Bildirim
SKYPE PROGRAMINDAN NORMAL TEL.ARAMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayır...
Sana mantıklı geliyor mu bu soru? -
kendi sayfasında açıklaması mevcut. türkçe dil desteği de var. bir bakmanı tavsiye ederim.
sende bak serkan1661
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snuffxxx -- 29 Ocak 2005, 2:51:49 > -
pc den pc ye kaliteli şekilde konuşursun
pc den normal tele sanırım dakikası 1.7-1.8 euro gibi bir fiyatla arayabiliyorsun -
Yaw arkadasim usa yani americada kullanilabiliyormus bu ozellik oyle diyor ama tr da yokmu bunun destegi onu soruyorum,neden mantiksiz olsunki ,bir suru internet uzerinden telefon gorusmesi yaptiran firmalar var turkiyede haberin yokmu senin
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1661
Hayır...
Sana mantıklı geliyor mu bu soru?
-
TESEKKURLER BIRDE TURKCE DIL DESTEGINI BULAMADIM
quote:
Orjinalden alıntı: Kaiser soze
pc den pc ye kaliteli şekilde konuşursun
pc den normal tele sanırım dakikası 1.7-1.8 euro gibi bir fiyatla arayabiliyorsun
-
Bu tür konular altyapı meseleleridir. Ona bakarsanız yahoo messenger, icq .. gibi yüzlerce yazılım var pc den tel görüşmesi yapılabilen. Ama bizim altyapı sağlayıcılarımız bu tür konularda hiç de geniş fikirli olamamışlardır. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1661
Bu tür konular altyapı meseleleridir. Ona bakarsanız yahoo messenger, icq .. gibi yüzlerce yazılım var pc den tel görüşmesi yapılabilen. Ama bizim altyapı sağlayıcılarımız bu tür konularda hiç de geniş fikirli olamamışlardır.
arkadşım ben kullanıyorum çokta memnunum adsl varsa konuşursun başka bişeye gerek yok -
Elimizin altin 7/24 adsl baglantimiz var,bu nimeti kullanmak lazim,bunun normal telefonu aranmasi icin ne gerekirki bir ara voice to internet diye bisi duymustum cisco firmasi tarafindan saglaniyordu,fikirleniz nedir bu konuda yada olabilirmi boyle bisi -
SKYPE PC den telefona arama yapabiliyor ancak bu ücretli.
Bir yakınım bununla Almanya'dan akrabalarını arıyor (ev telefonlarını ve cep telefonlarını) hemde çok komik ücretlerle.
Ancak Türkiye içi aramalar biraz daha pahalı
Ses kalitesine gelince denediğimiz internet bağlantısı dial-up 56kbs olduğu halde gayet iyiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dablyu -- 29 Ocak 2005, 3:15:49 > -
TR YAMA
http://www.birtel.net/ftp/turkish_098.lang
SKYPE sitesinin forum kısmından alınmıştır -
eyvallah kardes sagol varol
quote:
Orjinalden alıntı: BEDRİ
TR YAMA
http://www.birtel.net/ftp/turkish_098.lang
SKYPE sitesinin forum kısmından alınmıştır
-
evet normal teller aranıyor ama ücretli
skypeout adı altında -
kredi almadan normal telefon aramak mümkün değil. ama yüm arkadaşların dediği gibi iki pc arası mükemmel bi p2p uygulaması.....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu iş istasyonu ile birinci etki alanı arasındaki güven ilişkisi başarısız
- mobil etkin noktayı ayarlayamıyoruz
- meb engeli kaldırma
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- dns probe finished no internet
- hotspot ne demek
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X