Şimdi Ara

Skylake DDR4 Ramler Hangisi Olmalı ? Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3000 mhz Alındı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ezio4141

Anakart olarak MSI Z170 Gaming M7 düşünüyorum hocam. Bu ramleri peki xmp ile 3000 mhz de çalıştırabiliriz değil mi biostan ?

tabii ki. zaten 3000mhz de rahat çalışan ramlar , o yüzden tr fiyatı pahalı.3000mhz üstüne ise rahat çıkar diye tahmin ediyorum ama gerek de yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 20 Mart 2016; 20:28:29 >
  • hocam bende sinerji.gen.tr'dan sistem topladım ddr4 sistemi skylake sizce güvenilir midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTeamm -- 20 Mart 2016; 20:33:33 >
  • sigma2005 S kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdim hocam sağolun. Baya basitmiş işlem yapmak. İlk defa Amazondan alışveriş yaptım umarım sağ sağlim ramlerim gelir. Birde 5 dolar gibi taşıma ücreti aldı. Kargo ücreti mi oluyor o ? Yurtiçi kargoyla mı gelecek ürün ?

[simage]
     Skylake DDR4 Ramler Hangisi Olmalı ? Corsair Vengeance LPX 2x8 GB  3000 mhz Alındı :)
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezio4141 -- 20 Mart 2016; 20:48:11 >

• HeroTeamm H kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa sipariş verdim ben de sinerjiden. Bakalaım haftaiçi gelicek ürünler o zaman yorum yapacağım artık. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Siparişi verdim hocam sağolun. Baya basitmiş işlem yapmak. İlk defa Amazondan alışveriş yaptım umarım sağ sağlim ramlerim gelir. Birde 5 dolar gibi taşıma ücreti aldı. Kargo ücreti mi oluyor o ? Yurtiçi kargoyla mı gelecek ürün ?

[simage]
    [/simage]
    aldıkları kargo ücretine her şey dahil. ekstra ücret ödemiyorsunuz. alırken ne ödediyseniz o :) .

benim alışverişlerimde yurt içi kargo ile geldi ama diğer kargo firmaları ile de anlaşmaları var mı bilmiyorum. muhtemelen yurt içi kargo ile gelir.

hayırlı olsun bu arada. yardımcı olabildiysem sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 20 Mart 2016; 20:55:15 >

Anladım hocam , tekrardan teşekkür ederim :) İnşaallah bir sorun yaşamayız. Sağlam ulaşırsa elime ramler , ondan sonra da soğutucu siparişi veririm artık.
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    siz amazon'un müşteri hizmetleri politikasını bilmiyorsunuz sanırım :) ekşi sözlük'te bir bakın derim. elinize sağ salim ulaşır. ulaşmaz ise bile ( ki ihtimal yok) müşteri hizmetleri anında paranızı iade eder. kargoda sorunn mu var? amazon müşteri hizmetlerine durumu bildirin. anında paranız iade olur.

maalesef bu durum ülkemizde bazı kişiler tarafından çok suistimal edildiğinden ( sorunlu gelmediği halde sorunlu demek v.s) amazon türkiye'ye gönderdiği ürünleri giderek azaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 20 Mart 2016; 21:32:34 >
    Kendim ilk defa yurtdışından sipariş verdiğim için kafamda soru işareti kaldı hocam :) Sağ sağlim gelsinde gerisi önemli değil. Memnun kalırsam Ufak tefek diğer parçaları da sipariş ederim. Ekstra olarak 5 küsür dolara 2 yıl garanti falan diyordu. O iş nasıl peki biliyor musunuz ?
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    o garanti a.b.d vatandaşları için geçerli , a.b.d içerisindeki özel sigorta şirketlerinin vatandaşları için yaptığı bir uygulama. satın almaya gerek yok.

ek olarak; corsair ürünlerinin amazon'dan alınması durumunda internet üzerinden nasıl garantisinin onaylatılacağı üzerine donanımhaber'de bir konu vardı ama şimdi konuyu hatırlamıyorum. ben daha önce aldığım sıvı soğutucuda gerek görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 20 Mart 2016; 22:42:20 >
    Anladım hocam sağolun. Ramler geldikten sonra sıvı soğutma için de artık ayrı bir konu açarım bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.