Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Asus marka laptopum var ve aldığım ilk günden beri sorunsuz kullanıyordum, Win 7 yükledim ve Acronis True İmage ile yedekledim sorun olduğunda image ını yeniden yüklüyordum. Gene biraz takılma yavaşlama falan olunca yeniden yükledim Acronis ile. Ama O andan itibaren Skypede kamera bulunamadı diyor. Ama laptopun kendi programlarında denediğimde kamera çalışıyor fakat skype görmüyor. Skype ayarlarıdan baktım, farklı sürümlerini yükledim, Javayı güncelleştirdim, Flash playerı güncelledim, Farklı bir cd den windowsu değiştirdim kamera ekran kartı sürücülerini güncelledim ama hiçbiri fayda etmedi kamera çalışmıyor. Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim
aynı sorun bende de var ASUS f50sv laptopum skypede kamera görünmüyor. skype hiçbir kamera algılayamadı diyor. skype eski sürümlerinin kullanımını engelleyince mecburen skype yi güncellemek zorunda kaldım güncelleyince kamera sorunu çıktı ortaya. işletim sistemim vista home premium. yardım!!!
ben çözümü buldum :) Asus un kendi programlarından kamer ile ilgili olanları kaldır düzeliyor, sanki o programlar skype yi kesiyor gibi. Lifefram ve virtual cam programları olacak asus klasörünün altında onları kladır bende düzeldi