Selam millet İngiltere bölgesine geçtim ( bu arada xbox Türkiyeye kocaman teşekkür yardımları için ) ilk gözüme çarpan SKY oldu. Premier lig maçları, tenis ve F1 için cidden düşünmekteyim üye olmayı. Bağlantı problemi olacağını pek sanmıyorum 8 mbit bağlantımın 8 i de emrime amade durumda, şansıma evim server' e çok yakın ve 850 ile download çekiyorum Neyse konuyu saptırmadan Sky denemiş ve ya halen kullanan varsa yorumları bekliyorum.
Sky ı ingiltere de yaşayanlar kullanabiliyor.Ülkemizde kullanılmıyor malesef vpn le izlenebilir belki ama ben denemedim hiç.
Ben de kullanabileceğini sanmıyorum. Çünkü bütün benzeri şeyler de vpn istiyor.
Malesef kullanamazsın hocam Sky sadece Britanya bölgesinde yaşayanlar için sağlanan bir servis.Bende zamanında abone olmayı düşünmüştüm ama malesef böyle bir imkanımız yok.VPN filan da işe yaramaz ben denemiştim..
e ben bugün izledim ama? sadece ücretli içerik kısmına bakmadım... Yanlış görmüş te olabilirim acelem vardı tam kurcalama fırsatım olmamıştı. Tekrar bakim ozaman eve gidince nedir ne değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: psychocake
e ben bugün izledim ama? sadece ücretli içerik kısmına bakmadım... Yanlış görmüş te olabilirim acelem vardı tam kurcalama fırsatım olmamıştı. Tekrar bakim ozaman eve gidince nedir ne değildir.
1 tane bedava kanal var Sky News olabilir onu herkes izleyebiliyo zaten..
olabilir evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme