selam arkadaslar ben aksaraydan yazıyorum benim sorunum skystar2 kartımda 1 hafta boyunca sinyal alamadım servisine yolladım servis bana tekrar yollamıs garanti dısı diye ayrıca servis arıza olarak 055 yazmıs kartın uzerindeki cr4 diyotu kısa devre yapmıs herhalde şimdi benim ne yapmam lazım bu kartı atıp yenisinimi alacam bi parca için bu parcayı nereden temin edebilirim yada ankarada bu kartı yaptırabilecegim bi yer varmı bi adres verebilirseniz cok sevinirim
Arkadaşım maalesef Shottky Diod'u yanmış kartların aynı zamanda başka devre elemanlarında dahi hasar meydana gelebiliyor,
Shottky Diod yanıkları genelde, Receiver ile Skystar2 nin Dual LNB ile değil de splitter ile bir kablonun çoğaltarak iki cihazın beraber çalıştırılmasından kaynaklanan bir durum, yapılabilecek pek birşey yok, yeni alacağınız kartta aynı tip sorunlarla karşı karşıya gelmemek için (bu durumda bazen recevierların bile alev alev yandığını duydum) splitter yerine Dual LNB kullanmanızdır.
Eğer aldığınız ürünün Türkçe kullanım klavuzunda, ürünü splitter ile iki cihaza bölmemeniz veya Dual LNB ile kullanmanız konusunda gerekli açıklamalar yok ise bu durumda Tüketici Haklarına gidip hakkınızı arayın, ithlatçı firma sadece ürünü satmakla değil aynı zamanda sattığı ürünün nasıl ve hangi şartlarda kullanılması gerektiğini de size Türkçe olarak belirtmek ve anlatmak durumunda. Tüketici haklarına vereceğiniz dilekçede yukarıda yazdığım noktalarımutlaka belirtmeniz gerekmektedir.
tesekkurler arkadasım desene yeni bi kart alacazz...
Türkçe kullanım kitapçığında splitter ile kullanmamanız konusunda yazı var mıydı cevap vernediniz?
Eğer bu belirtilmemişse kesin tüketici haklarından yeni bir kart alma hakkınız doğar.
türkce kullanım klavuzunu bulamadım ki hepsi gavurca yazıyo yetkililerden birine mail attım tehditkar davrandım ya degiştireceksiniz yada yapacaksınız mahkemeye felan verecem hepinizi dedim bana tekrar yolla ilgilenmeye calısırım dedi bakalım şimdi tekrar yollicam insallah yapılır
bu arada biras arastırma yaptım spliter olarak diilde diseq 1,0 - 1,1 kullanılabilir diye not dusmusler pek anlamadım ama sen daha ii bilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme