Teşekkürler |
SKODA YETI KULUBU (232. sayfa)
-
-
SKODA YETİ 1.6 TDI BUGUNE KADAR KULLANDIGIM GUVENILIR EN IYI ARAC ..INANIN BASKA HIC BIR ARACA GEREK YOK FAZLA PAHALI AMA BUNUN KADAR DAYANIKLI ASLA BASKA ARAC BULMAZSSINIZ IKINCI EL ALDIM YAKLASIK 90 BIN KM YAPTIM HALA MASRAF YOK SADECE TRIGER DEGISTI ...YAKITI UZUN YOLDA 195 KURUS
-
Slmalar yeti ailesi bir sorum olacak basina gelen varmi bilmiyorum ben kaymak gibi yolda giderken arac cok hopluyor direksiyon titriyor sanki alttan vuruyorlar gibi arabadaicindekilerle birlikte saga sola yatiyoruz insallah anlatabilmisimdir bakimlari yapildi birsey bulunamadi kavrama mekatronik hersey degisti rot balans yapildi bulunamadi ama uzun yolda kaymak gibi asfaltta direksiyon cok vuruyor neden olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amortisörler kontrol edildi mi ? Eğrilik olabilir.
-
Arkadaşlar Merhabalar, 2011 Model 1.2 TSİ DSG Skoda Yeti aracım var. Üzerinde 215/60R17 lastik takılmış. Aracın lastik etiketinde orijinal lastik ebadı 225/50R17.. Araç lastik ebat karşılaştırmasında 60 yanak olan 50 yanak lastiğe göre +%4.78 daha büyük. Lastik araştırmalarımda 225/50R17 lastikler ilginçtir pahalı. Bende 225/45R17
lastiklere baktım. Yine lastik ebat karşılaştırmasında 50 yanak olan 45 yanak lastiğe göre -%3.54 daha küçük. Şimdi size sorum şu; 225/45R17 lastik takılır
mı? Yatık tüketimi düşer mi? Performans bir nebzede olsun artar mı? Teşekkürler.
-
Ebat olarak 215/55/17 veya 225/55/17 de kullanabilirsiniz.
225/45/17 ufak kalır ve etkileri fazla yakıt tüketimi zaten 5 km eksik gösteren hız göstergesi fark daha da artacak, süspansiyonlar dasert olduğu için konfor yönünden rahatsız edici olacak.
-
Arkadaşlarlar Yeti modellerinde hangisinde 4x4 çekiş özelliği var? Sizlerin kullandıkları 4x2mi?
-
4x4 olarak ithal edilmiş olanların büyük çoğunluğu, 2.0 TDI olmakla beraber, 1.4 TSI olanları da vardır. Ancak, bunların hemen hepsi, 2 çekerli olanlara nazaran, nadir sayılır.
Standart ithalat partilerinde, 4x4 versiyonu bulunmuyordu.
-
Peki ikinci elde ilanlarda nasıl anlarım aracın 4x4 oldugunu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nadir özellikte araçlardır, ilanda mutlaka belirtilir.
-
Arkadaşlar merhabalar. Skoda yeti 1.2 active ile aranıza yeni katıldım. Köpek saldırısı sonucu aracın davlumbazları parçalandı. Nereden temin edebilirim tecrübeli arkadaşların bilgisinden istifade etmek isterim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternetten araştırabilirsin. Büyük ihtimalle yan sanayi.
ben çoğu parçayı internetten alıyorum.
Model yılı önemli sağ ve solu ayrı satılıyor buna dikkat et.
-
Yeti almayı düşünüyorum da km olarak şundan daha fazlasına bakma dediğiniz bir limit var mı acaba ?
2014/2015 1.6 TDI Elegance GreenLine bir iki model gözüme kestirdim. Biri değişensiz boyasız ama 170 binde. Dikkat etmem gereken bir şey var mıdır acaba ?
-
2014/2015 model araçlar için 170 bin normal hele dizelse daha normal.
araç neredeyse 10 yaşında..
zaten 50-70 binde olan araçları anormal pahalı fiyat çekiyorlar.
1 milyon diyen var.
-
Km olarak normal olması konusunda haklısınız hocam da o tarihler ve DSG kombinasyonu insanı şüpheye düşürüyor. O yüzden sormak istemiştim aslında.
-
DSG tamamen şans işi..
benim aracım 330 binde DSG 1.2 TSİ.
alır almaz DSG bakımlarını yaptırdım sorunsuz biniyorum.
2012 kadar DSG büyük sıkıntı vardır.
sonraki modellerde yavaş yavaş düzelttiler.
dediğim gibi az km araçlara 1 milyon diyorlar az daha koyarım sıfır alırım
diyor insan. karar senin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 16 Ekim 2024; 10:51:50 > -
merhaba arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler. benim bir sorum olacak göğüste evrak koymak için olan saklama alanının düğmesi kırılmış internette araştırmak istedim ama ne diye araştıracağmı bilemedim. yardımcı olabilir misiniz nerden bulurum ya da ne diye aramam gerekiyor
ek olarak direksyonda ses açıp kısmaya yarayan silindirler deforme olmuş onu da değiştirmek istiyorum ama sanırım komple set olarak satılıyor
kodunu 3V0919719A olarak buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.saruc -- 22 Kasım 2024; 18:31:24 > -
Yurt dışı sitesinde var
ecooparts.comTorpido skoda yeti 2.0 tdi 5l0857096 5l0857096 2057570https://ecooparts.com/tr/kullan%C4%B1lan-otomobil-parcas%C4%B1/torpido/skoda/yeti/33499879_torpido-5l0857096-skoda-yeti-20-tdi.html?srsltid=AfmBOorUsrzOASkbrMYTHH-JACZIRe2r7yGLKa9aWjQ8bRlbYTC8-nwpXfw -
Herşeyi servisten bulabilirsiniz ben öyle yapıyorum.kucucuk tavan airbag yazısını bile Almanya'dan getirdiler 150 verdim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 1.2 TSİ motor için turbo koruma saçı arıyorum bir türlü bulamadım.
saç olmayınca yüksek ısıdan buji kablolarını eritiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X