Şimdi Ara

SKULLGREYMON ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok merak ediyorum 2 kere mi ne greymon durupdururken skullgreymona döndü ondan sonra bi daha o şekle giremesi metalgreymon olarak kaldı.hatırladığım kadarıyla sahibi çok sinirli ve kızgındı birden skullgreymon oldu greymon.ve galiba o hali de bilinçsiz.heryere saldırıyor.cvp verirseniz sevinirim

• keşke resmini çekseydin

• işte.sırtından füze fırlatan iskelet bişiy işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcstorm

keşke resmini çekseydin

Kardes sen oyunda mı sandın arkadas cizgi filmden bahsediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow93

/>

işte.sırtından füze fırlatan iskelet bişiy işte.

Arkadaş galiba resmini çekseydin derken onu kastetmedi...Savaştaki resmini diyor...SkullGreymonu az çok herkes bilir zaten

• herhalde ama çizgifilmden kastım benim.NEDENİNİ BİLEN VARSA YAZSIN :)
  • ya tam hatırlamıyorum ama tai agumonun evrim geçirmesini çok istiyordu agumonda evrim geçirmek için bi taraflarını yırttı skullgreymon olduydu galiba biras salladım ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Poe2 Divine orb
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hehehe bi yerini yırttıydı:D ya aslında bende oyle biliyorum greymon diger greymondan çok pis dayak yiyodu yedi yedi yedi.sonra gene yedi yed yedisonra evrim gecirdi:D
  • ya tamam da nieee işte nieeeeeee.
    nie bi daha dönüşmedi
    nie öle oldu
    AAAAAAAA NİEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow93 -- 27 Mayıs 2007; 21:20:59 >
  • ya nedenini napıcan:S al o zaman sana soru:
    neden angewomonun 8 kanati var 10 kanatı yok:S
    senin sordugun soru gibi bisi:D
  • üff ne alaka.
  • O bolumde bide cocuk agumona habire yemek yedirmisti istek dısı onadan olmus olabilir bi de greymondan cok pis dayak yedi eger bunada neden bi daha donusmedi dersen konuyu kapat daha fazla cvp gelmez...
  • O bölümü çok iyi hatırlıyorum...Tai,agumonun ultimate ye evrim yapması için aşırı baskı yapıyordu..Mesela yemek yedirip antrenmanlarını artırıyordu...Bu baskı karşısında aceleye gelen evrim (agumonun eğiticisindeki stresi de hissetmesiyle) istenmeyen bir kötü digimon ortaya çıkarıyordu...Güçlü fakat kötü...O yüzden bir daha dönüşmedi( ikinci sefer de tam olmasa da benzer olayla oldu)...İnşallah dediklerimi anladığını ümit edip konuyu kapatmayı öneriyorum..Daha fazla soru sorarsan,git doktora bi görün derim...
    Saygılarımla,KingDiablo !!!

• Bi bölümde de Gallantmon yanlış vrim geçirmişti...
  • o siyah cardla oldu ama okdar kötü deildi oo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.