Yaklaşık 1-2 aydır Skype'a bilgisayardan girmiyordum. Az önce girmeye çalıştığımda bu sorunla karşılaştım. Skype açılıyor tamamen boş mavi bir sayfa şeklinde. Üstte Skype logosu var içi boş. Kullanıcı adı - şifre girecek hiçbir bölüm yok. Silip sitesinden en son sürümünü indirdim sonuç yine aynı. Yeni oturum açtırtmıyor, ayarlardan kullanılan port ve proxy dışında hiçbir değişiklik yaptırtmıyor. Sorunun nedeni ne olabilir acaba ? (Bu arada kullandığım işletim sistemiWindows 7)
Yaklaşık 1-2 aydır Skype'a bilgisayardan girmiyordum. Az önce girmeye çalıştığımda bu sorunla karşılaştım. Skype açılıyor tamamen boş mavi bir sayfa şeklinde. Üstte Skype logosu var içi boş. Kullanıcı adı - şifre girecek hiçbir bölüm yok. Silip sitesinden en son sürümünü indirdim sonuç yine aynı. Yeni oturum açtırtmıyor, ayarlardan kullanılan port ve proxy dışında hiçbir değişiklik yaptırtmıyor. Sorunun nedeni ne olabilir acaba ? (Bu arada kullandığım işletim sistemi Windows 7)
Hayır, malesef aynı. Sanırım Windows'u silip yeniden kurmadan da düzelmeyecek. Ben şu an mecburen Skype'ın daha alt bir sürümünü (versiyon 5.0) kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme