişi en azından parçacılara falan satardı. Boşu boşuna milli serveti yok ettiler. Yazık ve günah.
  • Neden bilmiyorum ama çok zevk aldım izlerken
  • Biz okula gitmeye araba bulamıyoruz adamların yaptığına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

Neden bilmiyorum ama çok zevk aldım izlerken

Aynen.
  • burda olsa perde hava yastıkları açık olduğu için çıtır hasarlı 2000 tl masraflı olarak satılırdı.
  • Mal ya bunlar
  • Araç uzun donem test aracı. Temiz ve düzgün durması yanıltmasın, ömrünü tamamlamış arac. Olması gerektiği gibi imha ediliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEST ARACI VS MİLLİ SERVET TRAFİKTEN MEN EDİLEREK İKİNCİ EL YEDEK PARÇA OLARAK KULLANILABİLİR AMAÇ BAŞKA BİZ HATALI ARACI BU HALE GETİRİYORUZ İMAJI VERİYORLAR Kİ VW İYİ BİR MARKA İMAJI VERMEK İÇİN.

NEDE OLSA 2011-12 ARABA ARADIGIM 3000 LİK LADA DAN TAUNUSTAN SERÇEDEN 131 DEN TEMİZDİR. kusura bakmayın capslok u açık unutmuşum.
  • Sağ ayna kırılmadı bir türlü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Araç uzun donem test aracı. Temiz ve düzgün durması yanıltmasın, ömrünü tamamlamış arac. Olması gerektiği gibi imha ediliyor..

biz ne arabalar gördük,ömrünü tamamlamamış,tamamlamamakta direnen,bu mu ömrünü tamamlamış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Araç uzun donem test aracı. Temiz ve düzgün durması yanıltmasın, ömrünü tamamlamış arac. Olması gerektiği gibi imha ediliyor..

biz ne arabalar gördük,ömrünü tamamlamamış,tamamlamamakta direnen,bu mu ömrünü tamamlamış?

Ülkeden ülkeye değişiyor tabi bu isin standardi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ss01 Arkadaşım çok teşekkür ediyorum..O bahsettiğim video..İzleyin arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.