Şimdi Ara

sky star 2 ile soruları sorbilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ermanpac

Tükçe kanal istiyorsan tüsksat yabancı istiyorsan hotbird ü seçeceksin tabe antenin hangi tarafa çevirili olduğu da önemli

eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuunus

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Tükçe kanal istiyorsan tüsksat yabancı istiyorsan hotbird ü seçeceksin tabe antenin hangi tarafa çevirili olduğu da önemli

eyvallah

Önemli diil

Jeyru kardeş demişsinki ne kadar çok codec o kadar çok sorun ii ama ne alaka ?? O hatayı vermesinin nedeni powerdvd yüklü olmamasıdır eğer powerdvd yükler yane cyberlink codeclerini pc de bulundurursa hiçbir sorun kalmaz olmadı ayarlar>ses ve görüntü>directshow> tv kanalları radyolar çıkacak o seçenekleri en üstteki boşluğa getir (yane hiçbir codec i seçme) progdvb kendi codec leriyle kanalları açarak öle bir soun vermiycektir buarada progtv ne yaww yeni mi çıkmış

• sky starın yeni çıkardığı usb li kutu uydu alıcısını acaba direk tv'ye yad projeksiyon aletine bağlayabilir miyiz?
    lütfen bilgisi olan cevaplasın.

http://www.videohome.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MT031SKY00

Özellikleri
    Bilgisayar destekli Dijital Uydu TV Modülü
    USB destekli harici bağlantı
    Marka : SKYSTAR
    Model : 2 USB
    Versiyon: 2.6c(Büyük Tuner)
    Chipset : B2C2 chipset
    Hızlı data alımı (internet vb.), maximum 90 Mbps
    Digital uydu, tv ve radyo programları
    Eş zamanlı görüntü kaydı fonksiyonu (PVR)
    Hızlı program kaydı ve listesi
    Tak & Çalıştır
    Giriş Frekans Aralığı 950 MHz - 2.150 MHz
    Sembol hızı 2-45 MS/saniye., SCPC ve MCPC
    Tuner Girişi: F-konnektör
    Giriş Empedansı: 75 Ohm
    Demodulation: QPSK
    Viterbi oranları: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8, otomatik
    LNC kontrol: 14/18 Volt polorizasyon switch'i
    22 kHz ve DiSEqC 1.0 için swicth frekans oranı
    IF-Bant Genişliği: 36 MHz
    Uyumlu İşletim Sistemleri: Win 98 SE, Win 2000, Windows XP
    Garanti Süresi : 2 YIL

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet250

sky starın yeni çıkardığı usb li kutu uydu alıcısını acaba direk tv'ye yad projeksiyon aletine bağlayabilir miyiz?
    lütfen bilgisi olan cevaplasın.

http://www.videohome.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MT031SKY00

Özellikleri
    Bilgisayar destekli Dijital Uydu TV Modülü
    USB destekli harici bağlantı
    Marka : SKYSTAR
    Model : 2 USB
    Versiyon: 2.6c(Büyük Tuner)
    Chipset : B2C2 chipset
    Hızlı data alımı (internet vb.), maximum 90 Mbps
    Digital uydu, tv ve radyo programları
    Eş zamanlı görüntü kaydı fonksiyonu (PVR)
    Hızlı program kaydı ve listesi
    Tak & Çalıştır
    Giriş Frekans Aralığı 950 MHz - 2.150 MHz
    Sembol hızı 2-45 MS/saniye., SCPC ve MCPC
    Tuner Girişi: F-konnektör
    Giriş Empedansı: 75 Ohm
    Demodulation: QPSK
    Viterbi oranları: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8, otomatik
    LNC kontrol: 14/18 Volt polorizasyon switch'i
    22 kHz ve DiSEqC 1.0 için swicth frekans oranı
    IF-Bant Genişliği: 36 MHz
    Uyumlu İşletim Sistemleri: Win 98 SE, Win 2000, Windows XP
    Garanti Süresi : 2 YIL

Arkadaşım aynı kart bendede var ama bağlanmıyor bunun için bir çıkış bile yok zaten

