Arkadaşlar kız arkadaşım kısa bir süre sonra yurt dışına çıkıyor. Gsm oparatörlerinin yüksek ücreti sebebiyle şu an için araştırmalarım sonucunda sabit hatlarla ve cep telefonlarıyla görüşmenın en makul yolunun "skype" oldugu kanısına vardım. Yalnız bir kaç sorunum var. Bu aşamada sizden yardımlarınızı esirgememenizi istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Skype'nin offical sitesinde bu konuda hiçbir bilgi yer almıyor. Sorunum şudur ki; biliyorsunuz artık skype'de sabit hatlarla ve cep telefonlarıyla görüşmek ücretli. Yalnız ben kontörlü telefonlar gibi kontor alıp bittikçe yuklemek istiyorum.Böyle birşeyin varlıgından bahsettiler ama emın olamadım. Hesabımla giriş yaptım sırasıyla 3 adımı izledim yalnız 2. adımda "fatura bilgileri" kısmı yer alıyor. Bunu henuz anlamış değilim. Kontor satın alıyorum,neden faturalandırmaya gidiliyor? Bir fikir sahibi olan varsa lutfen paylaşabılır mı? İletişim numaraları da malesef yok...
1. Resimde kontor satın al diyorum ve ileri butonuna tıklıyorum...
2. Resimde 1. aşamada görüldüğü gibi "fatura adınızı ve adresinizi girin" yazan yerle karşılaşıyorum.Benim takıldığım nokta da işte tam burası.Aldığım kontorun mu faturası acaba yoksa ek bir ücretlendirme olup eve fatura mı gönderıyorlar? Doğrusu bunu merak edıyorum hala işin içinden çıkamadım... Yardımlarınızı esırgemeyın lutfen!!!
Yaptığın işlemin faturası ama fatura filan gelmiyor, satın alır almaz email geliyor zaten ve kontür yukleniyor hatta. Ben 2 yıldır sorunsuzca kullanıyorum, herhangibir ek ücret yok, için rahat olsun o sadece fatura bilgisi.
Ben paypal üzerinden alıyorum. Sadece dikkat etmen gereken nokta "kontür 10 euronun altına düştüğünde otomatik olarka al" gibi bir seçenek var daha ilk alm sayfasında, ondaki tiki kaldır yoksa otomatik olarak alabilir karttan.
Aradıgım cevap tam anlamı ıle buydu. Teşekkürler hocam çok saolun... .