Şimdi Ara

Sky digital

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ingiltere nin digiturk u olan sky digital acaba memleketimiz hudutlari dahilinde alinma sansi varmidir?
    varsa nasil mumkundur.. bilgisi olanlarin beni aydinlatmasi rica olunur...

• www.lyngsat.com
    burdan bakabilirsin
  • sanırım sifreli ? sky? maclar filan gosteriyor kaliteli bi kanal ! !! !! ss2 alıyor ?
  • sky digital astra2 ve eurobird uydularından 28 derece doğuda yayın yapıyor ve yayınların çoğu ülkemizden 150 cm antenle alınabiliyor ama yasal kartı olmadan yani abone olunmadan izlenemiyor
    saygılar
  • peki acaba turkiye den uye olunabiliyo mu? bi sekilde yayini almak mumkun mu?
    ben sky digital in site sinde Turkiye den alinabilecegi hakkinda herhangi bi sey e rastlamadim da...
    sky i alabilirsem cok iyi olur.. daha sirada amerikanin direct digital i var:) (tabii o hayal...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rightman -- 23 Eylül 2004, 18:09:02 >
  • az once sky digital in site sini biraz daha derinlemesine arastirdim ingiltere kuzey irlanda falan gibi yerler disinda uye olamazsiniz diyo.
    ama ben bu yaz marmaristeydim neredeyse tum barlarin ve otellerin sky digital i vardi... acaba nasil yaptilar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.