• Dostum prog tv de otomatik arama nasıl yapılıyor her eferine ben frekans giriyorum da
  • kumandamı kullanamıyorum.yardımcı olursan sevinirim.
    progdvb kullanıyorum.ss2 kartım var.kurulum yaparken winlirc i işaretledim.winlirc 0.6.5 programını kurdum.conax rehberi diye bişey vardı ondada nasıl yapılacağı anlatılıyo.aynen yaptım ama ne ses açıyo nede başka bişey.bu arada mute yi denedim çalışıyo.kanallarıda değiştirebiliyorum.ancak ses kıs ses aç işine gelince ekranın yanıda ki hotbird ve turksat ikonları değişiyo.yani ses açma tuşuna basınca demin dediğim şeyler oluyo.yada mesela açma kapama yapamıyorum.ben yattığım yerden ses açıp kapatamıyacakmıyım bu kadarı lüxmüdür.illa kalkım sandalyeye mi gidelim.lütfen yardımcı olurmusun..
  • Çok entresan bişey oldu bugün , 2 haftadır skystar kullanıyorum sorun yok ( tu ) gayet güzel seyrettim

aynı karttan arkadaşımda da var benden 1 - 2 ay kadar önce aldı ikisi de skystar rev: 2.6D

onun kart dün bozulmuş ( galiba ) göstermiyormuş , bana getirdi kasayı , yeni windows kurmak da dahil birçok şey denedik , netice alamadık , Driver ,setup4pc ,progdvb hepsi sorunsuz kuruluyor , kart Ağ bağdaştırıcılarında da görünüyor gel gelelim çalışmıyor görüntü yok , simge yeşil olmuyor , Fastsatfinder la falan denedim sinyal alamadı

en son olarak kartı benim makineye takıp deneyim dedim , bende de çalışmadı

asıl mesele bundan sonra başlıyor , benim kartı tekrar geri taktım ve benim kartta çalışmamaya başladı

aynı şekilde driver ve programlar sorunsuz kuruluyor ama görüntü ve sinyal yok !!

bu ne menem bişey dir böyle acaba LNB falan yanmış olabilir mi ?

sizce bu durumda kart yandı mı yanmadı mı ?

acil cevap bekliyorum teşekkürler

• olabilir,, ama kart kilitlenmişde olabilir.. bunun için ayrıntılı bilgi >burda<>burda<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physo -- 14 Şubat 2006 10:24:04 >
  • skystar 2 türksatta olan şifreli kanalları çözermi özelliklede nba tv nba tv i çözen bir modül yok mu lütfen bu konuda bana yardım et
  • hadi bakalım sana zor bir soru
    Ben ağ üzerinden diğer pc lere yayın aktarmak istiyorum fakat bunu mpg değil divx olarak yapmak istiyorum ayrıca bana uydudan tek yönlü download önerin var mı bide ben modem kullanmıcam adsl kullanıcam upload için sorun çıkarmı bide bu tek yönlü interneti diğer ağdaki kişilerinde kullanmasını istiyorum. kolay gelsin
  • Hiç kolay gelmedi anlaşılan

Bütün bu dediklerini ss2 ylemi yapcan ağ kurma oke ama diğerleri zor gibi walla

ss2 pcde kendini bir ağ bağdaştırıcısı olarak gösteriyo zaten.. Sanırım card sharing muhabbetinin de bununla doğrudan bi ilgisi var
  • arkadaşlar skystar2 ile ilgili kurulum ve güncel kurulum programlarını ve nasıl kullanılacagını anlatan resimli açıklamasını yaparsanız ve programları indirebilecigi link verirseniz hiç kimse zorluk çekmez
  • selam ..

arkadaşım..

bende ss2 2.6d almak istiyorum..

sana 1 kaç soru sormak istiyorum..

1. evde internet yok .. bu problem yaratır mı .

2. sistemim asus P5DWL2 İ955 chipsetli anakart , P4 3,0 Dual core işlemci , ati X1600XT ekran kartı , 2X512 mb 533 Mhz dual ram, Enermax 535 W psu, Philips 170X6FB lcd monitör , 2X250 samsung sata2 harddisk ... sorumda SS2 tv kartları daha önce duyduğum kadarı ile çift işlemcilerde problem yarattığı.. yukarıdaki sistemde tv kartının herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olur mu..

3... 3.soruyu yukarıdakileri cevapladıktan sonra sorucam .. saol..
  • slm kolay gelsin bende skystar 2 rev 2.6d tv kartı var ama bi türlü xp driver i bulamadım bu konuda yardımcı olabilir misiniz?bu kartla kullanılabilecek diger programlar neler (şifre çözmek için) o konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
  • SkyGrabber ben bu progranı kulanmayı bilmiyoprum bana ögretirmisin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.